İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ÖĞRETMEN SORUNLARI

Seminer konusu proje performans

İlk mesaj
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim işallah doğru yerdir. Bu sene okulumuza bir yazı geldi herkes proje ve performans ödevi hazırlayacak ben idareciler biz böle bir şey yapmıyoruz diyorum onlsarda herkes kendi alanı ile ilgili yapacak bir şeyler diyorlar bu konuda bilgisi olan varmı yada bi şeyler yapan varmı bilgilendirirseniz sevinirim
aynı sorun bizdede var aslında bizimle ilgisi olamayan bir konu ama anlamıyolar malesef...araştırıyorum ama hiç bişey bulamadım bende...
arkadaşlar bölge zümremizdeki zümre başkanımız
(bağımsız anaokulu mdürü kendisi) kendimizin uygun bir konu seçebileceğini,mesala yönetmeliğimizdeki deyişiklikler gb bunu rapor halinde idareye verebilecegimizi söylemişti .bende öle yapıcam.yani yönetmeliği inceleyip rapor halinde vericem.
yapınca örneğini gönderir misin nasıl yapılacağını anlamadım bizim müdürde sünüm şeklinde istiyor arkadaşlara sünacağız
nasıl olcak bilmiyorum
bende bundan önceki senelerde bana bırakıyolardı.bu sene tayinim başka okula çıktı ama onlarda konuyu anasınıfına göre belirliyolar bu seneki konum aktif öğrenme sunum şeklinde
hocam anasınıfı öğretmenlerini kapsamıyor
kapsıyor hocam konuları kendileri ile alkalı olmak suretiyle

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.