Önlisans mezunlarının geçişi olmazsa olmaz!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hewa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:31
bencede ne bu havalarınız anlamadık biz bu bölümü tamamlamak için n kadar ugrasıoruz haberiniz yokturr..lütfen duyarlı olun

Hayırlı olsun...=)

çok sevindim gerçekten2 yıllık deyip geçiyorlar ama biz bir dönemde 13 ders alıoruz onlar 6 ders alırken bence bu bizim en büyük hakkımız biz meslek lisesi çıkışlıyız lütfen bu isyanları düz liseden geçiş yapanlar için sölermisiniz?lütfen önümüz açılsın artık işimi çok seviyorum bu konu hakkında emeği geçen herkezi kutluyorum

arkadaşlar açıköğetim sayfasında lisans tamamlama olanağında bizim bölüöümüzün adıda yazıyor.okul öncesi öğretmenliği ama henüz tarihler belli değil bilgisi olan var mı?

bende 2yılık okudum. ama dgsye tamamladım tüm arkadaşlara hayırlı olsunumarım en kısa zmanda hayata geçer.

ben lisans mezunuyum daha önceleri umarım önlisans için de hayırlı olur diye düşünüyordum ama ne oluyo herkese siz öğretmen misiniz lütfen güzel şeyler düşünün birbiriniz için daha önce burası böyle değildi herkes güzel şeyler paylaşıyordu ve oyüzden diyorumki Emek veren kalbi güzel olan herkes için hayırlısı olsun

siz öğretmenmisiniz derken herkesi kast ediyorum lisans önlisans farketmez bu da yanlış anlaşılmasın yanlış anlamaya çok müsaitiz bu aralar

hocam bana linki ver benda bakayım öyle birşey yok

yazınızı gördüm hocam farkındaysanız lisans veya önlisans derken dikkat edin iktisat ve işletmede zatn 2 yıl okuyanlar direk geçiyorz sizin için dedikleri ise 2 yıl lisans bir yerde okursun sonra kendi isteğinle lisansını açıköğretimde tamamlarsın diyo

Haklısın herkesin sinirleri gergin gibi... ben hep dedim sizlerde hakılısınız ama inanın bizlerde çok emek veriyoruz,nasıl mücadele veriyoruz bilemezsiniz...Beni üzen bizlerin birkaç seminerle bu mesleği yapmaya çalışanlardan bile daha kötü muamele görmemiz... neyse şimdi bu dediklerimde yanlış anlaşılır bakarsın en iyisi sükuneti korumak...

sadece kendizi düşünmeyin.2 yıllık okuyanların hepside sınavsız geçiş hakkını kullanmadılar yüksek puanlarla bile girenler olduu.bence aöf de okuyan nice öğrenncilerden alanında daha yetenekli olan arkadaşlarımız olduğuna inanıyorumm.allah herkesin gönlünüe göre versin.allahım bizim yardımcımız olsun.herkes için iyi olan şeyleri düşünmeye gayret edin.sizin negatif düşüncelerinizin sizlere zarar vereceğini düşünüyorum....:)ÖN LİSANS mezunu olan arkadaşlara buradan sevgilerimi gönderiyorummm:)üzülmeyin arkadaşlar inşallah iyi sonuçlar alırızz...önce ALLAH yanımızda sonra YÖK yanımızdaa merak etmeyinn:)

hakkımız buydu ve oldu çokta iyi oldu, olması gerekendi, hem egitim seviyesi yükseliyor hemde işşizlik bi nebze yok oluyor bizim bölümde, acık va cunku. artık iş kpss ye kalmıs arkadaslar, yok örgünü yok açıgı yok iki yılı yok. asıl yarıs o zaman.

ben öyle anlamadım yazılan bence gayet açık googlden lisans tamamlama yaz anadolu üniversitesinde yayınlamışlar düşüncelerini paylaşırsan sevinirim

hocam ben zaten ondan bahsediyom tarihte 2008 2009 peki link sence neden açılmıyo öyle birşey varsa neden millet yapmadı sorarım size tek sizve acaba bizmi duyduk dersiniz kimse okumuyomu gündemden haberi yokmu 2008 2009 hocam yazıyo üzerinde

Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programı: Kız Meslek Liseleri veya Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Çocuk Gelişimi ve Bakımı bölümlerinin birinden mezun olup Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı ile üniversitelerin Eğitim Fakülteleri veya Meslek Eğitim Fakültelerinin Okul Öncesi Öğretmenliği, Anaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişi,mi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmenliği bölümlerinin birinden 2003-2004 öğretim yılı ve sonrasında ön lisans diploması alarak ayrılanlar başvurabilirler.
.

Konu açık.4 yıllık fakultelerde okurken iki yıllık diploma alıp ayrılanları kapsıyor.

okul öncesinde serbest zamanın ne olduğunu bilmeyen 4 yııllıkta okuyan kişileri gördüm bu şaka değil, gerçek hemde 3. sınıfta ben 5 yıl emek verdim 3 yıl meslek lisesi 2 yıl üniversite ve sizin dört yılda gördüğünüz dersleri biz iki yılda alıyoruz sıkıştırılmış bir biçimde KESİNLİKLE HAKKIMIZDI SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

bence sizin gibi bencilce düşünen biri bu mesleği yapmayı haketmiyor.Haksızlık deyip duruyorsunuz bize haksızlık yapmaya gelince maşaallah çok süpersiniz.Biz önlisansların almış olduğu eğitimi almış olsaydınız böyle konuşamazdınız.

Ben 5 yıldır aynı haberleri duyuyorum umudumu yitirmeye başladım.

sabredelim arkadaşlar açıklama mart 3.hafta:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri