Puanı 45 altı olanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19

Yeliz hocam siz hangi şehirdesiniz?Ben Ankaradayım ve ücretli öğretmenliğe başlamak istiyorum.Tekrar sınava gireceğim o yüzden yarım gün çalışmak istiyorum.
Ankara Çankaya mebe sordum ihtiyaç yok dedi ücretlide.Ne zaman açılıyor nasıl başvuruluyor bilgi verebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederim.

Yeliz hocam siz hangi şehirdesiniz?Ben Ankaradayım ve ücretli öğretmenliğe başlamak istiyorum.Tekrar sınava gireceğim o yüzden yarım gün çalışmak istiyorum.
Ankara Çankaya mebe sordum ihtiyaç yok dedi ücretlide.Ne zaman açılıyor nasıl başvuruluyor bilgi verebilirseniz sevinirim.Teşekkür ederim.
hocam ben manisadayım siz başvurunu yapın açık olduğunda sizi ararlar zaten açık olmaması da bi tuhaf zaten....

43,6 sözleşmeli 7300 kişi var

43,6 sözleşmeli 7300 kişi var
hocam o sıralamanın bir güvenirliliği kalmadı bence çünkü 3000 sıradakide 4000 sıradakide atandı nasıl oluyorsa artık daha düne kadar sıralamaya bakarken güvenim kalmadı ....

arkadaşlar sıralama oluşturalım diyorum ama kimse yok galiba herkes puanını yazsın sıra oluşturalım haydi bekliyorum ..

Teşekkürler yeliz hocam.benim puan 46.570

ya 45 almışssn nasıl kadro istirsiniz anlamıyorum ben ya :(

pdr 12 ile kadrolu atnırsa bizde hayda hayda 40 larda sözleşmeli, oluruz.mezun kalmadaki ne yapsınlar yazını alacaklar

puanımızı yazmaya çekinir olduk.Bazı arkadaşlar acımasızca eleştiriyorlar.İlk sınav puanım 50 idi ama şimdi 38 aldım. Ne yapalım.32 yaşındayım iki çocuğumla tekrar ders çalışıp sınava hazırlanıyorum.Bu arada 11 yıldan beri öğretmenlik yapıyorum.Ama maalesef öğretmenlik hayatımız bir sınavın ucunda.

puanımızı yazmaya çekinir olduk.Bazı arkadaşlar acımasızca eleştiriyorlar.İlk sınav puanım 50 idi ama şimdi 38 aldım. Ne yapalım.32 yaşındayım iki çocuğumla tekrar ders çalışıp sınava hazırlanıyorum.Bu arada 11 yıldan beri öğretmenlik yapıyorum.Ama maalesef öğretmenlik hayatımız bir sınavın ucunda.

Malesef öyle arkadaşım.Yaşlarımız aynı,bende tekrar ders çalışmaya başladım.Hayırlısı bakalım,inşallah bu sefer atanırız.

2008 yılında 78 puanla sözleşmeli atandım ve 1 yıl boyunca o kadar çalışmama rağmen aldığım puan çok düşüktü.Bulunduğum okulda kadroya geçtim ve şu anda kadroluyum.Çalışmadan bişey dilemenin çok saçma olduğuna inanıyorum!

Başlık belli ; okuma bilenler için elbette..puanı 45 altı olanlar. Millet bunalmış zaten kopyaydı,hırsızlıktı,emekler boşa gitti üzüntüsü,kırk yaş kaygısı,tekrar tekrar sınav bıkkınlığı...şuursuzca bu başlık altına şu puanı aldım siz de alın gibi yazmayın allah aşkına,millete laf söyletme kapısını açmayın.

Kusura bakmayacaksın artık,düşüncem budur.Eleme sistemini kesinlikle mantıklı buluyorum.Birileri canını dişine takıp 80-90 puan alırken,kimse taban puanın 0'a çekilmesini beklememeli.Şuursuzluk tamda bu düşüncede var bence!

2008 yılında 78 puanla sözleşmeli atandım ve 1 yıl boyunca o kadar çalışmama rağmen aldığım puan çok düşüktü.Bulunduğum okulda kadroya geçtim ve şu anda kadroluyum.Çalışmadan bişey dilemenin çok saçma olduğuna inanıyorum!

sselen kardeş,
bak atanmışsın hem de kadrolusun güzel güzel gidip geliyorsun işine..
eee peki karın ağrın nedir senin, buradaki insanlara laf atma ihtiyacı hissediyorsun? inan merak ettim doğrusu...
şimdi bana sakın " çalışmadan birşey istemeyin" safsatalarında bulunma inan sıkıldık artık bunlardan biraz daha yaratıcı olun ve gaz sancılarınızı giderecek başka yol bulun emi...

sselen kusurabakma kuzucuğum sen 78 puan almışsın atanmışsın birbaşkası 47 46 ile atanmış kuzucuğum şunu unutma öyle yada böyle senin puanın karın doyurmuyor sen 46 47 puan alanlarla aynı kategoridesin 78 puanın var diye madalya takmıyolar takmazlarda oldumu kuzucuk cuk

sselen kusurabakma kuzucuğum sen 78 puan almışsın atanmışsın birbaşkası 47 46 ile atanmış kuzucuğum şunu unutma öyle yada böyle senin puanın karın doyurmuyor sen 46 47 puan alanlarla aynı kategoridesin 78 puanın var diye madalya takmıyolar takmazlarda oldumu kuzucuk cuk

:36_7_8:

yeter yaa bilmeden görmeden önyargılı davranmayın yüksek puanlı zihniyet...................

Puanı 45 ve altı olanlar sakin olun:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri