Puanı 45 altı olanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
arkadaşlar sıralamaya bakabiliyormusunuz ben bakamıyorum atamalar olduktan sonra kaç kişi kalmıştır önümüzde hesap yapmak istiyorum ama boşa ümitlenmeyelim....

puanı 45 ve altı olan arkadaşlar bu atamada ümidiniz varmı merak ediyorum ??

Yeliz hocam siz sözleşmeli atama için mi yoksa kadrolu için mi soruyorsunuz? birde bu sizin hangi yıl ki puanınız?

Yeliz hocam siz sözleşmeli atama için mi yoksa kadrolu için mi soruyorsunuz? birde bu sizin hangi yıl ki puanınız?
esra hocam beni hatırladıysanız ben geçen yıl sınavı kaçıran ve atanamayanlardandım puanım bu yılın puanı o da 45.558 sözleşmeli atama için soruyorum

Yeliz öğretmenim,benimde umudum yok ama belki Allah yüzümüze güler ve alım çok puanlar düşük olur.Beklemek ve belirsizlik insanı öldürüyor malesef.Allah hepimize sabır güç versin.

Yeliz öğretmenim,benimde umudum yok ama belki Allah yüzümüze güler ve alım çok puanlar düşük olur.Beklemek ve belirsizlik insanı öldürüyor malesef.Allah hepimize sabır güç versin.
amin hocam aynen belirsizlikten çok gerginim bu aralar..allah hepimize sabır versin gerçekten çok zor...

amin hocam aynen belirsizlikten çok gerginim bu aralar..allah hepimize sabır versin gerçekten çok zor...
yeliz hocam nerelerdesiniz. sizle karşılaşırım diye açıyorum pc yi 1 aydır yoksunuz :((

Arkadaşlar kontenjanlar açıklanmış ama ben birşey anlamadım yaa:((

yeliz hocam nerelerdesiniz. sizle karşılaşırım diye açıyorum pc yi 1 aydır yoksunuz :((
canım fazla takılmıyorum anlayacağın eeee napıyoruz şimdi valla ben atanamsam bile tercih yapmak için heyecanlıyım:))

taban 30 alım 1216 bence arkadaşlar baya düşecek 30 olmasa bile çoğu kişi 26hayır diyor ve tercihte bile bulunmayacağını sölüyor hayırlısı olsun herkese

yaaa ben anlamıyorum nasıl olur bu okullar ne olucak bu tercihler valla o k adar zorunlu il gitti bitti tercih yapsan nasıl olucak 26 yı işaretleyecekeler lütfen tercihlerinizide yazın acaba kaça düşer herhangi bir tahmin yapabilen yada duyum alan nolur söyleyin boşuna hayal kurmayalım 5. defa tercih yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dersaneye gidiyorum zaten artık bunaldım

yaaa ben anlamıyorum nasıl olur bu okullar ne olucak bu tercihler valla o k adar zorunlu il gitti bitti tercih yapsan nasıl olucak 26 yı işaretleyecekeler lütfen tercihlerinizide yazın acaba kaça düşer herhangi bir tahmin yapabilen yada duyum alan nolur söyleyin boşuna hayal kurmayalım 5. defa tercih yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dersaneye gidiyorum zaten artık bunaldım
sibel ne diyelim kimse bişey bilmiyorki ben egeye en yakın olan illeri yazıcam ve 26ya evet diyeceğim puanımda 45 hayırlısı artık olursa olur ...

toplamda kaç sözleşmeli öğrt alcaklar tüm branşlardan

sibel ne diyelim kimse bişey bilmiyorki ben egeye en yakın olan illeri yazıcam ve 26ya evet diyeceğim puanımda 45 hayırlısı artık olursa olur ...

hocam googleden bakıyorum illere belli yerler pek hoş değil gerçi ama benim puanım 46 ondan dolayı gelicek mi bilemiyorum 26 geçen atamadada cesaret edemedim gerçi bursa hiç yok evliyim

hocam googleden bakıyorum illere belli yerler pek hoş değil gerçi ama benim puanım 46 ondan dolayı gelicek mi bilemiyorum 26 geçen atamadada cesaret edemedim gerçi bursa hiç yok evliyim
hocam bende evliyim puanlarımız yakın valla ben herşeyi göze aldım 10senedir ücretli çalışıyorum yeter diyorum ve olmazsa şansıma 26dan neresi çıkarsa gidicem

arkadaşlar,puanı 60 küsur olup,elit yerleri tane hesabı yazan ve 26. tercihi o kadar çok arkadaş var ki bize sıra gelir mi bilinmez.

şubat ataması için herkes için umut oldu. herkes atanmak istiyor fakat puanı yüksek olan adayların yazdıklarını okuyunca şaşırıyorum.hem 26. tercihlerini kapatıp hem sadece istanbul-düzce yazıp bırakan pek çok arkadaşımız var.umarım alım çok olur da sıra bize gelir

bu sayfayı güncel tutalım kaç kişi kaldık aşağı yukarı bulalım arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri