Ösys sonuçları açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _feride_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
bende sosyal hizmeti okucam 2yıllık cok sevindim

tebrikler arkadaşlar...:)

Merhaba bende Uludağ Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği ne yerleştim. Puanım 342 ydi sıralamam 11 binlerde. Benim sorum şu: Bu bölümde akademik olarak nereye kadar yükselebiliriz? Yani ben okulda baya bi ortalama kasıp yükseğini okuyup öğretmenlikten başka şeyler de yapabilir miyim? Bu meslekte nereye kadar yükselinebilir? Cevabınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

eğer notların yüksek olursa üni de kalabilirsin diye biliyorum.ama bu sadece bizim alan için değil diğer alanlar içinde geçerli.yok ünide kalmak istemem diyosanda en fazla yönetici yani okul müdürü olabilirsin tabi onlarında sınavları.ama bunlar benim bildiklerim ektra bilgisi olan varsa paylaşabilir.

Bende size açık öğretim fakültesinin hala sadece meslek lisesinden o.öncesi çıkışlıları kabul etme zorunluluğunun kalkıp kalmadığını sormak istiyorum.Çünkü düz lise çıkışlı bir arkadaşım var önümüzdeki yıl öss sistemi de değişiyor ek puan alanınımızı tercih etsekde verilmiyor diye biliyorum bu yüzden belki düz liseliler de açıköğretimden o.öncesi.öğt tercih edebilir mi.bunun hakkında bilginizi paylaşırsanız sevinirim.tsk..

Bende aÇik ÖĞretİmİ kazandim oleeeyyyyy :):):):)

Yerleşen arkadaşlar için hayırlı olur inşalah:) Bende Sosyal hizmetler okuyucam bu sene:)

eğer notların yüksek olursa üni de kalabilirsin diye biliyorum.ama bu sadece bizim alan için değil diğer alanlar içinde geçerli.yok ünide kalmak istemem diyosanda en fazla yönetici yani okul müdürü olabilirsin tabi onlarında sınavları.ama bunlar benim bildiklerim ektra bilgisi olan varsa paylaşabilir.

Bende size açık öğretim fakültesinin hala sadece meslek lisesinden o.öncesi çıkışlıları kabul etme zorunluluğunun kalkıp kalmadığını sormak istiyorum.Çünkü düz lise çıkışlı bir arkadaşım var önümüzdeki yıl öss sistemi de değişiyor ek puan alanınımızı tercih etsekde verilmiyor diye biliyorum bu yüzden belki düz liseliler de açıköğretimden o.öncesi.öğt tercih edebilir mi.bunun hakkında bilginizi paylaşırsanız sevinirim.tsk..
ya ben böyle bişey olduğunu bilmiyordum bile,bu sene öğrendim çok tuhaf geldi bana..bu sene vardı yani yeni öğrendiğime göre,dolayısıyla hala devam edyo bu durumssaassrrre

açıköğretim fakültesi aynı kalır sadece örgün öğretimde olur zaten normaldede düz lise çıkışlarıda ii bir puanla örgünden okulöncesine girebiliyor bu seneki sistemin tek farkı istediğin bölümü seçme özgürlüğün var meslek liseli olarak:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri