SENİN MEMLEKET NERESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
ben adapazarlıyım bende memleketimi çok seviyorum herkese kendi memleketi güzel gelir ama aslında her yer ayrı bir güzellik taşır

Ben İstabulun Şile ilçesindenim.İstanbulda okuyanlara tavsiye ederi.Güzel bir yazlık ilçe.Gezip,görün ve değerlendirin...

Ben de Zonguldaklıyım ama Konya' da oturuyorum.

bizde de durum karışık anne tarafı baba tarafı bulgaristan göçmeni annemler 1950 de gelmiş babamlar 1938 de ankaraya yerleşmişler...yani bende ankaralıyım.....

ben geç kalmışım buraya yawwss:)
bende artık herkes biliyodur belki de ama ARTVİNliyim:)
bizim karadenizimiz de çok güzeldir.tavsiye ederim:)

:36_3_12: Bende annem babam urfalı,ben dogma büyüme ADANA lıym.iki memleketim var yani:36_1_21:

ben de doğma büyüme İSTANBULluyum. annemle babamın 2side GİRESUN, BULANCAK doğumlu yani giresunluyuz. yazları gidiyorum ama çok güzel yerdir. yazın beklerim hepinizi fındık bahçelerine :36_1_21:  giresunun kalesi ve yaylaları görülmeye değerdir....
hemen hemen her gittiğimde ordu ya da gidiyorum. orası da çok güzeldir. geçen sene de trabzon uzungöl e gittim tam bir doğa harikası!!!
karadenizin her yeri başka güzel :thumbsup:

zonguldaklıyım:)

bende eskişehirr:)

slm arkadaşalr bende samsun/bafralıyım. aslen ise trabzonlu.

ordu(giresun)

bende konyalıyım ümidekes ve casmin87 ile liseden sınıf arkadaşıyız.aynı yerde oturuyoruz.ahh canım arkadaşlarım benimm...

benim de ANKARA...memeleketimi hiç bi yere değişmem..Başka yerde yaşayamam herhalde :(

bende çankırılıyım...sinop cidden harika sölemişsinizya sinopta okuorum bende çoğu yerinide gezdimmm :D GEZEMEYENLER KISKANSINNN :D :D :D :D :D

benim ailemde ankaralı ben dogma büyüme kayseriliyimm ))))))))))))

Gördüğüm kadarı ile baya varız.Bende KONYA lıyım.

Dede,anne ,baba... tüm sülale doğma büyüme ANKARA lıyım:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri