Şanliurfaya atananlar buraya.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asi mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Seminerler ne zaman başlayacak bilen var mı?
son atamayla atandıysanız ki öyle sanırım seminere başvurma zamanınız geçti biz başladık bile.Büyük bi ihtimal yaz döneminde ya da seneye alırsınız.

arkadşlar bişi sorcam size bu arada atananlara hayırlı olsn .2010 ağustos atamasında bizim bölüme sınıfçılar başvuruyomu eğer sınıfçının puanı benden yüksekse o okul öncs öğret.olara atanacak öylemi umarım doğru değildir..

Okul öncesi eğitimin niteliğini belirleyen bir diğer önemli etken de eğitim per-
sonelinin nitelik ve niceliğidir. Bu doğrultuda öncelik alan mezunlarına veril-
mek üzere, Bakanlık ihtiyaçları zaman geçirmeksizin karşılanacak, ihtiyacın
alan mezunlarından karşılanamaması durumunda sözleşmeli ve ücretli öğ-
retmenler sisteme dâhil edilecektir.

yani mesele yok.. öncelik var

son atamayla atandıysanız ki öyle sanırım seminere başvurma zamanınız geçti biz başladık bile.Büyük bi ihtimal yaz döneminde ya da seneye alırsınız.

Seminer için başvuruda bulunmak gerektiğini bilmiyordum..Nereye başvuruluyor?Siz yeni mi atandınız?

hadi hayırlı olsun :) eylemde bizim okula atanmış meğersem :D

evett... ben de arasıra uğruyorum sizin okula. okul bahçesindeki binada eylem. rahat sizin okulunuz. veli profili çoookk iyii.. bizde öyle değil malesef. okul iyi fakat malzeme alma sıkıntımız olucak. artık cebimden alıcam napalım :) hem mutlu olur çocuklar...

evett... ben de arasıra uğruyorum sizin okula. okul bahçesindeki binada eylem. rahat sizin okulunuz. veli profili çoookk iyii.. bizde öyle değil malesef. okul iyi fakat malzeme alma sıkıntımız olucak. artık cebimden alıcam napalım :) hem mutlu olur çocuklar...

eylem okulda ben ek binadayım ayrı bı yerde :D eylem benım static oldugumuda bılmıyor:D
bigün gelin beklerim ben sabahçıyım:) Malzemeleri kendim alma meb dilekçe yaz müdürünle konuş çünkü al al sonu gelmez.

Seminerlere mebbis den başvuru yapılıyor.Önce okula yazı gelir okuyup imza attıktan sonra başvuru yapılıyor.Ben eylül atamasıyla atandım.

eylem okulda ben ek binadayım ayrı bı yerde :D eylem benım static oldugumuda bılmıyor:D
bigün gelin beklerim ben sabahçıyım:) Malzemeleri kendim alma meb dilekçe yaz müdürünle konuş çünkü al al sonu gelmez.

Seminerlere mebbis den başvuru yapılıyor.Önce okula yazı gelir okuyup imza attıktan sonra başvuru yapılıyor.Ben eylül atamasıyla atandım.

ben de sabahçıyım eylem öğlenci.. bence buluşma noktası eylemin sınıfı olmalı :D zeliha hanım bize çay da yapar :P
eğitimlere bizi henüz almıyolar. ama zaten sorun değil. ben aldım temel eğitimi.. siz şu an urfadasınız sanırım eğitimler başladı heralde sizin. belki hazırlayıcı eğitime bizi de alırlar.. yani inşallah alırlar da bir an evvel biter eğitim meselesi:D çok sıkıcı oluyo yaaa :) hem sizin okul bizim okulu kardeş okul yapsaya kendine. maşallah sizde malzeme bi ton :))

ben de sabahçıyım eylem öğlenci.. bence buluşma noktası eylemin sınıfı olmalı :D zeliha hanım bize çay da yapar :P
eğitimlere bizi henüz almıyolar. ama zaten sorun değil. ben aldım temel eğitimi.. siz şu an urfadasınız sanırım eğitimler başladı heralde sizin. belki hazırlayıcı eğitime bizi de alırlar.. yani inşallah alırlar da bir an evvel biter eğitim meselesi:D çok sıkıcı oluyo yaaa :) hem sizin okul bizim okulu kardeş okul yapsaya kendine. maşallah sizde malzeme bi ton :))

Bazı yerlerde mesela Van'da yeni atananlar hazırlayıcı eğitime eylülde atananlarla birlikte katılacakmış.Belki biz de birlikte başlarız.İnş. öyle olur..

Bazı yerlerde mesela Van'da yeni atananlar hazırlayıcı eğitime eylülde atananlarla birlikte katılacakmış.Belki biz de birlikte başlarız.İnş. öyle olur..
inşallah hocam.. boşa zaman kaybımız olmasın da..

o bi ton malzemelerden yenı bınamıza geçtiğimizde ben sınıfıma kardeş payı yapmayı düşünüyordum :D

o bi ton malzemelerden yenı bınamıza geçtiğimizde ben sınıfıma kardeş payı yapmayı düşünüyordum :D
hocam sizin malzemeleriniz yok mu? yani bunu şöyle soruyorum o ek binaya hiç gelmedik müdür bey oraya bakmıyo mu? ben de sanmıştım ki tüm sınıflarınız öyle:(

hocam sizin malzemeleriniz yok mu? yani bunu şöyle soruyorum o ek binaya hiç gelmedik müdür bey oraya bakmıyo mu? ben de sanmıştım ki tüm sınıflarınız öyle:(
bakmamak değil müdürümüzün hakkını yememek lazım ne istersek yerıne getırmeye çalışıyor.Müdürümüz ile işbirliğiyle çocukları 2 kere geziye getirdik sinema ve kahvaltıya.Orda geçiçi oldugumuz için sabit olabılecek şeyleri yapamıyoruz.nasipse mart ayında yenı bınamızda olucaz.bigün ziyaret edersen anlarsın :D

inşallah hocam.. boşa zaman kaybımız olmasın da..

Bugün başvuru için son gün diye duydum.Memurdan başvuru için yardım istedim.Mebbis'teki kimlik bilgilerim bile güncellenmemiş:( bugün başvuramazsam yaz dönemine kalacak:((
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ya da başvuruda bulunan var mı?

hocam merhaba forumda olduğunuzu bilmiyordum yeni binaya geçnce el birliğiyle orayı çiçek gibi yaparız inşaallah tatil bitimi görüşürüz

ben de ceylanpınar cengiz topel ilk öğretim e atandım ama kadrolu olarak kadro atamasında aralık da

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri