"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
ArkadaŞlar İstabul yazdim bİr kaÇ da memleket rÜzgarlari estİrdİm ama Şİmdİ pİŞmanim onayla dedİkten sonra ama mİllİ eĞİtİmde onaytlatmadan deĞİŞİklİk yapabİlİyor muyum?+ 26 da yapmadim tabİ..ama yazdiklarim bİle zİhnİmİ yordu sonra ..sadece İstanbullari yazssaydim keŞke zatten eŞŞek gİbİ ÇaliŞtim sinava..

arkadasım bende tercihlerimi yaptım daha milli eğitime gitmedim. napcam bilmiyorum? çıktısını alıp gitcem baska bişey gerekiyomu? kusura bakma ilk tercihim bilmiyorum :)

ArkadaŞlar İstabul yazdim bİr kaÇ da memleket rÜzgarlari estİrdİm ama Şİmdİ pİŞmanim onayla dedİkten sonra ama mİllİ eĞİtİmde onaytlatmadan deĞİŞİklİk yapabİlİyor muyum?+ 26 da yapmadim tabİ..ama yazdiklarim bİle zİhnİmİ yordu sonra ..sadece İstanbullari yazssaydim keŞke zatten eŞŞek gİbİ ÇaliŞtim sinava..

mebe onaylatmadınsa istediğin gibi değiştir arkım,için rahat olsun ;)

arkadasım bende tercihlerimi yaptım daha milli eğitime gitmedim. napcam bilmiyorum? çıktısını alıp gitcem baska bişey gerekiyomu? kusura bakma ilk tercihim bilmiyorum :)

diploman ya da çıkışın bi de kimliğin gerekli..

Yok arkadaŞim ne demek..Çikti almana gerek yok ama kendİnİ garantİye almak adina bİlgİsayarina kayit et bence..sonra formda İŞaretledİĞİn mİllİ eĞİtİme dİploman ve nÜfuskaĞidinla gİt(fotoraf İstemİyorlardi dİmİ?? ) orada ponayliyorlar netten sana da bİr nÜsha veryorlar İmzalanmiŞ eve dÖnÜp dua etmeye baŞliyorsun=)) sÜreÇ bu...(tcrÜbeyle sabİtledİm ben hep hayal kirikliĞi yaŞadim madem İlkmİŞ barİ İlkİnde atanirsin hemen de hayal kirikliĞi yaŞamassin İnŞallah)

mebe onaylatmadınsa istediğin gibi değiştir arkım,için rahat olsun ;)

SAĞOL CANIM YA MEMLEKET RÜZGARLARINI HEMEN SİLİYORUM O ZAMAN (oLMAZ YA BİR DE OLACAĞI TUTARSA ÇOK ZOR OLURDU KIZIM İÇİN SAĞLIK SORUNUMUZ VAR ÇÜNKÜ...)

Yok arkadaŞim ne demek..Çikti almana gerek yok ama kendİnİ garantİye almak adina bİlgİsayarina kayit et bence..sonra formda İŞaretledİĞİn mİllİ eĞİtİme dİploman ve nÜfuskaĞidinla gİt(fotoraf İstemİyorlardi dİmİ?? ) orada ponayliyorlar netten sana da bİr nÜsha veryorlar İmzalanmiŞ eve dÖnÜp dua etmeye baŞliyorsun=)) sÜreÇ bu...(tcrÜbeyle sabİtledİm ben hep hayal kirikliĞi yaŞadim madem İlkmİŞ barİ İlkİnde atanirsin hemen de hayal kirikliĞi yaŞamassin İnŞallah)

saol arkdasm çok teşekkür ediyorum. senn içinde herşey güzel olur inş.

Ben umudu kestİm valla ya ÖÖle rÜzgara kapildim savruluyorum kendİmce İŞte...

anasınıfı öğretmenliği yapamzsın veliler yani anneler geliyor ilgileniyor çocuklarıyla, kaçarsın dayanamazsın psikolojin bozulur kutu kutupense oynatırken veya kırmızı balığı..allh sana sabır versin..

mahvoldum artık asıl benim hiç umudum kalmadı.Bence zaten 60-65 arası kişiler vardır bir 20 tane

arkadaşlar nedir bu telaş gerçekten bu forum sitesinde garip bir tutum oluşmuş.. forum sitesinde olmayan insanları hesaba katıp tercih yapın o zaman.. üzülmenizi istemem ama 6 arkadaşım var daha var ikisi ablam sayılır zaten diğerleri normal arkadaş ve de puanları 60ın üzerinde.. siz forum sitesi dışındaki hesaba katmıyorsanız bunda suç diğer kişilerin mi canım.. eğer burda gördüğüm sıralamada 25. sıradaysanız 50 sıradaymış gibi tercih yapmalısınız arkadaşlar bunlar gerçek şeyler.. herkes forum sitesi meraklısı değil.. lütfen saçma sapan iftiralarda bulunmayın.. ben bile kendimi 30. 40. sıralardan hesaplıyorum arkadaşlar bilginiz olsun..

anasınıfı öğretmenliği yapamzsın veliler yani anneler geliyor ilgileniyor çocuklarıyla, kaçarsın dayanamazsın psikolojin bozulur kutu kutupense oynatırken veya kırmızı balığı..allh sana sabır versin..

arkadaşım benim branşım okulöncesi öğretmenliği zaten

ziya 0-3 çok haklısın aslında boş hayallere kapılmamak lazım

benım de ıstanbul a pek umudum kalmadı arkadaslar 20 kısı alıyo bı suru benden yuksek puanlar cıktı tutmaz kesın napsam acaba şöyle urfalara mı gıtsem:((

50 60 lar yeni mezun olabilirlermi

2. sayfaya geçmişiz

güncel tutmak

1.yozgatlı__ 65,634 bağcılar
2.ysmncn ark.__62,000
3.ziya03 ark1: 60????
4.ziya03ark 2:60????
5.ziya03ark3: 60???
6.ziya03ark4:60????
7.ziya03ark5:60???
8.ziya03ark6:60???
9.sümeyra_d___59,000 anadolu yakası
10.yayın ark.ı.....58,000
11.eda1986__56,324 anadolu yakası(kartal1. nihat erim 2. gürbüz bora 3. şehit er yıldıray )
12.koassa__55,765
13.yay__54,600 anadolu yakası
14.shekerr__53,954(gaziosmanpaşa,esenler,beyoğlu,ar navutköy)
15.kubiti__53,698 sarıyer- beyoğlu
16.laviny@__53,662 anadolu yakası(ilk 3 kartal)
17.essraa__52,000 anadolu yakası
18.beydy__51,156
19.bosstorius__51,000
20.tayyibe1987_47,511(istanbul)
21.sibel712__46,781
22.dk3532__46,392
23.lim10__46.001
24.mertkaan__45,250
25.dimitripaşa__40,120

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri