Seminer konusu proje performans

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan liya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@liya
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim işallah doğru yerdir. Bu sene okulumuza bir yazı geldi herkes proje ve performans ödevi hazırlayacak ben idareciler biz böle bir şey yapmıyoruz diyorum onlsarda herkes kendi alanı ile ilgili yapacak bir şeyler diyorlar bu konuda bilgisi olan varmı yada bi şeyler yapan varmı bilgilendirirseniz sevinirim

aynı sorun bizdede var aslında bizimle ilgisi olamayan bir konu ama anlamıyolar malesef...araştırıyorum ama hiç bişey bulamadım bende...

arkadaşlar bölge zümremizdeki zümre başkanımız
(bağımsız anaokulu mdürü kendisi) kendimizin uygun bir konu seçebileceğini,mesala yönetmeliğimizdeki deyişiklikler gb bunu rapor halinde idareye verebilecegimizi söylemişti .bende öle yapıcam.yani yönetmeliği inceleyip rapor halinde vericem.

yapınca örneğini gönderir misin nasıl yapılacağını anlamadım bizim müdürde sünüm şeklinde istiyor arkadaşlara sünacağız
nasıl olcak bilmiyorum

bende bundan önceki senelerde bana bırakıyolardı.bu sene tayinim başka okula çıktı ama onlarda konuyu anasınıfına göre belirliyolar bu seneki konum aktif öğrenme sunum şeklinde

hocam anasınıfı öğretmenlerini kapsamıyor

kapsıyor hocam konuları kendileri ile alkalı olmak suretiyle

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri