Öss 2 yıllığa geçiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melike17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
inş. bakalım sen nursül bilgi aldıkca yaz tammmi? canım sizi untma bende yazarım

tmm cnm merak etme fırsat buldukca edindiğim bilgileri paylaşırım sizlerel

Teşekkür derim canım

Rİca ederİm:)

kız bcm ben ne zaman kazancam of kendime ne kadar kızıyorum tembelım ya ben sınav sıstemıde deıstı zaten of ya offffffffff

evet ben rehabılıtasyondayım

öss olmazsa bende rehabilitasyonda çalışmayı düşünüyorum

:) sana özel ms attım oku

arkadaşlar ben bu yıl sınava girmedim fakat geçiş hakkım varmı onu merak ediyorum benim arkadaşım sağlıktaydı öss ye girmeden direk geçiş yaptı

ılgın arkadaşım meslek lisesinden yeni mi mezun oldun yoksa eski mezunmusun eğer geçiş hakkını kullanmak istiyorsan öss başvurusunda sınavsız geçiş hakkımı kullanmak istiyorum şıkkını işaretleyip yollaman gerekirdi. öle yaptıysan geçiş hakkını kullanabilirsin tabi:)

2 yıllık sınavsız geçiş hakkının kaldırılması hem iyi hem kötü sınavsız geçişin kaldırılması tüm okullar için eşitleyici olur yani demek istediim meslek lisesinde okadar çok çalışanda üniv.okumuş olur hiç çalışmayanda bu millete faydalı bireyler lazım arkadaşlar

Öss ye hİÇ bİr Şekİlde baŞvurmadim Şİmdİ karar verdİm Öle bİrŞeye ve bİlgİm yok 2007 mezunuyum ben Şİmdİden tŞk zeytİn sende cvp vermeseydİn soru İŞaretlerİ kafamda dolanio olacaktim:)

hımm ozaman sınavsız geçiş hakkını kullanamazsın daha doğrusu öss ile ilgili bir tercih yapamazsın:( seneye başvurabilirsin tabi sınavsız geçiş kalkıyor seneye ama olsun sınavdan 145 barajını aşarsan girebilirsin belki:) hayırlısı olsun.

hadi yaaaaaaaaa:(tühhhhh üzüldüm bak şimdi keşke geçiş yapabilio olsaydım ya benim arkadaş öss ye başvurmadan geçti heralde ya hatta biz ona form almadın die çok kızmıştık demek saman altından su yürütmüş:)

öle bir durum olmaz sanmıyorum kesin sınavsız geçiş hakkını yapmıştır başvuruda:)

bize çaktırmadı hiçççççççççç......sorarım ben ona :)geçen yılda hiç 2 yıllık tercih etmedim.........

merhaba kızlar yeni üye oldum bende üni.okumak istiyorum ama ne yapılır nereye başvurulur h,ç bilmiyorum
açık öğretim okuyabilirim ancak bebeğim var çünnkü

bursada yaşıyorum
şimdi benim ne yapmam lazım beni bilgilendirirseniz minnettar olurum

bu yıl yapılacak olan ygs sınavına girmen gerekiyor açık öğretim okumak için, bu yıl ki üniversite sınavına başvurman gerekiyor ve açık öğretimi tutturmaya çalışman gerekiyor kısa oldu ama özeti bu:) başarılar.

bu yıl yapılacak olan ygs sınavına girmen gerekiyor açık öğretim okumak için, bu yıl ki üniversite sınavına başvurman gerekiyor ve açık öğretimi tutturmaya çalışman gerekiyor kısa oldu ama özeti bu:) başarılar.

açık öğretimden okumak istiyorum 2 yıllık sınav form kağıdı aldım nasıl dolduracağım hiç bilmiyorum
ygs sınavına girmek istiyorum mu yok sa istemiyorum mu hangisini işaretlemem gerekiyor açıköğretim 2 yıllık için sınavsız geçişte var o nasıl oluyo

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri