Rulo ile Kedi,İnek(kalıplı)

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Figen DÖNMEZ
Yabancı siteden alıntıdır.

Ekli dosyalar

• 07-05-2010-3.jpg
    07-05-2010-3.jpg
    46.9 KB · Görüntüleme: 39
  • d754eca0.jpg
    d754eca0.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 49
  • 8764fa96.jpg
    8764fa96.jpg
    22.1 KB · Görüntüleme: 37
Hem kolay hemde oldukça güzelmiş teşekkürler hocam:) Ben çok beğendim:)

Teşekkürler hocam.

Güzel olmuş. Teşekkürler. Fakat nedense ben bir türlü sevemedim rulodan etkinlik yaptırmayı. :D

çok güzel bu yaptıracağım inş. :)

Hem kolay hemde oldukça güzelmiş teşekkürler hocam:) Ben çok beğendim:)
Çizim yeteneğim olmadığı için,kalıplı etkinlikler benim için çok kullanışlı oluyor.Gerçi yardıma ihtiyaç duyduğumda,öğretmen arkadaşlarım imdadıma yetişiyor.Güle güle kullanın.

Rica ederim.

Teşekkürler hocam.
Rica ederim Betül.

Güzel olmuş. Teşekkürler. Fakat nedense ben bir türlü sevemedim rulodan etkinlik yaptırmayı. :D
Rica ederim,güle güle kullanın.Artık materyal sıkıntısı çeken bir öğretmen olarak,havlu rulo da bol bulabildiğim materyaller arasında olunca,etkinlikler de bu materyal üzerine oluyor daha çok.Bu hafta da rulolardan Mevlana Türbesi yapacağız.

çok güzel bu yaptıracağım inş. :)
Beğenmenize sevindim,şimdiden kolaylıklar.

ellerinize sağlık öğretmenim:)

teşekkürler öğretmenim ;))

Rica ederim,güle güle kullanın.Artık materyal sıkıntısı çeken bir öğretmen olarak,havlu rulo da bol bulabildiğim materyaller arasında olunca,etkinlikler de bu materyal üzerine oluyor daha çok.Bu hafta da rulolardan Mevlana Türbesi yapacağız.

Benim de en kolay bulduğum malzemeler CD , meyve suyu kutusu , kola şişesi ve koliler olduğu için onların üzerine yoğunlaşıyorum. Rulolar pek elime geçmiyor. Geçse de kullanmıyorum nedense :D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri