Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeliz ve mehmet tepeli sizleri burda görmek çok güzel aynı sıraları paylaştıgım degerli arkadaşlarım mesleki eğitimin güzide elamanları hepinize başarılar k şubesi 2004
bende geçen yıl mezun oldum böyle bi sitenin olmasına çok sevindim hocalarımı konyayı çok özledim.bana gelecek sağladığı için üniverssiteme binlerce teşekkürlerimi gönderiyorum
ya ben bişey sorabilir miyim arkadaşlar.ben satranç öğrenmek istiyorum.konya da yada bizim üni de bildiğiniz kurs falan var mı?birde drama kursuna gitmek istiyorum.bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.hepinize finallerde başarılar.........
arkadaşım bildiğim kadarıyla komek de ve halk eğitim de drama kursu var, hatta kayıtları başladı, fakültemizde de Arş.Gör. Filiz SAYGIN ın drama üzerine çalışmaları var bu konuda ondan daha detaylı bilgi alabilirsin, fakültemizde okul öncesi eğitime destek topluluğunun bir de gitar kursu var ilgilenenlere duyurulur....
ARKADAŞIM YÜRÜTTÜĞÜMÜZ 2 TANE YARDIM PROJESİ VAR AMA BİZ BUNLARI ŞUANDA DUYURMAK İSTEMEDİK, AMA PROJELERİMİZİ 2. DÖNEMİN BAŞINDA TANITICI BİR TOPLANTI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. DAHA ETKİNLİĞİ OLMADI DEMİŞSİN TOPLULUĞUN,BİZİM GECEN DÖNEM 2 TANE SÖYLEŞİ, 1 TANE EĞİTİCİ GEZİ, 2 TANE DE YARDIM KAMPANYAMIZ OLDU, FAZLASINIDA YAPMAK İSTERDİK AMA ELİMİZDEN BU KADARI GELDİ, ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEM İÇİNDE 3 SÖYLEŞİ, 2 YARDIM KAMPANYASI, 2 DE EĞİTİCİ GEZİ PROJEMİZ VAR, SİZLERLE DAHA GUZEL PROJELERE İMZA ATARIZ İNSAALLAH GÖRÜŞMEK ÜZERE...
arkadaşlar, yarın kantinimizde topluluk olarak bir eğlence düzenliyoruz, grup göçebe 14.30 dan sonra mef kantininde bizlerle olaçak tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz...
selcuklu nagiş' Alıntı:
MRB. BEN DE TOPLULUĞA KATILMAK İSTİYORUM.... YARDIMCI OLURMUSUNUZ.Bİ DE BANA ÇOCUK ŞARKILARI AKORLARI LAZIM BULMAMA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.