Puanlarımızı yazalım arkadaşlar....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
benim çok yakın arkadaşım beraber gitmeyi düşünüyoz=)

arkadaşlar bugün dersane rehberlik hocamız ile görüştüm. aöf oöö nin 440 dan aldiğini söyledi. geçen sene bu bölüme giren arkadaşlar bize yardım edebilirmisiniz. gerçekten son puan bu muydu. bir de ygs 5 den aldığını söylüo. fakat burada ise aöf nin en yüksek ygs puanindan aldiğini söylüyorsunuz. kafam iyice karişti. hangisi doğru acabaaaa. ben aöf oöö ye girmek istiyorum. ygs en yüksek puanim ise 299,812 :emot126:

arkadaşlar bugün dersane rehberlik hocamız ile görüştüm. aöf oöö nin 440 dan aldiğini söyledi. geçen sene bu bölüme giren arkadaşlar bize yardım edebilirmisiniz. gerçekten son puan bu muydu. bir de ygs 5 den aldığını söylüo. fakat burada ise aöf nin en yüksek ygs puanindan aldiğini söylüyorsunuz. kafam iyice karişti. hangisi doğru acabaaaa. ben aöf oöö ye girmek istiyorum. ygs en yüksek puanim ise 299,812 :emot126:

yok canım yaaa rehber hocaların bu konu ile ilgili bi şey bildigini sanmıyorum olurmu öle şey 385 le kapattı...seninde ek puanın yüksek ise olabilir puanlardan ygs 4 5 6 hesaplanıyor...

Cok tesekkürler Meltem. :36_3_12:şimdi artik temmuz ayını beklicezz. :emot118:

üniversiteler puanlarını temmuzda yayinlicak bilioyurum ben agustosta da bizim sıralama sonuclarimiz belli olcak diye biiliyorum. hem şu an daha bizim okuldan gelen puan bile belli değil.

arkadaşlar en yüksek puanım 266 okul puanım eski sisteme göre 91di şansım varmı ya:( açıköğretim için

canım kılpayı yakalayabilirsin ya da kılpayı kaçırabilirsin ssanırım.olur inşş:emot60:

benimde ygs 4 puanm 293,680 sıralamam 294202 aöf oöö istiyorum sizce yerleşme şansım varmı ?? puan eklenince sıralamamda bi değişiklik oluyormu bilgilendirirseniz çok sevinirim:emot66::emot9:

benimde ygs 4 puanm 293,680 sıralamam 294202 aöf oöö istiyorum sizce yerleşme şansım varmı ?? puan eklenince sıralamamda bi değişiklik oluyormu bilgilendirirseniz çok sevinirim:emot66::emot9:

evet canım berfey arkadaşıma katılıyorum kıl payı kazanabilirsin veya kaybedersin işaalh kazananlardan olursun hepimiz işaaah tüm gönilden isteyenler ....ekli puanın hesaplandıgında sıralamanda baya bi düşüş oluyor canım... tahmini ne kadar gelicek sence ekli puanın...

meltemcim 79 puan eklenecek sanırım yani 372 olacak puanım.teşekkür ederim inş. isteyen herkes yerleşir :)

evet canım berfey arkadaşıma katılıyorum kıl payı kazanabilirsin veya kaybedersin işaalh kazananlardan olursun hepimiz işaaah tüm gönilden isteyenler ....ekli puanın hesaplandıgında sıralamanda baya bi düşüş oluyor canım... tahmini ne kadar gelicek sence ekli puanın...

meltemcim 79 puan eklenecek sanırım yani 372 olacak puanım.teşekkür ederim inş. isteyen herkes yerleşir :)

ygs 3 344 puan. sıralama 107.600
ygs 4 349 puan. sıralam 98.460
tabi bunlar ham puan.ek puan ile birlikte 425-430 ları buluyor.
geçen yıl 292 almıştım.ekli 367 olmuştu.kazanamamıştım.
İnşallah bu yıl olacak gibi.

gelişim arkadaşım puanın çok güzel aöf oöö mi istiyorsun...baya arttırmışsın puanını çok güzel.. çevrende ygs ye giren bu bölümü isteyen arkadaşların nasıl acaba ... genelde düşük alınmış deniliyor ama...

evet meltem arkadaşım aöf o.ö.ö. istiyorum. puanım bu yıl geçen yıla göre baya iyi.ama bu puanı alabilmek için dersaneye gidip çok sıkı ders çalıştım.geçen yıl evde kendim hazırlanmıştım.açıköğretim deyip geçmemek lazım.ciddi bir çalışma gerektiriyor.
benim gibi çocuk gelişimi bi başka arkadaşım var.onun puanı 320-330 arasında.ama dediğin gibi genelde düşük puanlar.
senin puanın da gayet güzel. kayıt yaptırma ihtimalin çok yüksek bence.

evet meltem arkadaşım aöf o.ö.ö. istiyorum. puanım bu yıl geçen yıla göre baya iyi.ama bu puanı alabilmek için dersaneye gidip çok sıkı ders çalıştım.geçen yıl evde kendim hazırlanmıştım.açıköğretim deyip geçmemek lazım.ciddi bir çalışma gerektiriyor.
benim gibi çocuk gelişimi bi başka arkadaşım var.onun puanı 320-330 arasında.ama dediğin gibi genelde düşük puanlar.
senin puanın da gayet güzel. kayıt yaptırma ihtimalin çok yüksek bence.

gelişim arkadaşım dogru söylüyorsun aöf deyip geçmemek lazım puanlar çok yüksek ve gerçekten ciddi çalışma gerek..bana gelince düşüncelerin için teşekkür ederim işaalh olur benim ekli puanım az ham puanım 325 ama ekli 401 oluyor ek puanım 76 geliyor o yüzden korkuyorum işalh yükselmez...

bu yıl sınav geçen yıla göre daha zordu.onun için rehber öğretmenimiz puanların düşebileceğini söylüyor.hem yükselse bile 401 ile açıkta kalacak kadar yükseleceğini sanmıyorum.
inşallah ağustos ayında sonuçlar açıklandıktan sonra mutlu haberleri paylaşırız:)
emek veren, bu işi gönülden isteyen ve hakkıyla yapacak olan herkes emeğinin karşılığını alır umarım

bu yıl sınav geçen yıla göre daha zordu.onun için rehber öğretmenimiz puanların düşebileceğini söylüyor.hem yükselse bile 401 ile açıkta kalacak kadar yükseleceğini sanmıyorum.
inşallah ağustos ayında sonuçlar açıklandıktan sonra mutlu haberleri paylaşırız:)
emek veren, bu işi gönülden isteyen ve hakkıyla yapacak olan herkes emeğinin karşılığını alır umarım

ayyy işaalh canım ya sana katılıyorum emek veren bu meslegi gönülden isteyen herkese nasip olsun....

Ben ygs 4 325 almışım sizce nasıl aöf oöö istiyorum...
slm meltem puanın çok güzel bende 325 bekliyodum ama gelmedi 290,410 ygs 4 sıalamam 312 bindeyim ama geçen yıl bu sıralamlarda giren olmuş okulöncesi açıkögretime bilmiyorum melten senin kesin olur ama benimki düşündürücü biraz rehber hocaları yinede umut edelim diyolar inşallah olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri