Önlisans mezunlarının geçişi olmazsa olmaz!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hewa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:31
biz öyle görüyoruz ama diplomasızda ismimiz olmuyo maalesef
ben fikrimi beyan ettım hala da karşıyım yazılanlara pek cvp veripte gergin bi ortam yaratmakta istemıyorum

önlİsans mezunuyum,aÇikÖĞretİm 2. Sinif ÖĞrencİyİm,fazla dİploma gÖz Çikarmaz,hakeden kazansin,en İyİ olan kazansin,haksizlik yok burada ;)

acık ogretıme attıgım dılekcede verılen cavaba bakın saka gibi...

Sayın Ayşen ERKAN,

Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programında, lisans tamamlamak için, Meslek Liseleri veya Kız Meslek Liselerinin, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişim ve Bakımı bölümlerinden mezun olup Eğitim Fakülteleri ve Mesleki Eğitim Fakültelerinin, Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği ile Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği (Öğrenim süreleri 4yılolan) Lisans Programlarının, herhangi birinden beş yıl içinde ön lisans diploması alarak ayrılanların başvuruları kabul edilmektedir.
Bu nedenle, İki yıllık Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programından mezun olduğunuz için Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Lisans Programında lisans tamamlamanız mümkün olmamaktadır. Ayrıca Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programına dikey geçişle öğrenci alınmamaktadır.
Bilgilerinize rica ederiz.

aynısı banada geldi çok komikler gerçektende yök çıkarmaya yakın bakalım o zaman ne yapacaklar ha ha ha:)))

biz öyle görüyoruz ama diplomasızda ismimiz olmuyo maalesef
ben fikrimi beyan ettım hala da karşıyım yazılanlara pek cvp veripte gergin bi ortam yaratmakta istemıyorum
BURCU ARKADAŞA SONUNA KADAR KATILIYORUM.sizleri küçümsemiyor fakat mesela ben 2 yıllık kazanmama rağmen gitmedim. çünkü 2 yıllıktan bişey olmayacağını düşünmeme rağmen gitmedim ayrıca ben son sınıftan direkte geçmemeiştim 2 yıllığa kazanmıştım puan karşılığı dedimki kendime YETMEZZZ En iyisi olsun diye sabahlara kadar ders çalıştım SİZ DİYOSUNUZKİ GÖREREK öğrenyoruz bizde o 4 YILLIK üniv hakedene kadar kaç senemiz gitti benim babam Kanser hastasıydı ben hem babama bakıp hem ders çalışıyordum ne kadar zorluklar içinde kazandık KOLAY yoldan hiçbişey olmaz YATARAK kazanmadık biz ALNIMIZIN teriyle. devlein başındakiler izin verseler bile YÜCE YARATAN eminim karşı çıkacaktır.

bir arkadaş da yazmışki bizim sınavımız sizinki gibi test değil yazmış.. hadi bakayım kolay gördüğün o testi yap da göreyim .yüzde doksandokuzu bilgi içeriklidir direk sorulur ve senden direk ceavp alınır. yaşarak ne öğreniyosun ben 4 sene yakın lise öğreniminş ayrıca 3 yıl devlet okulu deneyimi var birebir çocukların içinde oldum benden daha iyi arkadaşlarda var. burada benim amacım sizleri rencide etmek değil ama küçümser bir tavırla yazılanlarıı kınıyorum ARKADAŞIM SENDE SABAHLARA KADAR MATEMATİK çözseydin FİZİK KİMYA BİYOLOJİ çözseydin haketseydin PAŞA gibi girseydin SENİNDE alnından öperdim.İSTİYORSANIZ 4 yıllık kazanın dgsyi yada ÖSS yi şimdi YGS oldu hiçbişey için geç değil..

kolay gelsİn

BURCU ARKADAŞA SONUNA KADAR KATILIYORUM.sizleri küçümsemiyor fakat mesela ben 2 yıllık kazanmama rağmen gitmedim. çünkü 2 yıllıktan bişey olmayacağını düşünmeme rağmen gitmedim ayrıca ben son sınıftan direkte geçmemeiştim 2 yıllığa kazanmıştım puan karşılığı dedimki kendime YETMEZZZ En iyisi olsun diye sabahlara kadar ders çalıştım SİZ DİYOSUNUZKİ GÖREREK öğrenyoruz bizde o 4 YILLIK üniv hakedene kadar kaç senemiz gitti benim babam Kanser hastasıydı ben hem babama bakıp hem ders çalışıyordum ne kadar zorluklar içinde kazandık KOLAY yoldan hiçbişey olmaz YATARAK kazanmadık biz ALNIMIZIN teriyle. devlein başındakiler izin verseler bile YÜCE YARATAN eminim karşı çıkacaktır.

kelimesi kelimesine katılıyorum sana arkadasım ..

bir arkadaş da yazmışki bizim sınavımız sizinki gibi test değil yazmış.. hadi bakayım kolay gördüğün o testi yap da göreyim .yüzde doksandokuzu bilgi içeriklidir direk sorulur ve senden direk ceavp alınır. yaşarak ne öğreniyosun ben 4 sene yakın lise öğreniminş ayrıca 3 yıl devlet okulu deneyimi var birebir çocukların içinde oldum benden daha iyi arkadaşlarda var. burada benim amacım sizleri rencide etmek değil ama küçümser bir tavırla yazılanlarıı kınıyorum ARKADAŞIM SENDE SABAHLARA KADAR MATEMATİK çözseydin FİZİK KİMYA BİYOLOJİ çözseydin haketseydin PAŞA gibi girseydin SENİNDE alnından öperdim.İSTİYORSANIZ 4 yıllık kazanın
dgsyi yada ÖSS yi şimdi YGS oldu hiçbişey için geç değil..

ya kimse bulunduğu yere kolay kolay gelmio herkes belli şeyler atlatıyor baban hastalanmış tamam geçmiş olsun fakat bu bi bahane deil ki herkesin kendine göre dertleri var sınavın istediği kadar bilgi içerikli olsun tamam bilmediğin sürece elbet ki bişey zaten yapamazsın ama önünde sadece soru oldumu birşey bilmedin bu bu sefer yanıtlayabileceğin bir şık ta yok hep söylüyorum 4 yıllık mezunlardan tek eksiğimiz formasyon herkesin 4 yılda gördüğünden daha fazla ders görüyoruz açıköğretimlerdende çok fazlayız okul hayatımızda herşey gösteriliyor çünkü en ince ayrıntısına kadar aöf mezunlarına bakıyorumda genelde sözüm meclisten dışarı ama ne adam akıllı plan uygululayabilme nede başka birşey var genelde liseden kalma haller

siz demişiniz ya 7yıl filan die bi şeyler...
biz aöf olarak öle düz liselerin girdii bi bölüm diil bizimkiside biz de 3 yıl okuduktan sonra girebilioruz o bölüme..
hem biz kreşlerde çalışıo hem de okuoruz yani deneyimimz daha fazla oluo...
şimdi ayrıca konuşturmaın beni plan uygulamaymş..sanki bütün en ii öğretmnler bile bütün planı harfi harfine uyguluo bırakın bu ayakları..
hem madem aöfyi bu kadar beenmiosunuz 2+2 yi AÖFde tamamlamayın!!!

ya arkadaşlar herkes emek harcayarak bi yerlere geliyo bende önlisans mezunuyum kışın gece o soğukta 11 e kadar ders işlediiimi bilirim sabahlara kadar sınavlara hazırlandıımı kimileri belki emek harcamadan bitiriyo olabilir ama emek harcayanlarda es geçilmemeli bende hazıra konma taraftarı deilim fakat tamamlama eğitimiyle hakkımla bitirip biyerlere gelmeyi istiyorum ki buda sanırım en doğal hakkım benim. Aslında tartışmanın kimseye faydası olmuyo birbirimize bilgi açısından destek olmanın daha faydalı olacağı kanısındayım

böyle emeksiz sacmalık olamaz sizler 2 yıllığa sınavsız geçiş yaptınız şimdide sınavsız 4 yıla tamamlamak istiyorsunuz bizler aöf de 4 yıllığa belli bir puanla girdik. şuanda örgün eğitimden bile daha yüksek

böyle adaletsiz olamaz sizler okuldan mezun olunca sınavsız geçtiniz çoğunuz şimdide 4 de tamamlamak istiyorsunuz. bizler aöf ye nekadar yüksek puanlarla girdik. mezun olurken sınavsız gececeğinize 4 yıllık aöf kazansaydınız. umarım bu hakkı size vermezler çünkü bizim emeklerimiz boşuna gidiyor.

inan bana en az senin kadar emek harcıyoruz bu bölüme... üstünlük sadece öss de yeterli puanı almakla olmaz verdiğin emekle olur ve bizlerde senin gibi emek veriyoruz.. evet hiç emek vermeden en kötü notlarla bile bu mesleği sevmeden okuyanlara ise sözün haklısın bu sözüne katılırım... ama bu söylediğin sözler genelimiz içinse üstüme alınmıyorum bu mesleği yapmak uğrana harcadığım emeklerle benim ve benim gibi arkadaşlarımın daha bir çok şeye hakkımız var...Bu saçma tavrınızı lütfen başka branş mezunu olupta Okul Öncesi Öğretmenliği yapanlara gösterin.60 saatlik eğitimle o.ö.öğretmenlik yapacaklara gösterin bizim sizden farkımız yok kendinizi üstün görmeyin !!!

senin bizleri daha iyi anlaman lazım... siz aöf okuyanlarada lisans mezunları aynı tepkiyi veriyor dışarıdan okumakla bizim gibi lisans mezunu sayılıyorsunuz diye.. yanılmıyorum değilmi? peki sen onlara haklısınız benim okumam haksızlık mı diyorsun? "HAYIR ! ben daha çok emek verdim , hiç ders görmeden okuyorum" gibi sözler söylüyorsunuz.eğitimde adalet yoksa bu senin Aöf okumanla ,bizim önlisans okumamızla veya lisans okuyanlarla değil ADALETSİZLİK = ÖSS sistemi ile cnm tek bir sınavda gösterdiğin başarı... Adaletsizlik işte bu

bence de hak verilmemeli ben de çok emek verdim liseyi dışardan okudum puanla 2 yıllığa geçtim tekrar dgs hazırlandım intibak okudum biz bu kadar zor şartkardan geçtik şimdi sınavsız 2 yıllığa geç ordan da kisans tamamla bizim emeğimiz nolcak.çok saçma

neden bu şekilde yaklaşıyorsunuz sistem baştan bu kadar yanlışken ön lisans mezunu arkadaşlara bu kadar yüklenme niye eminim herkes emek vermiştir Ben lisans mezunuyum ve aöf arkadaşlara neden diye sormuyorum çünkü herkese saygı duyuyorum lütfen kırmayalım birbirimizi Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

İşte bende bunu anlatmak istiyorum FERİK84 de TEŞEKKÜR EDİYORUM...

kesınlıkle byle saçmalık olmaz yok ya kolay yoldan oku tamamla yok ya öğretmen oldum diye de gez oturun çalışın hak edin cnm

bu bölümün acılması içn elimizden geleni yapalım arkadaslar hepimizin yararı buu lütfennnn buarada 3 ve 4 e tamamlama ile ilgiili haberleri burda yayınlayalım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri