Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar bi de 190 lira kitap parası varmış yaa)
haberim yoktu)
İnanmıyorum gerçekten mii yaa
arkadaşlar bi de 190 lira kitap parası varmış yaa)
haberim yoktu)
arkdşlar benim aöf de okuyan arkdşlarım var geçen sene harç parasını yatırdılar sadece ayrıca kitap parası vermediler...siz nerden öğrendiniz ayrıca 190 tl verileceğini...İnanmıyorum gerçekten mii yaa( Harç zaten 190+39 bi de 190 daha mı yatırcakmışız:SS
arkdşlar tekrar okudum kayıt işlerlerini ayrıca bir kitap ödemesi yok... işte duyuru...İnanmıyorum gerçekten mii yaa( Harç zaten 190+39 bi de 190 daha mı yatırcakmışız:SS
ya biz ne anlatıyoruz farklı şeyler mi???? 190 tl + 39 diyoruz işte kitap bunun içinde......okyto:36_11_13:ama ii de anadolu üni.si tarafından bizlere gönderilen kitapçıkta gayet net belirtilmiş 190+39 die..
ama tabi kitapları almak istemiosanız siz bilirsiniz..))
bu msj karşılık yazmak istedim... arkdaş ayrıca 190 verileceğini sanmış msjdan okyto.......İnanmıyorum gerçekten mii yaa( Harç zaten 190+39 bi de 190 daha mı yatırcakmışız:SS
ya arkadaşım tmm uzatma..hem ortaya bişey atmışsın..milletin kafasını karışıtırmışsın..hala da uzatıyosun...evet kitap ödemesi içinde...sen nie ayrıca para yatacak diye milleti yanlış bilgilendiriyosun...biz de düzeltiyoruz işte....yine de senbilirsin....fazladan para yatırmak istiyosan yatır..okyto:362jf:ayrıca kitap ödemesi yok dien sen deil misin arkadaşım..
ben de onun için dedim banane napıosan yap
zaten o parayı ödememe gibi bi şansın yok....bu harç parası......neyseeee ya sen yine anlamıcaksın........(ARKADAŞIM) SEN KAFANA GÖRE TAKIL.....ama milleti yanlış bilgilendirme.....okyto.........ayrıca kitap ödemesi yok dien sen deil misin arkadaşım..
ben de onun için dedim banane napıosan yap
önemli değil arkdşm:congratulationscut4ben kaydımı yaptırdım bile sizede kolay gelsinArkadaşlar bilgilendirme için ikinizede çok teşekkürler..
önemli değil arkdşm:congratulationscut4ben kaydımı yaptırdım bile sizede kolay gelsin
bende çalışıyorum mecbur izin alip gidip hallettim. sana da hayırlı olsun. dersleri idare edemessem bende çıkmayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı. inşallah bitirdiğimizde tayin yerlerinide konuşuyor oluruzAyy ne güzel arkadaşım hayırlı olsun.. Ben bugün kreşte öğretmen olarak çalışmaya başladım hiç iznim yok malum özel kreş( Ben de az önce netten ön kaydımı yaptım, artık yarın uyku saatinde çocukları uyutup bankaya gidip paramı yatırıcam, öbür günde yine uyku saatinde büroya gidip evraklarımı teslim ederim herhalde hem iş hem bu okul nasıl gidicek hiç bilmiyorum pratik olsun diye istedim ama yapamazsam işten çıkarım diye düşünüyorum..
amin arkadşım aramıza hoşgeldin:congratulationscut4arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım puan düşme olayı değilde başarı sırası önemli başarı sıralamsında öne çıkıldıysa girdiniz demektir ben çok uzun zamandır girmek için uğraşıyorum çok güzel bir puanla Allah bu sene nasip etti.önceden kazanalım diye düşünce varken şimdi okuyabilecekmiyiz diye düşünce oluşuyor insanda.inşallah Allah yalnız bırakmaz.buradaki tecrübeli arkadaşlardanda yardım ve destek beklerim.onlarda bizi yalşnız bırakmazlarsa mutlu oluruz.geçen sene bu seneki puanımdan daha yüksek almıştım yerleşemedim ama bu sene ondan daha düşük aldım ama başarı sıralamam yüksekti.tabi Rabbimde yardım etti.şimmdi okulu bitirmek amacım inşllaah o günleride göürürüzzzzz
bende çalışıyorum mecbur izin alip gidip hallettim. sana da hayırlı olsun. dersleri idare edemessem bende çıkmayı düşünüyorum.bakalım hayırlısı. inşallah bitirdiğimizde tayin yerlerinide konuşuyor oluruz)
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!