Şanliurfaya atananlar buraya.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asi mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
arkadasım benimde viransehire çıkımş.hayırlı olsun.nasıl bi yer bi bilgin varmı?

rüzgar gülü allah yardımcın olsun

saol arkadasım çokmu kötü oralar.çok kararsızım bn gitmesemiki die düşünüyorum

saol arkadasım çokmu kötü oralar.çok kararsızım bn gitmesemiki die düşünüyorum

arkadaşım saçmalama yaa.. birincisi 21le atandın sanırım kararsız kaldığına göre... bu durumda başkasının hakkını gasp etmiş olursun.
hakkı hukuku geçtim millet hakkaride şırnakta çalışıyor sen urfaya gitsem mi gitmesem mi diyosun.. bence gitmemek gibi bi hata yapmamalısın ki benimde kadrom urfa merkeze çıktı. 21 le de değil. birebir kendim tercih yaptım. unutma ordakiler de insan, ordakiler de öğrenci ve şırnakta hakkaride görev yapanların da canı var. öğretmenlik mesleğinin kutsallığı zaten burda yatmıyo mu?

urfa ceylanpınar dikili ilköğretim okuluna atandım siz hangi okul

hocam urfaya atanana allah yardım etsin bende dahil ben 4 aydır burdayım gitmek ve kadrolu atanmak için gün sayyorum

hocam urfaya atanana allah yardım etsin bende dahil ben 4 aydır burdayım gitmek ve kadrolu atanmak için gün sayyorum

hocam korkutmayın bizi.. neresindesiniz urfanın hangi okulunda?

ben merkezde değilim hocam ilçenin köyündeyim ama ilçede kalıyorum şartlar çok zor geliyor bana

ilçe olunca zor gelmiştir belki hocam. 05 eğer amasyayı temsil ediyosa ordan sonra hele çok zor olmuştur. ben merkeze gidicem.. heralde çok kötü olmaz dii mi? :) okulda baya büyük ama

arkadaşlar sağlık raporu meselesi vardı bi. haberiniz olsun öyle bişey istemiyorlarmış bugün aradım sordum. kim demiş onu diye de fırçaladılar:( sadece klavuzdakileri istiyoruz dediler.

Urfaya atananlara Önemlİ bİlgİ

arkadaşlar ben urfaya gittim geldim adanada ikamet ediyodum ama tokimehmet uyar iköğretime atandım meb e uğradım sağlık raporanıa falan gerek yok üstüne basa basa sordum gerek yok dediler....
bu arada tokide evler güzel oturanlarda hep memur polis asker ama ev bulmak biraz dert ben bi ev buldum gibi toki okulları birbirine çok yakın urfa tokiye atanan arkadaşlarla irtibat kurabiliriz ev kiraları 400 civarında bu arada urfa merkezde korkmanıza gerek yok gayet büyük ve güzel bir il....................
şöyle diyolar urfaya bi gelen ağlar bide giden ağlar..................:)))))))))))

bende merkez ziyaeddin akbulut i.ö.o atandım bugun görüştüm saglık raporu için mıllıegtımden verdıklerı belgeyı doldurarak halledebılırmısız...

bende urfa merkeze atandım gittimde urfa çok güzel sevdim ben15 nde gidicem öğretmen evinde kalıcam orada olacaklarla özelden telefonlaşalım görşelim

urfa öğretmen evinde olacaklarla görüşelim ben 30 ocaga kadar öğretmen evinde kalacam daha sonra evdeyim inş.....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri