Samsun 2005 o.ö.ö mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SERPL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
gülcan sen nerde çalışıyorsun ya. nerde bu köy.

slm serpil
naber

iyi taylan ya ne olsun uğraşıp duruyoruz. tatil psikolojisi başladı. bitirmeye çalışıyoruz

arkadaşlar mrb. hepinizi burada bulmak çoook güzel ya.ben hamide bozkurt.ben 3yıldır erzincan merkezdeyim.bu yıl tayin istedim.1.tercihim geldi ordu kabataşa ailemin yanına atandım.evlilik falan yok bende.hepınızı cok özledim.keske yazın falan görüsebilsek.arkadaslar yıllıktakı telefon numaralarından ulasamıyorum sıze.ben numaramı veriyorum.ararsanız sevinirim...................aybükecim tubacım serpilcım coook öpt

kızlar sizi burda bulduğuma inanamıyorum coook sevindim

kızlar dilek balaç ın da ağustosun 10 unda samsunda duğunu var.seda turan artvinde evlilk falan yok onda.hatice çelebi evlendi ünyede olması gerek.çok fazla kısıden haberim yok.

hoşgeldin hamide seni bulmak da çok güzel

serpilcim inan cok sevindim ya

sizlerle buluşmak çok güzel.çok duygulandım

Serpİl,aybÜke,tuĞbaaa Kizim Sİzde Kİmlerİn Msn Adresİ Varsa Bİzİm Siniftan GÖnderİn Bana Ya.İrtİbati Kesmeyelİm.hepİnİzİ ÖpÜyorum.okulda Bİtİyor Artik.

AybÜke,maraŞta Yaz Aylarin Da Da Duruyor Musun?bİzİm Kizlardan Msn Adrsesİ Olan Varsa GÖnder Bana Kiz.hala Koca Bulamadin Mi?sen Ve TuĞba Evde Kalacaksiniz Kizimmm.ÖpÜyorum...gÜlcan GÜrakan Temİz

slm kızlar msnenızı yazın benımkı --------------------- beklerım

valla bizim başlık yasaklar başlığı oldu dikkat edelim kızlar biraz :)
valla bende kimseden haber alamıyorum. bende herkesle görüşmek istiyorum. çok özledim herkesi. bide kim nerde bilmek çok güzel ya...

bende başka kimse nette girmiyor sanırım

kızlar meraba özen sabiş ve ben buluştuk msjlarınızı okuyoruz

slm kızlar bizde burdayız özen sabire ve ben neler yapıyosunuz

:36_15_4: arkadaşlar 11 haftalık hamileyim. darısı bütün isternlerin başına inşalllah.. çok heyecanlıyım. ve çok sevinçli

Tebrİk Ederİm Serpİl.allah Tamamina Erdirsin Insaallah.
Hayat Boyle Biri Dogar,biri Olur .babami Vefat Ettİ.bugun 1 Ay Oldu.onu Cok Ozluyorum.acisi Cok Zormus.hamde Coookkkkkk.

canım başın sağolsun. allah sabır versin.. üzüntünü canı gönülden paylaşıyorum.

sagol canım.allah razı olsun.ookullar açıldı.hayırlı olsun cümleten...

arkadaslar mrb.umarım hepınız ıyısınızdır.yenı egıtım ogretım yılı hepımıze hayırlı olsun.GÜLCAN. mesajları okurken babanın vefat ettiğini öğrendim.Allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun.Cok üzüldüm

Merhaba arkadaşlar zübeyde ben çok sevindim ya...Gülcan canım ya seninle konuşuyorduk bayağdır ikimizde birbirimizi aramadık.neler yapıyorsun canım herşey yolundadır inşallah.Aybüke serpil tuba sizleri de çok öpüyorum kendinize iyi bakın

zübeyde mrb canım.ben hamide.sen nerdesın umarım ıyısındır.k.ı.b.öpt

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri