Öss 2 yıllığa geçiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melike17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
canım bak eger 4 yılık olmazsa mutlaka yazzz olur mu?
Kimseye inanmaa...
Ben ilk mezun oldugum yıl kesin yerleşirdim ama iyi tercih yapamadım bu yüzdn acıkda kaldımmm çok pişmanım iyibilen biriyle yapmadım...
Bu yüzden Dikkatli ol ve 4 yıllık olmazsa mutlaka 2 yıllık yaz...

kesinlikle 2 yıllık yazacgm yeni mezun olmanın avantajını bu yıl kullnmak istiorum ...2 yıl 4 yıl farketmez

evet aynen öyle inş. hersey istedign gibi olur bana da dua et kazanıyım :@

inşallah canım emeklerimiz boşa gitmez de kazanırız.....

İnş. canım ya emeklerimiz boşa gitmez

bende yerleşemeyenlerdeım of offf çakma öğrtmen :)

insallah yerlesirsın canım...

nurgülcüğüm tşk ederim ama :( malesef olmuyo of off sen okuyormusun

Olgunlasma enstİtÜsÜnÜ bu sene bİtİrdİm sinava gİrdİm sonucunu beklİorum cnm...

hayırlısı bende gırdım ama calışmadan gırınce sonuc bellı of off çalıştınsa olur bcm ama çalışmadan olmuyor bu arada ilkay ben m oldum tanıştığımıza nasıl geçti sınav

bende memnun oldum ilkaycığım...sınav fena deıldı

peki sen yerleşebildin mi
buhar arkadaşım yazdığın mesaja şuan cevap verebiliyorum internetimde bir sorun vardı ben hala yerleşemedim inşallah bu sene yerleşirim...

hayırlısı bende gırdım ama calışmadan gırınce sonuc bellı of off çalıştınsa olur bcm ama çalışmadan olmuyor bu arada ilkay ben m oldum tanıştığımıza nasıl geçti sınav

sen bu sene sınava girdınmi??

Ne olucak bizim halimiz böyle.... :-(

benim içim az da olsa rahat bu rahatlığın sebebi ne bende bilmıorum aslında ...sınavı kazanackmıyım acaba?????

:-u inşşşşş. canım ya kazanırsın bu yılının rahatlıgı kendiniçok kaptırma ama üzülmeni istemm güzel tercih yap olurmu? birde şöyle birsey var yüksekleri yazmamzlık yapmayın onların önemi yok belli olmuyor metge içi dişi mezun yılı, puan ve yaş bunlar önemli....

ben hep ilçeleri yazıcam inş olur hepimizin

Zaten 2 yilliklarda gecen senekİ puanlar pek belİrleyİcİ olmuo her senenİn puani farkli oluo....o sene 90 la kapayan bİ okul dger sene 80le falan kapio .....

evet nurgülcim sen bu konuda baya bilgi toplamışsın :-) canım sıkılıyor olmaz diye korkuyorum yine...

ümidini yitirme cnm inş kısmet olurda kazanırsın...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri