Planlar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
çok Sağol Canim Ya

Arkadaşlar mesela zambak yayınlarının planı benim görev yaptığım yerle uyuşmuyo yani aynısını alıp planıma koyamam bende plandan fazla anlamıyorum:( bu sene ilk görevim köyde göreve başlıyacam ve hiç bilgim yok plan hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana ulaşın yardıma paylaşıma çok ihtiyacım var:(((
şimdiden teşekkürler...

öncelikle hayırlı olsun hocam zambak yaınlarındaki planı bilgisayarınıza indirin üzerinde değişiklik yapabilirsiniz

plan üzerinde değişiklikler yapsın ama öncelikle plan yapmasını öğrenmeli. arkadaşım sen öncelikle okul öncesi eğitim programı nı indir 36-72 aylık çocuklar için burada bütün bilgilere ulaşırsın. ve plan yapmayıda öğrenirsin.

:36_6_3

Arkadaşlar bugün servisteki arkadaşlardan duydum ne kadar doğru bilmiyorum müfettişler söylemiş kağıt israfını önlemek için planları çıkartmayıp flash bellege atıp tabıkıde kendımıze gore düzenleyip 1 kopyasını cd olarak müdürümüze verecekmısız ama bız cd olarak tasımıyacakmısız bızım kı flah bellek olacamıs ıstedıgımız zaman duzeltelım dıye

ama ben programa gözattım ve bişey anlayamadım:(((
neye göre yapacam yıllık planı ve kaç tane amaç ve kazanım almam gerekiyo ve bende alanlara ait amaç ve kazanımlar da yok elimde hiç bi bilgim yok pazartesi başlıyorum ve hazır ddeğilim:((
lütfen bilgisi olan beni ayrıntılı olarak bilgilendirebilir mi?

Inşallah öyledir Arkadaşlar

Bu yeni bişey değil ki:):):) Her öğretmende bulunması gereken bişey flash disk ve bu şekilde uygulanması gereken bir uygulama. Yoksa planları düz dökersen vay halimize... :) Ülkede ağaç kalmaz. :P

iyi de deniz hocam ben kac senedır hep planları cıkartıyordum müfettişler cıktı istiyordu bu sene yine cıktı istediler ilk hafta geldiklerinde ama baska okulda ki arkadaslara cıkarmanıza gerek yok demısler hangısı dogru hangısnı yapmalıyız bılmıyorum

evet doğru ilk görev yaptığım yerde sınıfımda bilgisayar vardı çıktı almıyordum müfettişte almana gerek yok dedi ama sene sonu geldiğinde usta öğretici olarak görev yapanların koordinatörlerine planlarını götürüp imzalatması gerekiyor ve bütün yılın planlarını çıkartıp götürmüştüm bellek mellek kabul etmiyolar o yüzden çıktı almak zorundayız...

ee programa sahip olursan kazanımlarada ulaşabilirsin. sen lisedeyken veya öğrenim durumun ne bilmiyiroum ama staja giderken filan öğrenmedin mi ? kaç tane kazanım ve amaç alıcam demen gerçekten bişey bilmiyorsun anlamına geliyor gibi

öncelikli olarak yıllık plandan amaçları seç, daha sonra onları günlük plana rahatça uygulayabilirsin.
önemli olan bölgene uygun amaçları seçmen..

merhaba arkadaşlar... okul müdürüm amaç ve kazanımlarımı hafta hafta ayırmamı istiyor... o şekilde bir plan hazırlamamı istiyorr. böyle bir şey var mı... varsa da nasıl yapılır... hiç duymadm.. teşekkr edrim

bende anlamadım..uzun uzun tartıştık ama anlatamadım..hafta hafta kazanımları ayırmamı istiyor... böyle bir şey olabilir mi...... ve kavramları günlük plan da uygularken esnek davranıyoruz değil mi ..istediğimiz zaman verebiliyoruz..değil mi

kabus yaa bu müdürler.allah a şükür müdürümden memnunum ama yazılanları okuyunca şaşırıyorum.klavuz kitabımız var.orda nasıl yapılmışsa öyle yapacağız işte.müdür bunu niye istiyor.hem de bi amaç kazanımı bir ayda bi defa vermiyoruz ki haftalara bölelim.bazı amaçları 10 defa veriyoruz ayda.bence siz bildiğiniz gibi yapın

teşekkr ederm arkadaşlr
bu sene yeni atndım ve çok zorluklar çekiyorm.. köyde görev yapıyrm..sürekli teftişe geliyrlar...son teftişte hakaret bile edildi... çocuklara yeterince öğretememişim... 1 günlük teftişle bu sonuca varılyr...

çok teşekkür ederimmm....moral oldunuz bana.... teşekkür ederim...

arkadaşlar artık günlük planlarımızı kağıda dökmek zorunda değiliz.meb kağıt israfını önlemek amacıyla böyle bir yola başvurmuş.planlarımızı cd de bilgisayarda veya flash diskte kalabilecek.bence güzel bir uygulama.sizce....

Sevİl Hocam Kesİn Kesİn Hatta NİŞanlim İstanbulda Onlar Zaten Bunu Yapiyorlar Yanİ Bİlgİsayarda Planlari.ama Tabİ İmkanlari Olan Var Olamayan Var...herkesİn Pc.sİ Olmayabİlİr..olanlar İÇİn Çok GÜzel Bİr Uygulama

Çok mantıklı bir karar alınmış..Ne zaman bu çıktı işinden vazgeçecekler diye merak ediyordum. Çok şükür, bu günleri de gördük!..

Bu güzel haber için de teşekkürler..

Güzel bir haber. Bunu bir arkadaşım da söylemişti.Peki hocam bunun resmi bir dayanağı var mı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri