Program kitabı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
arkadaşlar yeni programla ilgili seminerlerden bahsediyorsunuz.Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz yada Ankara' da böyle bir seminer var mı?Ayrıca bu tip etkinliklerden nerden yada nasıl haberdar olabiliriz?Şimdiden teşekkürler  

aman ya yine mi değişmiş ben liseden mezun olduktan sonraki yılda değişmişiti bu programı sonra öğrenmiştim neyse hayırlı olsun yeni programımız :) :) :)

seminere katılan arkadaslar paylasımda bulunabılırler mı? bu bir.
ikincisi oogm nin anasayfasında kılavuz kıtaplarının kullanımı ıle ılgılı duzeltme yazısı var goren vardır.
orada bahsedılen sey hıc acık degıl gıbı gelıyor bana
kıap kullanımının kaldırıldıgından ancak bunun medya tarafından yanlıs anlasıldıgından bahsedıyor. biz size teorık ıcerıgı yogun olan benzerı basılı eserlerın kullanılmamasını soyledık bunun dısında egıtım materyallerınızı kullanabılırsınız dıyor. hala bı anlasılmaz durum var dıye dusunuyorum. sizce eğitim materyali derken neyi kastediyor? bunun içerisinde belli ki kavram, okuma yazma dergileri yok!!

milli eğitim bakanı imzalı yazı bugün zümre toplantısı yaparken geldi okula...benim anladığım yayın evlerinin dergileri ve yardımcı kitaplarının kullanılmaması gerektiği...ooegm de aynı şeyden bahsediyor kitap dergi vs. kullanılmamalı...eğitim araçları kullanılabiliceğinden bahsetmiş çalışma sayfası ve öğretmenin kullanabiliceği materyallerden bahsediyor bence..

arkadaşlar dün istanbuldaki seminere katıldım
yeni programı ayrıntılarıyla anlattılar m.ü den programı oluşturanlardan özgül hoca materyal kullanımıyla ilgili açıklama yaptı kitap kullanımıyla ilgili bir sorun yokmuş ifade yanlışlığı olmuş zaten okul öncesi eğitimin kitapsız yürütülemeyeceğini söyledi
bunun dışında her ay kullandığımız davranış değerlendirme formları artık yılda iki kez dönem sonlarında uygulanacakmış
bilişsel alan ve dil alanı birbirinde ayrılmış
bir de yine yılda iki kez gelişim becerileri ile ilgili form dolduracakmışız bu gelişim beceriler hazırlanan klavuz kitapta her yaş grubu için hazırlanmış
etkinlik isimleri değişmiş onlar da şöyle;
fen-doğa etkinliği fen ve matematik etkinliği
türkçe-dil etkinliği türkçe
oyun etkinliği oyun ve hareket etkinliği olmuş
yıllık planda eğitim durumu kısmı kaldırılmış
klavuz kitaplarımız milli eğitim tarafından basılmış ama okullara ulaştırılması zaman alacak herhalde özgül hoca bağlı olduğumuz il milli eğitimden temin edebileceğimizi söyledi

verdiğin bilgi için sağol arkadaşım.

teşeşkürler...proğramı indiren arkadaşlar bunları biliyolardır zaten...kitap konusunda da yayın evlerinden baya bi tepki almışlar...sanırım ondan sonra düzeltme yapılmış...bende mebin kitapları hazırlıyacağını duymuştum da biraz zaman alıcak heralde...

insanı bu şekilde muallakta bırakmaları da hiç hoş değil.
oh..kitap kullanabileceğiz demekki.
gerçi elimde bir sürü materyal var zaten ama
düzen açısından kitap kullanımı iyi gibi geliyor..

arkadaşlar bize bugün kitap verildi..zorluk çekilmez gibi geliyo bana...

bize verilir hemen umarım günlük plan yazımı daha toplu ve öz olmuş gibime geldi sevdim yeni programı aile katılımı çok fazla

YENİ PROGRAM HAKKINIZDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELER ARKADAŞLAR?

valla benim çok hoşuma gitti .tüm gereksiz fazlalıklar atılmış .

ben hala okuyorum...

arkadaşlar bugün bana müfettiş geldi rehberlik için...
günlük planlarda eski plandaki gibi etkinliklerin tam olarak açıklamasını yapmadığımız için etkinlik örneklerinin numaralarını yazıcakmışız günlük plana...
eğer yapıcağımız etkinlik erkinlik planlarına uymuyorsa kendimiz etkinlik planı yapıcakmışız...
bununla ilgili bilgi sahibi olan varsa burda bizimle paylaşabilir mi...teşekkürler...

ya klavuz kıtap olmadan nasıl yapılıcak aile katılı her gune alınmış ben koy okulundayım ailerı nerden bulucam cocuklar kendı kendıne abi yada ablasıyla gelıyo ne sacma ya

bu daha güzel olmuşş bencee..

okul açıldıktan sonramı değişiyo bu müfredat
nerden görebiliriz?
meb okulöncesi sitesinden bulamadım

okulöncesi genel müdürlügü diye gooogle den gir karşına çıkar web sayfası.orda var yeni program ve değişiklikler

ya arkadaslar sınıf defterını yenı programa gore nasıl yazdınız bırı yardımcı olsun kafam iice karıştı

derter tutmaya başlamadım daha.ama etkinlikleri yine sırasıyla yazacam.kiminin adı değişmiş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri