Ösys sonuçları açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _feride_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_feride_
sonuçları açıklandı.ben ilk tercihim olan açık öğretm fakültesi okul öncesi öğertmenliğini kazandım.sınava girenler sonuçlarınızı paylaşırmısınz ? (merak ediyrm:))

arkadaşlar ben 322 ile yerleşemedim kesin gözüyle bakıyodum yerleşeceğime :(
322 nin altında yerleşen arkadaşlar varmı ben açıköğretim okulöncesine kayıtlı olduğum için mi böyle oldu acaba:(((

322 nin altında yerleşen arkadaşlar varmı ben açıköğretim okulöncesine kayıtlı olduğum için mi böyle oldu acaba:(((

Hocam normalde yerleşmeniz lazımdı.sizden düşük puanla arkadaşlar yerleşmiş.

322 puan ile nereyi tercih etmiştinz ?

en düşük muş ağrı yazmıştım

keşke puanımı sana verebilsydm :) 331 ile rahatlkla girerdn bende aöfne girdim :)) muş'un 325 miş geçen sene bu sene düşmesi lazmdı ama şans

keşke puanımı sana verebilsydm :) 331 ile rahatlkla girerdn bende aöfne girdim :)) muş'un 325 miş geçen sene bu sene düşmesi lazmdı ama şans

bende düştüğünü tahmin ediyorum ama neden böyle oldu anlamadım

arkadaşım bi bilgin varmı bilmiyorum ama ben açıköğretim okulöncesi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim acaba bu yüzdenmi örgüne yerleşemedim

sonuçları açıklandı.ben ilk tercihim olan açık öğretm fakültesi okul öncesi öğertmenliğini kazandım.sınava girenler sonuçlarınızı paylaşırmısınz ? (merak ediyrm:))

tebrik ederim canım,
başarılar sana:))

hayır örgünle aöf okuyabiliysn sadece 2 aöf birlikte okuyamıosn

hayır örgünle aöf okuyabiliysn sadece 2 aöf birlikte okuyamıosn

iki aöf değil ben açıköğretim okulöncesine kayıtlıyım bu yıl okulöncesi öğretmenliği örgün bi yer istiyorum 322 den düşük alanlar yerleşmiş ama ben yerleşemedim nedeni açıköğretimde okumam mı die dşünüyorum

iki aöf değil ben açıköğretim okulöncesine kayıtlıyım bu yıl okulöncesi öğretmenliği örgün bi yer istiyorum 322 den düşük alanlar yerleşmiş ama ben yerleşemedim nedeni açıköğretimde okumam mı die dşünüyorum

nedeni aö de okuman deildir ben okunabiliyo diye biliyorum.(başka neden de bulamıyrm ilginçç)

arkadaşlar tebrik ederim açıköğretim fakültesi okulöncesi öğretmenliği mezunuyum açıköğretimde okurken aynı zamanda üniversitede örgün bir fakültede okuyabiliyorsunuz aynı anda 2 üniversite yani yerleştirilemenizin nedeni bu değil. benimde kardeşim bil. prog. okudu sınavsız direk geçiş hakkını kullandı ama yinede yerşeltirilemedi üzüldük tabiii. sizleri tekrar tebrik ediyorum...

bu sene okul öncesinin puanları yükselmiş ben 2. ya da 3 .tercihim gelir diye düşünüyordum 5. tercihim fırat üniversitesi geldi geçen sene pamukkale üniversitesinin puanı benim puanımdan düşüktü o bile gelmedi

benimde olmadı ek yerleştirme olurmu inş olur ek yerleştirme

offfffffff benimde olmadı.yine seneye kaldık:(((((((((

bu sene okul öncesinin puanları yükselmiş ben 2. ya da 3 .tercihim gelir diye düşünüyordum 5. tercihim fırat üniversitesi geldi geçen sene pamukkale üniversitesinin puanı benim puanımdan düşüktü o bile gelmedi

puanın ve ek başarı sıran tam olarak kaç?

AÖF sinde kayıtlı olduğunuz için tekrar AÖF sine yerleştirilmessiniz.
örgüne de demekki puanınız yetmedi arkadaşım.örgün en son 322 den de yüksek puanla kapattı demekki...

öncelikle tebrik edyrm,bende fırat üni.deyim,üni. mizin 2. öğrencileri olacaksınız:) kaç puanla yerleştin acaba??

ya okul öncesinde puanlar nerdeyse hiç düşmüyor,gecen sene 325le kapattı bildiğim kadaryla bu senede pek bi farklılık olduğunu düşünmüyorum..kısmet artık...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri