Resimlerin hiç birini göremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehtap051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Sorun göremiyorum ama göremediğiniz linkleri buraya yazar mısınız inceleyelim.

siteye faaliyet örnekleri göndermek istiyorum ama nasıl

arkadaslar bende artık mataryal boyama proje vb yerlerdeki resimleri göremiyorum sadece resmi büyütmek için tıkla ve oyver yazısı görünüyor ama resimler yok ban yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba eskİden resİmlerİn ÜstÜne tikladiĞim zaman bÜyÜtebİlİyordum ama Şİmdİ bİr tÜrlÜ olmuyor sİzce neden cevabinizi beklİyorum teŞekkÜrler

boyama resİmlerİnİ bÜyÜtemİyorum eskİden oy verebİlİyordum ve bÜyÜtÜyordum ama 4 gÜndÜr olmuyor:36_7_8:

roojda nın bahsettiği sorunu bende yaşıyorum,şu an site çok da yoğun değil şu sıra ama,göremiyorum...

Tamam açıldı pardon,opera kullanıyorum nete giriş için,ama expoller dan aynı linke girince açıldı,internet expoller dan deneyin bence...

bazen foruma aşırı yükleme olduğunda bende göremiyorum ama geçici sorun oluyor

explordan griyorum ama hala resimleri göremiyorum arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz

Lİnk verir misiniz

arkadaşlar opera kullanıyorum ve bir türlü yüklenen resimleri göremiyorum.acaba bu sorunun çözümünü biliyorsanız bana aktarır mısınız?

explorer da açılıyor fakat çok yavaş o yüzden verimli olmuyo.
şimdiden teşekkürler.

yok sorun genel değil.bu foruma özel.dediklerinizi kontrol ettim,teşekkürler bi sorun yok gibi gözüküyor.hareketli resimleri etkinleştir seçeneği seçili.

zannediyorum explorer dan girmem kaderim oldu.yardımın için teşekkürler.
şu anda da bi problem var zaten,resimlere tıkladığımda sayfa açılmıyo filan...

Hocam forumun mozilla exporer opera diye bir ayarı yok.Bu tür seyler kullandıklarınızla ilgili.
Yanlıs anlamayın sizle değil bu programların ayarları ile ilgilidir.

Bazı resimlerin orjinalleri direk olarak veriliyor küçültülmeden onlara denk gelmiş olabilirsiniz.

teşekkürler :)
zahmet etmişsiniz.bi de öyle deneyeyim o zaman :)

opera'yı kaldırsanız da ayarları yine kalabilir, bu yüzden

C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>\Application Data\Opera
ve
C:\Documents and Settings\<kullanıcı adı>\Local Settings\Application Data\Opera

dizinlerini de silerseniz ve de son sürümünü kurarsanız çözüme kavuşur sanırım. bugün itibariyle opera'nın son sürümü 9.62 dir. ben senelerdir opera kullanırım, bozulmadığı sürece de kullanacağım.

teşekkürler,deniycem :)

kıonulardaki yüklenen resimleri kaydetmek için büyütüyorum ancak açılan pencerede o resim yok hiç bir resim açılmıyor hatta bazı sayfalarda resimlerin olduğu yerlerde sadece içnde çarpı olan bir kutucuk var

konuların içindeki resimleri nasıl kaydedebilirim

arkadaşlar elimde her hafta çocukların zevkle izlediği, tuvaletle ilgili harika bir video var. paylaşmak istiyorum ama yapamıyorum. nasıl video yükleniyor yardımcı olur musunuz bana? özelden de mesaj atabilirsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri