arkadaşlar ben 322 ile yerleşemedim kesin gözüyle bakıyodum yerleşeceğime
322 nin altında yerleşen arkadaşlar varmı ben açıköğretim okulöncesine kayıtlı olduğum için mi böyle oldu acaba((
Hocam normalde yerleşmeniz lazımdı.sizden düşük puanla arkadaşlar yerleşmiş.
322 nin altında yerleşen arkadaşlar varmı ben açıköğretim okulöncesine kayıtlı olduğum için mi böyle oldu acaba((
322 puan ile nereyi tercih etmiştinz ?
en düşük muş ağrı yazmıştım
keşke puanımı sana verebilsydm331 ile rahatlkla girerdn bende aöfne girdim
) muş'un 325 miş geçen sene bu sene düşmesi lazmdı ama şans
sonuçları açıklandı.ben ilk tercihim olan açık öğretm fakültesi okul öncesi öğertmenliğini kazandım.sınava girenler sonuçlarınızı paylaşırmısınz ? (merak ediyrm)
tebrik ederim canım,
başarılar sana)
hayır örgünle aöf okuyabiliysn sadece 2 aöf birlikte okuyamıosn
iki aöf değil ben açıköğretim okulöncesine kayıtlıyım bu yıl okulöncesi öğretmenliği örgün bi yer istiyorum 322 den düşük alanlar yerleşmiş ama ben yerleşemedim nedeni açıköğretimde okumam mı die dşünüyorum
bu sene okul öncesinin puanları yükselmiş ben 2. ya da 3 .tercihim gelir diye düşünüyordum 5. tercihim fırat üniversitesi geldi geçen sene pamukkale üniversitesinin puanı benim puanımdan düşüktü o bile gelmedi
bu sene okul öncesinin puanları yükselmiş ben 2. ya da 3 .tercihim gelir diye düşünüyordum 5. tercihim fırat üniversitesi geldi geçen sene pamukkale üniversitesinin puanı benim puanımdan düşüktü o bile gelmedi
iki aöf değil ben açıköğretim okulöncesine kayıtlıyım bu yıl okulöncesi öğretmenliği örgün bi yer istiyorum 322 den düşük alanlar yerleşmiş ama ben yerleşemedim nedeni açıköğretimde okumam mı die dşünüyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!