Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar mrb. hepinizi burada bulmak çoook güzel ya.ben hamide bozkurt.ben 3yıldır erzincan merkezdeyim.bu yıl tayin istedim.1.tercihim geldi ordu kabataşa ailemin yanına atandım.evlilik falan yok bende.hepınızı cok özledim.keske yazın falan görüsebilsek.arkadaslar yıllıktakı telefon numaralarından ulasamıyorum sıze.ben numaramı veriyorum.ararsanız sevinirim...................aybükecim tubacım serpilcım coook öpt
kızlar sizi burda bulduğuma inanamıyorum coook sevindim
kızlar dilek balaç ın da ağustosun 10 unda samsunda duğunu var.seda turan artvinde evlilk falan yok onda.hatice çelebi evlendi ünyede olması gerek.çok fazla kısıden haberim yok.
AybÜke,maraŞta Yaz Aylarin Da Da Duruyor Musun?bİzİm Kizlardan Msn Adrsesİ Olan Varsa GÖnder Bana Kiz.hala Koca Bulamadin Mi?sen Ve TuĞba Evde Kalacaksiniz Kizimmm.ÖpÜyorum...gÜlcan GÜrakan Temİz
valla bizim başlık yasaklar başlığı oldu dikkat edelim kızlar biraz
valla bende kimseden haber alamıyorum. bende herkesle görüşmek istiyorum. çok özledim herkesi. bide kim nerde bilmek çok güzel ya...
Tebrİk Ederİm Serpİl.allah Tamamina Erdirsin Insaallah.
Hayat Boyle Biri Dogar,biri Olur .babami Vefat Ettİ.bugun 1 Ay Oldu.onu Cok Ozluyorum.acisi Cok Zormus.hamde Coookkkkkk.
Merhaba arkadaşlar zübeyde ben çok sevindim ya...Gülcan canım ya seninle konuşuyorduk bayağdır ikimizde birbirimizi aramadık.neler yapıyorsun canım herşey yolundadır inşallah.Aybüke serpil tuba sizleri de çok öpüyorum kendinize iyi bakın