Oyuktaş Köyü Anasinifindan Harika Görüntüler!:(((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmaögretmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:42
Hocam sınıfın son hali nasıl ? Merak ettim...

Allah gani gani yardımcın olsun bizden istediğin bişey olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız bunların olmaması için biz varız bence yılma bende orlara gelicm lk fırsatta Allaha emanet ol canım by by

hocm ya cok gelişmeleri merak ettim...

arkadaşlar güzel yorumlarınız için yürekten teşekkür ederim.15 tatilden dolayı foruma giremedim :))şimdiki durumuma gelince aslında pak bi değişiklik yok sadece elimdeki malzemeler düzenli bir şekildeler şuanda.çatım çok daha kötü Allah a çok şükür buraya çok kar yağmamış yoksa dam kaldıramayıp çökerdi.sınıfımın tavanları ve yanları yaklaşık 40 cm tavandan aşağıya kadar sırıksıklam yaş.soba falan yakmak kar etmiyor.ben yine boşa kürek çekmekle meşgulüm tabi boş durmuyorum.sınıfın fiziksel düzenlemeleri falan elimden geldiğince yapıyorum hatta forumda paylaşmıştım sanırım.ama dediğim gibi eşşeğe altın semer takmışlar yine eşek yine eşek.Allah dar zihniyetli insanları ıslah etsin bizlere de sabır ve azim versin inşallah

inş. hersey istedigin gibi olur. dualarım seninle.allah yardımcın olsn

amin canım sağolasın .herşey hepimiz<in gönlüne göre olsun inşallah

canım öğretmen arkadaşım ilk önce o köy senin gibi azimli istekli bir öğretmeni kazandığı için çok şanslı. inşallah değeerini kıymetini biliyolardır.

handan hocam teşekkür ederim güzel mesajın için iş kıymet bilmeye gelince malesef yok ama ben kendime değil okulumuza ve sınıfımıza kıymet verilmesini tercih ederim ama o da yok.

Merhaba güzel arkadaşım. Eliizden gelenin en iyisini yapmışsınız baksanıza, kim cesaret edebilirdiki bu yaptıklarınıza? Allah yardımcınız olsun. Düşünüyorum da burada ellerind ki imkanların haddini aşmalarına rağmen br türlü memnun olmayan bir sürü öğretmen var. Bence herkes bunları görmeli ve ders almalı.
Arkadaşım benim elimde az da olsa geçen seneden hazırladığım bir kaç malzeme var eğer adresi verebilirsen ve birde ulaşımda sorun yoksa küçük katkılar sağlamak isterim. Bu benim vicdanımı az da olsa ferahlatır diye düşünüyorum.
O kadar güzel çalışmalar yapmışsın ki imrenilecek bir öğretmensin. Eminim pes etmezsin etmede. En kutsal görevdesin belkide. Allah yardımcın olsun inşalllah.

fewwri hocam çok sağol güzel mesajınla duygulandırdın beni.ben daha öncede yazdığım gibi sadece görevimi yapmaya çalışıyorum herşeye rağmen.yardım etme isteğinize gelince çok seviniriz tabiki eğer sizi sıkıntıya sokacak bir durum olmayacaksa.eğer hala teklifiniz geçerliyse bana özel mesajla ulaşabilirsiniz.tekrardan ilginiz için v güzel yürğiniz için çok teşekkür ederim

Gülsem mi ağlasam mı... Duygu karışıklığı yaşıyorum galiba

Okulumu bin kere öpüp başıma koyasım geldi Rabbim buralarda çalışan sevgili meslektaşlarıma dayanma gücü onları kıyıda köşede bırakanlarada vicdan versin :S

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri