Planlar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
umarım dogrusuda bu hem kağıt israfı oluyor yazık

zaten tembel bir milletiz... bence cıktılara devam....

hayır yanılıyorsun,bizide kapsıyor..

hatta uygulamaya gecen arkadasımda mevcut ve hatta müfettişlerde gelip gördüler birşey demediler..

Evet sınıfta bilgisayar olması yeterli. Bende geçen yıl kullandım ve müfettişim ordan baktı planlarıma. Sorun olmadı

bende günlük planların haftalık yapılacağını duydum ne kadar doğru bilmiyorum
eğer planlar haftalık yapılacaksa nasıl yapılacak bilen var mı?

bende günlük planların haftalık yapılacağını duydum ne kadar doğru bilmiyorum
eğer planlar haftalık yapılacaksa nasıl yapılacak bilen var mı?

günlük planlar haftalıkmı yapılacak.. böyle bir şey yok canım o size bağlı ben günlük yapıyorum..çünki ogün yapamadığınız ve ulaşamadınız kazanımlarınızı ertesi gün tekrarlamak çok ii oluyor..ve pazartesiden cumaya herşey okadar çok değişiyorki...

2.dönem eş durumuyla başka bir okula atandım.Sınıfım sadece 4-5 yaş yeni kayıt öğrencilerden oluşuyor ve 1 öğrenci dışında hepsi de ilk kez anaokuluna gidiyor.Bu durumda ben yıllık planımı şubat ayından itibaren mi yapmalıyım?Bir de planımda bütün kavramlara ve amaç kazanımlara yer vermem gerekiyor mu?Ya da bütün amaç ve kazanımlara,kavramlara yer vermem de prosedür olarak bir sakınca var mı?Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Bu konuda benimde kafam karışık bende aynı durumdan muzdaribim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkes kendi çözümünü buluyor sonuçta..
Bende hazır plan kullanıyorum. Arkadaşların dediği gibi, o süreyi etkinlikleri zenginleştirerek kullanabiliriz.
Sonuçta amaç çocuğa ulaşmak, kağıtlarla uğraşmak değil..

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. okulu yeni bitirdim ve plan dosyası hazırlamam gerek bebeğim olduğu için zorlanıyorum. elinizde varmı hazır
yardımcı olursanız sevinirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri