"Pasta Yer misiniz?" Benim Yaptığım Faaliyet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kyozgatli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
yemez miyiz.çok güzel teşekkürler.

teşekkürler

bu faaliyetinizi bende uyguladım ve herkes bayıldı teşekkürler :)

Ben Yerİm ÇÜnkÜ Çok GÜzel :)
TeŞekkÜrler

ewet ne ile yapıldığını bende merak ettim ama şöyle bi baktım hiç cvp yok ellerinize sağlık

Evet bu yapma pastayı daha önceden denemiştim.Hatta görev paylaşımını çocuklara yaptırmıştım.en şunu sevmiorum:öğretmenler bu gibi etkinlikleri kendileri yapıyorla,sonra bu güya çocuklaın yaptığı bişey olarak adlandırılıyor.Bu çok yanlış.Bir etkinliği yapraken ben önce çocukları görevlendiriyorum,onlara ne yapmaları gerektiğini anlatıyorum ve onlar yaparken izliyorum.Bazı yerlerde de yardım edip,onlara fikir veriyorum.Zaten aslının da bu olması gerek,öle değil mi?Yoksa çocuklar eğlenmez ve öğrenemezler...
Bu nedenle KYOGATLI ARKADAŞIMIZI UYARIYOR VE BİR DAHAKİ SEFERE DAHA DKKATLİ OLMASINI RİCA EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evet bu yapma pastayı daha önceden denemiştim.Hatta görev paylaşımını çocuklara yaptırmıştım.en şunu sevmiorum:öğretmenler bu gibi etkinlikleri kendileri yapıyorla,sonra bu güya çocuklaın yaptığı bişey olarak adlandırılıyor.Bu çok yanlış.Bir etkinliği yapraken ben önce çocukları görevlendiriyorum,onlara ne yapmaları gerektiğini anlatıyorum ve onlar yaparken izliyorum.Bazı yerlerde de yardım edip,onlara fikir veriyorum.Zaten aslının da bu olması gerek,öle değil mi?Yoksa çocuklar eğlenmez ve öğrenemezler...
Bu nedenle KYOGATLI ARKADAŞIMIZI UYARIYOR VE BİR DAHAKİ SEFERE DAHA DKKATLİ OLMASINI RİCA EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

göksun arkadaşm zaten kyozgatli arkadaşimiz" benim yaptıgım faaliyet" diye yazmış çocuklar yaptı dememişki bence sen biraz dikkat etmelisin yanliş anladin galiba neyse süper olmuş pasta neyle boyadın onu kyozgatli

emeğinize sağlık çok güzel olmuş

çok hoş olmuş teşekkürler

arkadaşım neyle boyadın o köpüğü ya..muhteşem görünüyooo...sen çunun tarifini bi versene ayıp oluyo amaa....

cidden harka olmus ellerine saglık

teşekkürler, nasıl canım çekti

yerim falla
çok güzel olmuş :D

oo, harika görünüyo :) teşekkürler..

tarifini verebilirmisiniz bu pastanın harika gözüküyo :))

paylaşım için teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri