Samsun'da Çalışan Var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meliss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
bende samsun olgunlaşma kız meslek lisesinde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim özel eğitim ve okul öncesi arasında kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunu? :(

bende samsun pelitköyde öğretmenlik yapıyorum,toplu konutlar sitesinde oturuyorum,pembe maviyi biliyorum selam arkadaşım tanışalım.

/gülsüm merhaba bizde yozgatta görev yaptık,97-99 yıllarında kız meslek lisesinde çalıştım,ismim selma

benimde samsun emrullah efendi iöo na yeni tayinim çıktı...

benimde samsun emrullah efendi iöo na yeni tayinim çıktı...

amacım samsundaki tüm özel sektörü suçlamak değil.ancak çoğu özel sektör rehabilitasyon ,anaokulları ve kreşler samsunda sanki tek şey için uğraşıyorlar.o da en kısa yoldan nasıl para kazanırız. ne okulu açtıkları yer standartlara uyuyor ne de görüşmeye çağırdıklarında görüşmenin belli kuralları.alacakları öğretmeni eğitim için değerlendirmiyorlar ve okadar cüzi bir miktar teklif ediyorlar ki.samsuna bakın her bina altında hemen hemen bir tane anaokulu görebilirsiniz.ve bunları açanlarda işin ehli insanlar değil.çocukların eğitimi için bahçe çok önemli görülen en önemli eksikleri bu bahçesi yok çoğu yerin. ve benim en çok şaşırdım nokta ruhsatı nasıl temin ediyolar.samsunun daha fazla önem göstermesi gerek okul öncesi eğitim için.

bende samsun olgunlaşma kız meslek lisesinde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim özel eğitim ve okul öncesi arasında kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunu? :(
ben bu sene stajımı kız meslek lisesinde yaptım. bu sene ayrılmış iki bölüme kız meslek lisesi.ve benim girdim grup ilk özel eğitimi seçen gruptu.özel eğitimci olmak gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil ancak öğrencilerim okadar seviyorlardıki bölümlerini ilk başta zorlamayla seçmiş kimisi.tek tek hocaları ikna etmiş ortalaması en yüksek olanları kimi istememiş ama seçmek zorunda kalmışlar ve çok memnundular.stajlarını da rehabilitasyon merkezlerinde yapıyorlardı.ve ilk mezun olacakları için bu bölümden gurur duyuyorlardı. seçtiğiniz bölüm gibi özelsiniz diye gurur duyuyordum bende .oyüzden bence çok iyi düşünmelisin.

ben sinoptan geldim kız meslek lisesinden samsun merkez canik şerife bacı anaokulunda göreve başladım bütün arkadaşlara slm hayırlı olsun diyelim

bende samsun termeliyim hocam ve samsun merkezde bir kaç özel anaokulunda çalıştım ve çoğunun amacı kısa zamanda para kazanmak eğitim yeri değil sadece bakım yeri olarak düşünüyorlar kendilerini ve amaçları sadece günü geçirmek,,

bende samsunluyum hoşgeldniz aramızaa alaçam anaokulunda görev yapıyorum

ben samsun çatalarmut ilköğretimde çalışıyorum

bende havzada çalışıyorum çakıralan yibo da

Serap hocam bende samsun dikbıyık ilköğretim okulunda usta öğretici olarak başladım yeni daha toplantı falan yapmadım köylerden gelio çocuklar ama veliler ilgili gibi gözüküolar inş. göründükleri gibidirler sizinde allah yardımcınız olsun

Samsun merkeze bağlı Gödekli'de Taşkesik İlköğretim okulundayım .. Hoşgeldin melis ..

samsun kavakta çalışmaktayım

Ben çalışmıyorum ama büyük İhtimal yazın Samsun'da çalışacam.Sınavdan sonra ;)

selamlar bende vezirköprü habibfakı köyünde yapıyorum

ben terme zübeyde hanımda çalışıyorum.

merhabalar bende samsun çarşamba da görev yapıyorum gayet de güzel gidiyo

merhaba arkadaşlar bende samsun çarşambada çalışıyorum gayet de güzel gidiyo

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri