evet canım çok seviyoruz çocukları!en önemlisi eğitimi seviyoruz.senin de ne kadar çok sevdiğin her halinden belli oluyor.4 yıllık okuyanlar böyle egolarına mı mahkum oluyolar?paylaşım bu mu?burası bildiğim kadarıyla paylaşım sitesi?sen de epey bir seviyorsun paylaşımı anladığım kadarıyla?anlamını biliyor musun peki?sadece materyal üzerine paylaşım mı?benim anladığım bu değil.keşke biraz daha sakin kalıp,meslektaşlarınızı destekleyebilseniz.351 puan alıp da 4 YILLIK okuyan bir eğitimciye bu yakışırdı bence?PAYLAŞMAK GÜZELDİR..DUYGULARI DA..inşallah o minicik çocuklara da bunu öğretiyorsunuzdur.tüm eğitimci arkadaşlarıma sevgiler saygılar...ayrıl diyen yok zaten sende gel bakıcı abla ol o kadar seviyorsan çocukları:
bizler kavga çıkarır durumda değiliz ki! ben buraya hakkımızda olan gelişmeleri yaıyorum sonuçta burası bir okul öncesi eğitimi sitesi ve elbet ki önlisans mezunlarıda vardır diye düşündüğümden burayada yazıyorum ancak yazdıklarıma çirkin bir şekilde ağır kelimelerle saldırıda bulunanlar aöf öğrencileri dikkat ediniz!!
İnsan toplumdaki yerini almak ve korumak için eğitilir sosyal statüdür ve bu statüyü hakedenle paylaşır bilmem anlatabildim mi???evet canım çok seviyoruz çocukları!en önemlisi eğitimi seviyoruz.senin de ne kadar çok sevdiğin her halinden belli oluyor.4 yıllık okuyanlar böyle egolarına mı mahkum oluyolar?paylaşım bu mu?burası bildiğim kadarıyla paylaşım sitesi?sen de epey bir seviyorsun paylaşımı anladığım kadarıyla?anlamını biliyor musun peki?sadece materyal üzerine paylaşım mı?benim anladığım bu değil.keşke biraz daha sakin kalıp,meslektaşlarınızı destekleyebilseniz.351 puan alıp da 4 YILLIK okuyan bir eğitimciye bu yakışırdı bence?PAYLAŞMAK GÜZELDİR..DUYGULARI DA..inşallah o minicik çocuklara da bunu öğretiyorsunuzdur.tüm eğitimci arkadaşlarıma sevgiler saygılar...![]()
o zaman sen çocuklara da böyle öğret!eğer aynı statüdeysen paylaş,yok değilsen salla gitsin!seni tebrik ediyorum!çok güzel hareketti gerçekten!İnsan toplumdaki yerini almak ve korumak için eğitilir sosyal statüdür ve bu statüyü hakedenle paylaşır bilmem anlatabildim mi???
ya arkdaşım sen kahinmisinde arkadaşlarımla gezip tozmadım diyorsun güldürme beni allah aşkına çalışıp okuyan bir yığın insan var ve gündüz çalışıp akşamda 11 lere kadar derse girmenin birde o yorgunlukla nasıl olabileceğini sen tahmin edebiliyormusun? bizde sınavları verebilmek için en azından kendi adıma söyleyeyim sabahın 7 si kesinlikle abartmıyorum o saate kadar ben sınava çalıştığımı biliyorum ayrıca şunu tekrar tekrar söylüyorum AÖF YE SINAVSIZ OLARAK GEÇİŞ OLACAĞI KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE BELLİ DEĞİL O.Ö.E.G.M SAYIN MAKBULE ŞİMŞEK HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN İLLE SINAVSIZ GEÇİŞ OLMAYACAK SINAVLADA GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ DEDİ daha ortada fol yok yumurta yok bi tuttrdunuz hakkımızı yiyorsunuz sınavsız geçiş bilmem ne bizim bilemediğimiz şeyi siz nasıl bilebiliyorsunuz hala anlamış değilim hep birlikte bekleyelim ve görelim ve çok rica ediyorum artık sizlere yakışmayan konuşma biçimlerinden vazgeçinizi!!!Hocam saldırı diyorsun da hakkımıza saldırıda bulunan sizsiniz biz bu bölüme yerleşmek için sabahlara kadar ders çalıştık sizin gibi arkadaşımızla gezip tozmadık!!!!
o zaman sen çocuklara da böyle öğret!eğer aynı statüdeysen paylaş,yok değilsen salla gitsin!seni tebrik ediyorum!çok güzel hareketti gerçekten!
ya arkdaşım sen kahinmisinde arkadaşlarımla gezip tozmadım diyorsun güldürme beni allah aşkına çalışıp okuyan bir yığın insan var ve gündüz çalışıp akşamda 11 lere kadar derse girmenin birde o yorgunlukla nasıl olabileceğini sen tahmin edebiliyormusun? bizde sınavları verebilmek için en azından kendi adıma söyleyeyim sabahın 7 si kesinlikle abartmıyorum o saate kadar ben sınava çalıştığımı biliyorum ayrıca şunu tekrar tekrar söylüyorum AÖF YE SINAVSIZ OLARAK GEÇİŞ OLACAĞI KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE BELLİ DEĞİL O.Ö.E.G.M SAYIN MAKBULE ŞİMŞEK HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN İLLE SINAVSIZ GEÇİŞ OLMAYACAK SINAVLADA GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ DEDİ daha ortada fol yok yumurta yok bi tuttrdunuz hakkımızı yiyorsunuz sınavsız geçiş bilmem ne bizim bilemediğimiz şeyi siz nasıl bilebiliyorsunuz hala anlamış değilim hep birlikte bekleyelim ve görelim ve çok rica ediyorum artık sizlere yakışmayan konuşma biçimlerinden vazgeçinizi!!!
helal olsun sana....ne güzel yazmışsın yürekten seninleyimresmen bedavaya üniversite okumak istiolar!!
hem 2yıllıa direkt geç bi de ordan 2yıllıkda bedava oku üstüne de lisans diplaoması ohhh ne ala memleket!
vallahi benim tanıdığım bir turizm mezunu var 2 yıllık ozamn oda TURİZM ÖĞRETMENİ OLSUN.... ARKADAŞLAR BAŞKA SİTELERE girerek bunları pprotesto etmenin zamanı geldi..yada başka şeyler...bilemiyorum arkadaşım biz yata yata kazanmadık ki bu bölümü...sende çalış dgs yi kazan. dgs zor yazmışsınız ne zoru siz alışmışsınız kolay yoldan gelsin para.teknik eğitimde şöyle terimler vardır tekniker,teknisyen,mühendis sen kalkıp eğitimciyim diyorsun o zaman iki yıllık elektrik mezunları da ben mühendisim desin ne ala memleket oh oh oh ohhhhhhhhhh
ya ne kaçırcak 5 yada 6 puanla sende inanıyormusun ya..belli ki kazanamadıkları için 2 yıllığa geçtiler.ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar.sana katılıyorum canımaöflilerle ne alıp veremediin var burcudeu arkadaşım..!!
2punla ben de örgün kaçırdım ama 2yıllık yerine 4yıllık aöf tercih ettim sırf lisans diploması alabilmk için!!
madem sen de 5-6 puan farkla kaçrdın aöf niye tercih etmedin!!
hadi onu gçtim aöfyi beenmiosan ndn aöf de tamamlamak istiosun bölümünü tezatlıa bak!
hop dedik yazdıklarını okuyarak o tuşa bas.ne ağır kelimesi sana küfür edenmi oldu. ayrıca bu sitenin avukatı senmisin.kim kavga ediyor sizinle. sadce güzelim yatarak gezerek bizde bu bölümü kazanmadık isteseydik tercih etseydik 2 yıllığa giderdik aaaaaaa cayip puanlarla girenler oldu bölüme.bende kaçıncı denemem de tutturabilidm. ama ben sadce 4 yıllık tercih ettim. sizde çalışın bir daha giren öss yada ygs ye yada dgs kardeşim...bizler kavga çıkarır durumda değiliz ki! ben buraya hakkımızda olan gelişmeleri yaıyorum sonuçta burası bir okul öncesi eğitimi sitesi ve elbet ki önlisans mezunlarıda vardır diye düşündüğümden burayada yazıyorum ancak yazdıklarıma çirkin bir şekilde ağır kelimelerle saldırıda bulunanlar aöf öğrencileri dikkat ediniz!!
bencede....aöflilerle ne alıp veremediin var burcudeu arkadaşım..!!
2punla ben de örgün kaçırdım ama 2yıllık yerine 4yıllık aöf tercih ettim sırf lisans diploması alabilmk için!!
madem sen de 5-6 puan farkla kaçrdın aöf niye tercih etmedin!!
hadi onu gçtim aöfyi beenmiosan ndn aöf de tamamlamak istiosun bölümünü tezatlıa bak!
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!