Öss de AÖF okul öncesine yerleşen arkadaslar!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
İnanmıyorum gerçekten mii yaa :(( Harç zaten 190+39 bi de 190 daha mı yatırcakmışız:SS
arkdşlar benim aöf de okuyan arkdşlarım var geçen sene harç parasını yatırdılar sadece ayrıca kitap parası vermediler...siz nerden öğrendiniz ayrıca 190 tl verileceğini...

İnanmıyorum gerçekten mii yaa :(( Harç zaten 190+39 bi de 190 daha mı yatırcakmışız:SS
arkdşlar tekrar okudum kayıt işlerlerini ayrıca bir kitap ödemesi yok... işte duyuru...
III. KAYIT İÇİN YAPILMASI GEREKEN
ÖDEMELER
1. Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine
Öğrenci Katkı Payı Ödemeleri
Kayıt yaptıracak adaylar iki farklı ödeme yapacaklardır.
Birinci ödeme kitap, sınav hizmetleri, basılı
malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan
“Öğretim Gideri"; ikinci ödeme her yıl Bakanlar
Kurulu Kararı ile belirlenen "Cari Hizmet
Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı"dır.
“Öğretim Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine
Öğrenci Katkı Payı” 1. ve 2. taksit ödeme miktarları
ve tarihleri 12. sayfa Tablo-1 ve Tablo-2’
de açıklanmıştır.
Kayıt için yatırılması gereken “Öğretim Gideri”
ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı
Payı” 1. taksit ödemesi T.C. kimlik numarası ile
Vakıfbank’ın herhangi bir şubesine, Vakıfbank’ta
hesabınız varsa İnternet üzerinden
veya Vakıfbank ATM’lerinden yapılacaktır. “Öğretim
Gideri” ve “Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci
Katkı Payı” 1. taksit ödemeleri İnternet
başvurusu tamamlanıp kayıt için gerekli diğer
belgeler hazırladıktan sonra yapılmalıdır.
Bu ödemelerin 2. taksitleri 1. taksitle birlikte
yapılabilir.
TABLO - 1 ÖĞRETİM GİDERİ VE CARİ HİZMET MALİYETLERİNE ÖĞRENCİ KATKI PAYI TUTARLARI
(Kayıt için istenen belgeleri tamamlamadan bankaya kesinlikle ödeme yapmayınız.)
ÖĞRETİM GİDERİ ÖDEMESİ CARİ HİZMET MALİYETLERİNE
FAKÜLTE ÖĞRENCİ KATKI PAYI ÖDEMESİ *
PROGRAM
1. TAKSİT
MİKTARI
2. TAKSİT
MİKTARI
1. TAKSİT
MİKTARI
2. TAKSİT
MİKTARI
AÇIKÖĞRETİM,
İKTİSAT, İŞLETME
FAKÜLTELERİ
190.00 TL. 190.00 TL. 39.00 TL. 39.00 TL.
TABLO - 2 ÖĞRETİM GİDERİ VE CARİ HİZMET MALİYETLERİNE ÖĞRENCİ KATKI PAYI ÖDEME
TARİHLERİ VE ÖDEMENİN YAPILACAĞI BANKA
1. VE 2. TAKSİTLERİN
ÖDEME BAŞLANGIÇ
TARİHİ
1. TAKSİT ÖDEME BİTİŞ
TARİHİ
2. TAKSİT ÖDEME BİTİŞ
TARİHİ
ÖDEMENİN
YAPILACAĞI BANKA
23 Eylül 2009 20 Ekim 2009 26 Şubat 2010 VAKIFBANK

ama ii de anadolu üni.si tarafından bizlere gönderilen kitapçıkta gayet net belirtilmiş 190+39 die..
ama tabi kitapları almak istemiosanız siz bilirsiniz..:)))

ama ii de anadolu üni.si tarafından bizlere gönderilen kitapçıkta gayet net belirtilmiş 190+39 die..
ama tabi kitapları almak istemiosanız siz bilirsiniz..:)))
ya biz ne anlatıyoruz farklı şeyler mi???? 190 tl + 39 diyoruz işte kitap bunun içinde......okyto:36_11_13:

bu msj karşılık yazmak istedim... arkdaş ayrıca 190 verileceğini sanmış msjdan okyto.......

ayrıca kitap ödemesi yok dien sen deil misin arkadaşım..
ben de onun için dedim banane napıosan yap

ya arkadaşım tmm uzatma..hem ortaya bişey atmışsın..milletin kafasını karışıtırmışsın..hala da uzatıyosun...evet kitap ödemesi içinde...sen nie ayrıca para yatacak diye milleti yanlış bilgilendiriyosun...biz de düzeltiyoruz işte....yine de senbilirsin....fazladan para yatırmak istiyosan yatır..okyto:362jf:

zaten o parayı ödememe gibi bi şansın yok....bu harç parası......neyseeee ya sen yine anlamıcaksın........(ARKADAŞIM) SEN KAFANA GÖRE TAKIL.....ama milleti yanlış bilgilendirme.....okyto.........

Arkadaşlar bilgilendirme için ikinizede çok teşekkürler..

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım puan düşme olayı değilde başarı sırası önemli başarı sıralamsında öne çıkıldıysa girdiniz demektir ben çok uzun zamandır girmek için uğraşıyorum çok güzel bir puanla Allah bu sene nasip etti.önceden kazanalım diye düşünce varken şimdi okuyabilecekmiyiz diye düşünce oluşuyor insanda.inşallah Allah yalnız bırakmaz.buradaki tecrübeli arkadaşlardanda yardım ve destek beklerim.onlarda bizi yalşnız bırakmazlarsa mutlu oluruz.geçen sene bu seneki puanımdan daha yüksek almıştım yerleşemedim ama bu sene ondan daha düşük aldım ama başarı sıralamam yüksekti.tabi Rabbimde yardım etti.şimmdi okulu bitirmek amacım inşllaah o günleride göürürüzzzzz

önemli değil arkdşm:congratulationscut4ben kaydımı yaptırdım bile sizede kolay gelsin

Ayy ne güzel arkadaşım hayırlı olsun.. Ben bugün kreşte öğretmen olarak çalışmaya başladım hiç iznim yok malum özel kreş:(( Ben de az önce netten ön kaydımı yaptım, artık yarın uyku saatinde çocukları uyutup bankaya gidip paramı yatırıcam, öbür günde yine uyku saatinde büroya gidip evraklarımı teslim ederim herhalde hem iş hem bu okul nasıl gidicek hiç bilmiyorum pratik olsun diye istedim ama yapamazsam işten çıkarım diye düşünüyorum..

Ayy ne güzel arkadaşım hayırlı olsun.. Ben bugün kreşte öğretmen olarak çalışmaya başladım hiç iznim yok malum özel kreş:(( Ben de az önce netten ön kaydımı yaptım, artık yarın uyku saatinde çocukları uyutup bankaya gidip paramı yatırıcam, öbür günde yine uyku saatinde büroya gidip evraklarımı teslim ederim herhalde hem iş hem bu okul nasıl gidicek hiç bilmiyorum pratik olsun diye istedim ama yapamazsam işten çıkarım diye düşünüyorum..
bende çalışıyorum mecbur izin alip gidip hallettim. sana da hayırlı olsun. dersleri idare edemessem bende çıkmayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı. inşallah bitirdiğimizde tayin yerlerinide konuşuyor oluruz:))

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım puan düşme olayı değilde başarı sırası önemli başarı sıralamsında öne çıkıldıysa girdiniz demektir ben çok uzun zamandır girmek için uğraşıyorum çok güzel bir puanla Allah bu sene nasip etti.önceden kazanalım diye düşünce varken şimdi okuyabilecekmiyiz diye düşünce oluşuyor insanda.inşallah Allah yalnız bırakmaz.buradaki tecrübeli arkadaşlardanda yardım ve destek beklerim.onlarda bizi yalşnız bırakmazlarsa mutlu oluruz.geçen sene bu seneki puanımdan daha yüksek almıştım yerleşemedim ama bu sene ondan daha düşük aldım ama başarı sıralamam yüksekti.tabi Rabbimde yardım etti.şimmdi okulu bitirmek amacım inşllaah o günleride göürürüzzzzz
amin arkadşım aramıza hoşgeldin:congratulationscut4

bende çalışıyorum mecbur izin alip gidip hallettim. sana da hayırlı olsun. dersleri idare edemessem bende çıkmayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı. inşallah bitirdiğimizde tayin yerlerinide konuşuyor oluruz:))

Ben bugün gidemedim yaa artık haftaya kaldı :( Sanada hayırlı olsun arkadaşım evet derslerimiz kötü olursa çıkarız :) İnşallah dediğin gibi atandığımız günleride konuşmak nasip olur..

mavi arkadaşım ismini bilmediğim için yazıyorum tabiki ikisini birden idare etmen zor olabiliri ama belkide paraya ihtiyacın vardır nasıl kolayına geliyorsa arkadaşık ben bazen internete akşamları giriyorum burada olursan konuşuruz olmazsa msndeden de iletişim kurarız senin memleket neresi?

merhaba bende bu sene birinci sınıf öğrencisiyim

5 yıldır lise mezunu usta öğretici olarak görev yapıyordum buyıl nihayat kazandım allah her emek verene kazanmak nasip etsin.usta öğretici görev iptali olduğundan bu yıl çalışamayacağım için üzgünüm ama kazandığım için çok mutluyum

arkadaşlar hepinizi kutluyorum bundan sonraki aşama öğremenliği başlamak

2004 bende sizin gibi 311 puanla aöf öğrencisi oldum 2008 de okulumu bitirdim ve kpss 66 alınca hiç umut olmadı 2009 ustaöğreticilik dersane haftanın 7 günü emek kpss 72.296 sınav sonucunu görünce ağladım önceki verilere göre atanazdım ama önümüz açıldı yarın son tercihte çok büyük bir ihtimalle ilk beş tercihimden birine memleketimde göreve başlicam

Allah o günleri sizlerede göstermeyi nasip etsin

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri