Öss de AÖF okul öncesine yerleşen arkadaslar!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Açıköğretim bürosundan mesaj atacaklar.Kuzenim işletme okuyor ordan biliyorum.Bütün bölümler için geçerli

Açıköğretim bürosundan mesaj atacaklar.Kuzenim işletme okuyor ordan biliyorum.Bütün bölümler için geçerli

Umarım dediğin gibidir arkadaşım çünkü ben okul öncesi öğretmenliğinin derslerine girilmiyo duye duydum ama umarım senin dediğin doğrudur :)

Hem ztn drsler okadar zor değil tek korktuğum ders ingilizce ve anatomi . ben önlisans okurken zar zor geçtim ingilizceden özel ders aldım.

Hem ztn drsler okadar zor değil tek korktuğum ders ingilizce ve anatomi . ben önlisans okurken zar zor geçtim ingilizceden özel ders aldım.

Evet aynen ben de ingilizce ve anatomiden korkuyorum ingilizceden temelim hiç yok anatomiyide hiç görmedim şimdiye kadar :(

arkadaşlar kayıt tarihinden haberi olan var mı?

23 eylülde başlayacak canım 20 ekime kadar.
eyvallah cnm saol:congratulationscut4 heyecan yaptım ya daha başlangıç bu önce sınav heycanı sonra puanı bekle sonra kazandın mı bekle sonra kayıt sonra sınavlar diplomayı alınca kpss..........diplomayı al atancam mı, nerey vs. Benim kalbim dayancak mı bilemiyorum:ggggdw:

bnde açıköğretimi kazandımm benide aranıza alırmısnız?:D

Kızlar kötü bir haberim var;ben bugün a.öğretim bürosunu aradım yine derslere girebiliyor muyuz diye sordum?Bayanı verdiği cevap kesin ve net hayır siz uzaktan eğitime tabisiniz dedi.

eyvallah cnm saol:congratulationscut4 heyecan yaptım ya daha başlangıç bu önce sınav heycanı sonra puanı bekle sonra kazandın mı bekle sonra kayıt sonra sınavlar diplomayı alınca kpss..........diplomayı al atancam mı, nerey vs. Benim kalbim dayancak mı bilemiyorum:ggggdw:

Dayanır dayanır canım sen merak etme hayırlısıyla hepsini atlatıcaz ve bi bakmışız öğretmen olmuşuz minik şirinlerimizle dolu bi sınıftayız :)

Kızlar kötü bir haberim var;ben bugün a.öğretim bürosunu aradım yine derslere girebiliyor muyuz diye sordum?Bayanı verdiği cevap kesin ve net hayır siz uzaktan eğitime tabisiniz dedi.

Olsun canım ne yapalım biz bununda üstesinden geliriz hayırlısıyla bence hiçç takmamalıyız. Ben girilmediğini duymuştum zaten ama olsun gerçekten biz bunuda başarırız moralleri bozmak yokkk :))

derslere girilmiyor benim ablam 2 ye geçicek ordan biliyom geçen yıl epey bi araştırılmıştı ama hayır uzaktan eğitimm dediler :( olsun ama 4 yıl sonunda diğer üniversiteler gibi atanacağız ya önemli olan bu bence :)dimi ama

Dayanır dayanır canım sen merak etme hayırlısıyla hepsini atlatıcaz ve bi bakmışız öğretmen olmuşuz minik şirinlerimizle dolu bi sınıftayız :)
inşallah canım Allah hepimize kısmet etsin amin:))

olsun arkadaşım ya farketmez bizim için biz bunuda başarırız. adımızı attık gerisi gelir artık. ben liseyidede dışardan okudum. hafta sonları meslek derslerini gördüm. diplama notum 4.75 geldi. üniversiteyede evde hazırlandım imkansızlıktan dolayı 325 onuda kazandım .azimle çalışan herşeyi başarır. bende ingilizce için halkeğitime gidicem o kadar. diğerleri hep sözel zaten. bence birinin anlatmasına gerek yok bence...

olsun arkadaşım ya farketmez bizim için biz bunuda başarırız. adımızı attık gerisi gelir artık. ben liseyidede dışardan okudum. hafta sonları meslek derslerini gördüm. diplama notum 4.75 geldi. üniversiteyede evde hazırlandım imkansızlıktan dolayı 325 onuda kazandım .azimle çalışan herşeyi başarır. bende ingilizce için halkeğitime gidicem o kadar. diğerleri hep sözel zaten. bence birinin anlatmasına gerek yok bence...

Kesinlikle katılıyorum.Azminiz için teşekkür ediyorum

ben geldim arkadaşlar merhaba
:77wu[1]:

:110103_aphextwinz_pkimse yokmu arkadaşlar

merhaba mervecim nasılsın görüşmeyeli

bende açıköğretimi kazandım :D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri