Proje çalışmamız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coplandere1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
tebrikler...süper...

Çok güzel ve değişik bir çalışma olmuş.Teşekkürler...

:1::1::1::1::1::1:
harika olmuş teşekkürler..ellerinize sağlık :1
:1::1::1::1::1::1:

çok hoş gerçekten.kaydettim hemen.ellerinize sağlık

:36_3_12: Beğendiğinize çok sevindim. Güzel düşüncelerinizden dolayı hepinize teşekkürler ederim :36_3_12:

gerçekten harikaka ama ben bunu bilgisayarıma kopyalayamıyorum siz kopyalayabiliyormusunuz

SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

RESMİ BİR TÜRLÜ NETLEŞTİREMEDİM NORMALDE GÜZEL AMA SAYFAYA ATARKEN BOZULDU ???

Resimleriniz çok büyük forum otomatikmen küçük hale getiyor.Resimlerinizi en azından 640 x 400 formatında atarsanız hem forumun açılması kolay olur hemde resimler net çıkar.
Çok basit tıklayınız : http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=10544&action=lastpost

vayy beee harika olmuşşş emeğinize sağlık

YARATICI VE ÇOK SÜPERRRRRRRRR BİR ÇALIŞMA.

ilk kez böyle bir çalışma gördüm çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık...

Ellerinize sağlık

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİMİZE SAĞLIK. ÇOCUKLARLA BERABER Mİ YAPTINIZ

YİYECEKLERİN TAMAMINI ÇOCUKLAR YAPIŞTIRDI. DÜZENLERİ ONLARA AİT. BEN SADECE UHUYU SÜRDÜM . 21 ÖĞRENCİM VAR. HER BÖLGEYE 3 ÖĞRENCİ DÜŞTÜ. BOYAMALARI DA İSTEYEN ÖĞRENCİLER YAPTI. ÇALIŞMA SONUNDA DA KALAN MALZEMELERİ AFİYETÇE YEDİLER. DÖRT GÖZLE BU ANI BEKLEDİLER.

Çook güzel bir çalışma paylaşımın için teşekkür ederim.

meyvelerin bir süre sonra ömrü doluyor ve küflenmeye başlıyor ...Güzel olan herşeyin ömrü kısa olduğu gibi bu çalışmanın ömrüde kısa oluyor :)

bir coğrafyacı olarak okul öncesi eğitimi desteklemekteyim. 7 yaş çok geç. Türkiye!nin güzellikleri çocuklara böyle küçük yaşlarda verilmeli. Tebrik ederim sizleri. yüreğinize sağlık... yeni çalışmqalarını takip edeceğim sitede...

coplandere_1 senden yeni etkinlikler bekliyoruz. çalışmaların ilgi çekici ve öğretici. ayrıca çocukların seviyelerine hitap ediyor. tekrar tekrar tekrar ellerine sağlık. çocukları benim yerine öp... selam ve saygılarımla...

süper fikir çok başarılı olmuş ;)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri