Solutions
0
- Tepki Skoru
- 1
ukala kelimesini aynen iade ediyoruz laflarına sözlerine dikkat et.burası kaliteli ve saygın bir sitedir.ayrıca geleceğin öğretmenleri ile öğretmenlik yapan arkadaşların brleştiği bir site...4 yıllık kazanmadım diye aöf arkadaşlarıma laf söylemeye hakkın yok.lütfen site yöneticileri bu sözleri dikkate alın.forumda uygunsuz kelime kullanan arkadaşlar var...gereğinin yapılmasını saygılarımla arz.neden Aöf mezunları bu kadar gocunuyor anlamadım.Onlarda örgün okumadan sadece sınavlara girerek lisans diploması alıyorlar peki onlara Örgün lisans mezunları sizin lisans diploması almanız haksızlık diyorlar mı? ve dedikleri için aöf okuyanlar okullarını bırakıyorlar mı? bizlerden ne istiyorsunuz anlamıyorum.Tek marifetiniz öss de aldığınız puan ki bizlerde hiç düşük puanlar almadık... Bizler de önlisansımızı hakkımızla okuduk ,okuyoruz.. bırakın bizimle uğraşmayı...Herkes kendi işine baksın... UNUTMAYIN BİZLERDE SİZLER GİBİ BU MESLEĞİN EĞİTİMİNİ ALIYORUZ... SİZLERDEN HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ FARKIMIZ YOK...bukadar da ukala olmayın...Bu laflarınızı 60 saatlik eğitimle veya birkaç seminerle Okul öncesi öğretmenlik yapanlara sarf edin...Yeter artık bu tavrınız bizim hakkımızı aramamıza engel olmayacak unutmayın!!!