öncelikle tebrik edyrm,bende fırat üni.deyim,üni. mizin 2. öğrencileri olacaksınızkaç puanla yerleştin acaba??
teşekkür ederim333.996 puanla yerleştim
öncelikle tebrik edyrm,bende fırat üni.deyim,üni. mizin 2. öğrencileri olacaksınızkaç puanla yerleştin acaba??
hmm ne güzelçöm oldun bize ama olsun,hadi bakalm...
ya ben böyle bişey olduğunu bilmiyordum bile,bu sene öğrendim çok tuhaf geldi bana..bu sene vardı yani yeni öğrendiğime göre,dolayısıyla hala devam edyo bu durumssaassrrreeğer notların yüksek olursa üni de kalabilirsin diye biliyorum.ama bu sadece bizim alan için değil diğer alanlar içinde geçerli.yok ünide kalmak istemem diyosanda en fazla yönetici yani okul müdürü olabilirsin tabi onlarında sınavları.ama bunlar benim bildiklerim ektra bilgisi olan varsa paylaşabilir.
Bende size açık öğretim fakültesinin hala sadece meslek lisesinden o.öncesi çıkışlıları kabul etme zorunluluğunun kalkıp kalmadığını sormak istiyorum.Çünkü düz lise çıkışlı bir arkadaşım var önümüzdeki yıl öss sistemi de değişiyor ek puan alanınımızı tercih etsekde verilmiyor diye biliyorum bu yüzden belki düz liseliler de açıköğretimden o.öncesi.öğt tercih edebilir mi.bunun hakkında bilginizi paylaşırsanız sevinirim.tsk..
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!