Öss de AÖF okul öncesine yerleşen arkadaslar!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
arkadaşlar meb tam 8bin kişi okul öncesi eğitim öğretmeni atıcakmış die duydum..
ayrıca bizim bölümün kpss puanı da 55lere kadar düşecekmiş...

açıköğretim 310 ile kapatmış bn 311 le girdim büyük bi şans olsa gerek :D
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ingilizce için takviyeye ihtiyaç duyulur mu ? zormudur derslerde?

arkadaşlar meb tam 8bin kişi okul öncesi eğitim öğretmeni atıcakmış die duydum..
ayrıca bizim bölümün kpss puanı da 55lere kadar düşecekmiş...

Evet arkadaşım taban puanımız 54 ama 8 binlik atama hayal oldu.. Gerçi yine de en fazla atama bizim branşımızda umarım biz mezun olduğumuzda da böyle şanslı bir durum yaşarız..

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ingilizce için takviyeye ihtiyaç duyulur mu ? zormudur derslerde?

Tebrik ederim arkadaşım evet gerçekten şanslıymışsın :) Derslerle ilgili bilgi almak istiyorsan üst sınıflara geçen arkadaşlarımıza sormalısın çünkü biz hepimiz yeniyiz bu yüzden de dersler hakkında şu an yorum yapmamız mümkün değil :))

arkadşlr internettn ön kayıt yaptırıyomyz yoksa 23 eylülden sonra direk büroya mı gidip kayıt yaptırıcz kafam çok karıştı kayıtlar hakkında bilgisi olan varmı :S

arkdasm 2.snfa qeen arkdaslrm wr onlrla knstm inqlzcesi ck ck basitms hc takma kafana ;)

Evet arkadaşım taban puanımız 54 ama 8 binlik atama hayal oldu.. Gerçi yine de en fazla atama bizim branşımızda umarım biz mezun olduğumuzda da böyle şanslı bir durum yaşarız..

yok arkadaşım ya hayal deil..
aslında 17.000 okul öncesi ataması istemişler ama tabi normal olarak sadce 5.000ine izin verilmiş..:))
neyse ya bitrseydik gerisi kolay ;))

arkadşlr internettn ön kayıt yaptırıyomyz yoksa 23 eylülden sonra direk büroya mı gidip kayıt yaptırıcz kafam çok karıştı kayıtlar hakkında bilgisi olan varmı :S

arkadaşım önce netten önkayıt yaptırıosun onun çıktısını alıosun pcden onunla ve gerekli belgelerle büroya gidip kayıt oluosun..

Arkadaşım netten ön kaydınıda 23 eylül tarihinden itibaren yapabiliceksin acele etmene gerek yok merak etme kayıt için yeterince süremiz var. (23 eylül - 16 ekim arası) Bu tarihler arasında önce netten ön kaydımızı yapıcaz sonra bankaya paramızı yatırıp gerekli evraklarımızı tamamlayıp kendi ilimizdeki aöf bürosuna gidip kaydımızı yaptırıcaz bu kadar :)

yok arkadaşım ya hayal deil..
aslında 17.000 okul öncesi ataması istemişler ama tabi normal olarak sadce 5.000ine izin verilmiş..:))
neyse ya bitrseydik gerisi kolay ;))

İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım ama bu ülkede yarın ne olacağı belli olmadığı için bence çok rahat olmamalıyız her dakika herşey değişebiliyor:(

neslihan & mavi sevgi cevplar için teşekkür ederm.

Rica ederim.. :)

:))) rica ederim ben dee ;)

selammmmm mervecim ben
geldimmm nasılsın

feridecim sanada hayırlı olsun aramıza hoşgeldınnnnnnn

kimse yokmu yaa

uzun zamandır görüşemedik ya merve nasılsın neler yapıyosun özledim sizi yeni arkadaşlar var baktımda gün geçtikçe çogalıyoruz dimi iyi iyi hepsine hoşgeldiniz diyorum ve ben kaçıyorum mervecim kusura bakma canım fazla kalamıcam yine açarım ara sıra ben sen mesajını gönderebilirsin ben okurum çünkü geçmiş sayfalarada göz atıyorum ok.

selammmmm mervecim ben
geldimmm nasılsın

uzun zamandır görüşemedik ya merve nasılsın neler yapıyosun özledim sizi yeni arkadaşlar var baktımda gün geçtikçe çogalıyoruz dimi iyi iyi hepsine hoşgeldiniz diyorum ve ben kaçıyorum mervecim kusura bakma canım fazla kalamıcam yine açarım ara sıra ben sen mesajını gönderebilirsin ben okurum çünkü geçmiş sayfalarada göz atıyorum ok.

Selam canım nerelerdesin sen bir gelip bir kayboluyorsun :) İyiyim ben de bugün üniversiteden zarfım geldi kayıt için gerekli evrakları tamamlamaya dışarı çıktım bende. 23 ünde gidip hemen kaydımı yaptırmak istiyorum :) Evet gün geçtikçe ailemiz büyüyor aramıza yeni arkadaşlarımız katıldı :) Sen neler yapıyorsun?? Msnde de hiç görünmüyorsun ara sıra orda da konuşalım. Girdiğinde denk gelirsek yine konuşuruz canım öptüm..

arkadaşlar bi de 190 lira kitap parası varmış yaa :))
haberim yoktu :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri