Planlar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
rica ederim canım..:) başka soruların olursa burdayız..

hazır palanın üstünde bazı değişiklikler yapıyorum.sonra bilgisayardan çıktısını alıyorum.sonra bunu işlendi olarak sınıf defterine geçiriyorum.bizden istenen bu.

yazım gelmedi galiba ya

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

evt bende hazır plan üzerinde değişiklikler yaparak kullanıyorum.iki yıl önce elimde deftere yazmıştım inanın çok fazla zaman kaybı oluyordu.ama iki yıldır hazır plan kullanıyorum.yapamayacağım etkinliği değiştirip kendime göre başka şeyler yazıyorum.sınıfa ve ortama şartlara göre uygulayamayacak olduklarımı değiştiriyorum.gerçekten böyle çok daha kolay oluyor.

mrh arkadaşlar ben 2 yıldır sürekli elde yazıyorum müfettiş müfettişi tutmuyor şaşırdım ilk yıl hazır cıkardım elde yazan hocam dediler bu yıl da elde yazıyodum bu kezde hocam internette hazırları var indirsene kendine iş cıkarmısın dedi siz olsanız ne cevap verirsiniz arkadaslar ?

sana katılıyorum arkadaşım bende şaşırdım kaldım banada müfettiş geldi bende sordum hayır hazır plan kullanamazsın dedi......

mrh cigdos arkadasım aynı kaderi paylaşıyoruz nerde görev yapıyosun? ben Ankara ilçesindeyim kolay gelsin

bizim okulda planda yapıyoruz.sınıf defteri de dolduruyoruz maleseff

bende günlük planı hazır plan üzerinden değişiklik yaparak hazırlıyorum.kavramı yazmıyorum(bildiğim kadarıyla yazılmıyo zaten)ama aile katılımını günlük plana yazıp belirtiyorum.kavramlar zaten yıllık planda yazılıyo.sınıf defteride tutuyorum:)gülnar arkadaşıma katılıyorum sınıf defteri konusunda;)günlük planın kalkması diye bişey olamaz bence ...

bana da bugün geldi daha müfettişler.Sınıf defteri konusunu sordum:tutuyorsunuz dedi,yalnız bazı hazır defterler oluyor eğer onlardan olursa yazmana gerek yok dedi(ben hiç görmedim hazır yazılmış defter)
bööle yani..

arkadaşlar aile katılım etkinlikeri olarak neler yapıyorsunuz?mesela toplantı yapıp bir konu belirleyip toplantıda konuşuyormusunuz?

bende milli eğitimin planını uyguluyorum bazen değişiklikler yaparak.ama kesinlikle sınıf defteri yoq die bilyorum müfettişler gerek olmadıgını söyledi.kavramlar yıllık planda var.bizim işimiz plansız olmaz bence zaten piyasada çok var uygun hale getirp kullanmak kalıyor.bu arada 24 te memlekete gidiyorum hepinize mutlu yıllar i bayramlar arkadaşlar..

bksymn' Alıntı:
arkadaşlar aile katılım etkinlikeri olarak neler yapıyorsunuz?mesela toplantı yapıp bir konu belirleyip toplantıda konuşuyormusunuz?

her zaman aile katılımı olmuyor tabi ama ben plana uygun yani o günkü kavramım neyse ona göre katılımlar belirliyorum.toplantı yapmıyorum ama ailelere notlar yazıp konuşuyorum.mesela sağlıklı olma o günkü konum.o gün aile katılımı olarak ailece doktor kontrolünden geçmelerini rica ediyorum.notla ve sözle iletiyorum tüm velilerime.ailece doğa yürüyüşü yapıp yaprak toplamalarını istemiştim bi keresinde...vs vs...örnekler çoğaltılabilir;);)bunun gibi arkadaşım

Arkadaşlar plan konusunda fazla takılmayın tabi önemli fakat hazır plan üzerinde kendinize göre uygulama yapın o kadar .Eğer benim içime sinmiyor zamanım var kendim hazırlayayım diyorsan tabiki olur.Müfettiş birebir planlarını çok ince eleyip sık dokumadan inceliyor fakat tabiki planlarına bakıyor.Aile katılımı konusunda o kadar çok şey varki önce eve aktılım formu hazırla masal anlatırım,sınıf toplamaya yardım ederim,artık materyal sağlarım,tiyatro,pasta,v.s. diğerleri şeklinde gönder veli neyi gelip sınıfta uygulamak istiyorsa ifade eder sende bunu planına eklersin herkese mutlu bayramlar...

arkadaslar benimmudur arkadasım okuloncesi egitimseminerine gittioradaki mufetişler sınıf defteri doldurulmuyacak demişler ama benim mudur saolsun doldurmam gerektiğini soyluyor beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tesekkurler bu arada ben gunluk plan tutuyorum maalesefff :(

ozaman sonuç şu arkadaşlar hazır internetten plan indirip değiştiryiorsunuz yani işin kolayına kaçıyorsunuzyapılacak olan planlar çocukların, çevre şaşrtlarının, ve daha sayılacak tonla durum göönünde bulundurularak yapılmalı plnaların pc çıkışlı olması yada deftere yazılmasından çok amacına yönelik olması gerek ve bence dikketli olmal gerek plan demek iişin yarısı demek cididye alınması gerekiyor kanısındayım

Arkadaşım plan yazarken sen tabiki kendi çevrelerini öne alarak plan hazırlayacaksın ve bu arada çocuklarının gelişimlerinide göz önüne almayı unutma plan konusuna gelince sana kalmış müfettiş neden hazır plan kullandın diye sana çıkışmaz ama sen zamanım var ve benim koşullarıma hazır plan uymuyor diyorsan o zaman sen kendi bildiğin gibi planını yazarsın gerçi doğru olanda budur ama eğer zaman sorunun varsa o zaman yine sen bilirsin kolay gelsin.

sence çıkışmasımı gerekiyor illa birinin öğretmene olay burda planın elle yada pc çıkışlı olması değil amaca yönelik olamsı bunu anlatmak istedim hocam sizde olayı kavradığınıza göre sorun yok iyi çalışmalar

Hayır öğreetmenim yanlış anlamayın mesela bana hazır plan uymuyor yani ben kendi istediğim gibi bir plan hazırlamak istiyorum örneğin kaynaştırma eğitim alan bir çocuğum var benim ona da uygun hale getirmem gerekiyor tabikii birelirinin çıkışıp çıkışmaması sorun değil benim için ben çocuklarım için en doğru şekli yapmaya çalışırım çoook takmam yani özgün çalışan bir öğretmenim ama maalesef bazı arkadaşların zaman sorunu olabilir o yüzden kullanabilir bir denetleme durumumz var ki müfettiş o da zaten bu konuda fazla durmuyor onu belirtmek istedim lütfen yanlış anlamayın....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri