amacım samsundaki tüm özel sektörü suçlamak değil.ancak çoğu özel sektör rehabilitasyon ,anaokulları ve kreşler samsunda sanki tek şey için uğraşıyorlar.o da en kısa yoldan nasıl para kazanırız. ne okulu açtıkları yer standartlara uyuyor ne de görüşmeye çağırdıklarında görüşmenin belli kuralları.alacakları öğretmeni eğitim için değerlendirmiyorlar ve okadar cüzi bir miktar teklif ediyorlar ki.samsuna bakın her bina altında hemen hemen bir tane anaokulu görebilirsiniz.ve bunları açanlarda işin ehli insanlar değil.çocukların eğitimi için bahçe çok önemli görülen en önemli eksikleri bu bahçesi yok çoğu yerin. ve benim en çok şaşırdım nokta ruhsatı nasıl temin ediyolar.samsunun daha fazla önem göstermesi gerek okul öncesi eğitim için.
ben bu sene stajımı kız meslek lisesinde yaptım. bu sene ayrılmış iki bölüme kız meslek lisesi.ve benim girdim grup ilk özel eğitimi seçen gruptu.özel eğitimci olmak gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil ancak öğrencilerim okadar seviyorlardıki bölümlerini ilk başta zorlamayla seçmiş kimisi.tek tek hocaları ikna etmiş ortalaması en yüksek olanları kimi istememiş ama seçmek zorunda kalmışlar ve çok memnundular.stajlarını da rehabilitasyon merkezlerinde yapıyorlardı.ve ilk mezun olacakları için bu bölümden gurur duyuyorlardı. seçtiğiniz bölüm gibi özelsiniz diye gurur duyuyordum bende .oyüzden bence çok iyi düşünmelisin.mehtap13 şunu yazdı:bende samsun olgunlaşma kız meslek lisesinde okuyorum 2. sınıf öğrencisiyim özel eğitim ve okul öncesi arasında kararsız kaldım siz ne düşünüyorsunu? 🙁