Proje Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@iaturgut
PROJE ÇALIŞMALARI
KONU BAŞLIKLARI

1-KAPAKLAR VE ŞİŞELER(EKİM )

2-İPLER VE BONCUKLAR DÜNYASI(KASIM )

3-ANAHTARLAR(ARALIK )

4-KÂĞITLARIN DÜNYASI(OCAK )

5-KUMAŞLAR DÜNYASI(MART )

6-KALEMLER DÜNYASI(NİSAN )

AMAÇ

*Konu başlığı ile ilgili malzemeleri kullanarak faaliyetler oluşturulması sağlanarak aileyi eğitim programına katmak

*Çocukla birlikte geçirilen kısa bir süreyi hem eğlenceli hem de verimli bir hale getirmek
*Çocuğunuza ayırdığınız zamanın uzunluğu fazla önemli değildir. Önemli olan beraberliğin getirdiği mutluluk ve öğrenmeye yaptığı katkıdır.

*Çocuk için asıl mutluluk onu sevenler ile geçirdiği zaman dilimindeki paylaşımın niteliğidir.
Çocuğunuz;
*Sizin ile birlikte ne kadar mutlu olursa, hayatın diğer alanlarında da o kadar mutlu olacaktır.
*Sizinle bağları ne kadar sağlam olursa, onun tüm hayatı boyunca problemleri daha az olacaktır.
*Çocuğunuz size ne kadar yakın olursa, kötülüklere o kadar uzak olacaktır.
NOT: Çocuğunuzla birlikte yapılan projeleriniz okul içinde sergilenmesi için yukarıda belirtilen aylar içinde anasınıfı öğretmenine teslim edilmesi rica olunur.
Unutmayın ki;
Çocuğunuzla birlikte geçen zaman asla boşa harcanan zaman değildir.

Anasınıfı Öğretmeni

Çok güzel bir uykulama deniyeceğim seneye kısmet olursa... bende velilere o hafta yapacağımız çalışmalar ile ilgili kağıtlar yolluyordum,

merhaba, veliler bu etkinliğe nasıl katılacaklar?

cok hos bi proje saol

ben uzay projesi yapıyorum aklınıza farklı birşeyler gelirse ve paylaşırsanız sevinirim

teşekkürler :)

sağol canım

çok güzeller

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri