Selçuklular Burada !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokhankayili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
tanıtımımızı bizde yaptığımız etkinliklerden önce standlar acarak yapıyoruz. Zaten bu işlerde gönüllü olanlar bir şekilde bizlere ulaşıyor, mesela sizde okul öncesi eğitim sevdası olmasaydı bu sitede olmazdınız ve bizde sizinle tanışamazdık. Ama bundan sonra eğitim fakültesinde de güzel etkinlikler yaparız insallah hepberaber.

umarım güzel etkinlikler olur eğitim adına
biçok kişiyi de bilgilendirecem bu konuda

YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER, BİR DE TEGV NIN KONYADA Kİ ATEŞBÖCEĞİ PROJESİ VAR, BU PROJEDE DE GÖREV ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARADA YARDIMCI OLABİLİRİM.

o projeden haberimiz var afişlerini astılar yine de teşekkürler.

evet asılan afişler projeyi yeterince duyurdu bizlere ve görev olan arkadaşlarımız da oldu sanırım. gerçekten daha geniş kitleye hitap etmek isteyenler bi şekilde ulaşabiliyor ve sesini duyurabiliyor yine de teşekkürler...

selcuk_univ' Alıntı:
evet asılan afişler projeyi yeterince duyurdu bizlere ve görev olan arkadaşlarımız da oldu sanırım. gerçekten daha geniş kitleye hitap etmek isteyenler bi şekilde ulaşabiliyor ve sesini duyurabiliyor yine de teşekkürler...

aynen katılıyorum...

BUGUN BENİ PROJENİN SORUMLUSU ARADI VE GÖNÜLLÜLERE İHTİYAÇLARI OLDUKLARINI SÖYLEMİŞTİ, ONUN İÇİN BURADAN DUYURMA GEREĞİ HİSSETTİM.

merhaba arkadaşlar bende selçuk üniversitesi anaokulu öğretmenliği 2.sınıf öğrencisiyim sitede de yeniyim bu forumu çok beğendim..

Arkadaşlar eğitici oyuncak yapımı konusunda tecrübeli olanınız varsa yardımcı olabilir mi..

ARKADAŞIM HOŞGELDİN ARAMIZA, BEN YARDIMCI OLABİLİRİM EĞİTİCİ OYUNCAK DERSİ İÇİN, HOCANIZ KİM ?

merhaba teşekkür ederim hocamız müşerref gök..

NE KONUDA YARDIM İSTİYORSUN ? ÖRNEK FALAN MI ?

evet örnek istiyorum

hocam, mef eğitim binası 311 nolu odada olurum ben genelde, orda görüşürüz, biz yaptığımız oyuncakları bağışlamıştık ama resimleri var hep, onlar senin işine yarar, görüşmek üzere...

:36_1_21:bana da lazım eğitici oyuncak örnekleri bende örneklerden yararlanmak istiyorum salı günü okul damısın Gökhan kayılı  örnekleri alabilir miyim?

OKULDAYIM, ALABİLİRSİN TABİ Kİ.

S.Ü. OKUL ÖNCESİ EĞİTİME DESTEK TOPLULUĞU’NUN
2. DÖNEM GENEL KURUL TOPLANTISINA TÜM ÜYE VE ÜYE OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ.
Tarih : 13.03.2007 Salı
Saat : 13.30
Yer : S.D.K.M. Kantini

evet ben yine geldim Vatan borcumu ödedikten sonra
Selçuklu olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum

mrb ben gönüllü öğretmenlşk yapmak istiyorum.ne yapmam gerekiyo.bana yardımcı olurmusunuz bu konuda

MERHABA, TEGV DA GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLİK İÇİN BEN YARDIMCI OLAYIM, AMA İSTERSENİZ ARKADAŞLARINIZLA BİR GRUP OLUŞTURURSANIZ DAHA İYİ OLUR.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri