ceylanpınar saraççeşmede yim hocam seminerde tanışırız
Seminerler ne zaman başlayacak bilen var mı?
ceylanpınar saraççeşmede yim hocam seminerde tanışırız
hadi hayırlı olsunveeeeeeeeeee mutlu son... eylemmle komşu oluyoruz hayırlısıyla![]()
son atamayla atandıysanız ki öyle sanırım seminere başvurma zamanınız geçti biz başladık bile.Büyük bi ihtimal yaz döneminde ya da seneye alırsınız.Seminerler ne zaman başlayacak bilen var mı?
son atamayla atandıysanız ki öyle sanırım seminere başvurma zamanınız geçti biz başladık bile.Büyük bi ihtimal yaz döneminde ya da seneye alırsınız.
hadi hayırlı olsuneylemde bizim okula atanmış meğersem
![]()
evett... ben de arasıra uğruyorum sizin okula. okul bahçesindeki binada eylem. rahat sizin okulunuz. veli profili çoookk iyii.. bizde öyle değil malesef. okul iyi fakat malzeme alma sıkıntımız olucak. artık cebimden alıcam napalımhem mutlu olur çocuklar...
eylem okulda ben ek binadayım ayrı bı yerdeeylem benım static oldugumuda bılmıyor
bigün gelin beklerim ben sabahçıyımMalzemeleri kendim alma meb dilekçe yaz müdürünle konuş çünkü al al sonu gelmez.
Seminerlere mebbis den başvuru yapılıyor.Önce okula yazı gelir okuyup imza attıktan sonra başvuru yapılıyor.Ben eylül atamasıyla atandım.
ben de sabahçıyım eylem öğlenci.. bence buluşma noktası eylemin sınıfı olmalızeliha hanım bize çay da yapar
![]()
eğitimlere bizi henüz almıyolar. ama zaten sorun değil. ben aldım temel eğitimi.. siz şu an urfadasınız sanırım eğitimler başladı heralde sizin. belki hazırlayıcı eğitime bizi de alırlar.. yani inşallah alırlar da bir an evvel biter eğitim meselesiçok sıkıcı oluyo yaaa
hem sizin okul bizim okulu kardeş okul yapsaya kendine. maşallah sizde malzeme bi ton
)
inşallah hocam.. boşa zaman kaybımız olmasın da..Bazı yerlerde mesela Van'da yeni atananlar hazırlayıcı eğitime eylülde atananlarla birlikte katılacakmış.Belki biz de birlikte başlarız.İnş. öyle olur..
ben de sabahçıyım eylem öğlenci.. bence buluşma noktası eylemin sınıfı olmalızeliha hanım bize çay da yapar
![]()
eğitimlere bizi henüz almıyolar. ama zaten sorun değil. ben aldım temel eğitimi.. siz şu an urfadasınız sanırım eğitimler başladı heralde sizin. belki hazırlayıcı eğitime bizi de alırlar.. yani inşallah alırlar da bir an evvel biter eğitim meselesiçok sıkıcı oluyo yaaa
hem sizin okul bizim okulu kardeş okul yapsaya kendine. maşallah sizde malzeme bi ton
)
hocam sizin malzemeleriniz yok mu? yani bunu şöyle soruyorum o ek binaya hiç gelmedik müdür bey oraya bakmıyo mu? ben de sanmıştım ki tüm sınıflarınız öyleo bi ton malzemelerden yenı bınamıza geçtiğimizde ben sınıfıma kardeş payı yapmayı düşünüyordum![]()
bakmamak değil müdürümüzün hakkını yememek lazım ne istersek yerıne getırmeye çalışıyor.Müdürümüz ile işbirliğiyle çocukları 2 kere geziye getirdik sinema ve kahvaltıya.Orda geçiçi oldugumuz için sabit olabılecek şeyleri yapamıyoruz.nasipse mart ayında yenı bınamızda olucaz.bigün ziyaret edersen anlarsınhocam sizin malzemeleriniz yok mu? yani bunu şöyle soruyorum o ek binaya hiç gelmedik müdür bey oraya bakmıyo mu? ben de sanmıştım ki tüm sınıflarınız öyle![]()
inşallah hocam.. boşa zaman kaybımız olmasın da..
Seminerler ne zaman başlayacak bilen var mı?
o bi ton malzemelerden yenı bınamıza geçtiğimizde ben sınıfıma kardeş payı yapmayı düşünüyordum![]()
veeeeeeeeeee mutlu son... eylemmle komşu oluyoruz hayırlısıyla![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!