Önlisanlılar HAKKINDA "REMZİ İNANLI" İLE RÖPORTAJ :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan burcudeu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:23
hocam çok merak ediyom siz myo girerken ya böyle olucağınızı aınız gibide biliyodunuz şimdi nedir bu kavaganız anlamış değilim

ayrıl diyen yok zaten sende gel bakıcı abla ol o kadar seviyorsan çocukları:D:D:D:D:D:D:D:

teknik eğitimde şöyle terimler vardır tekniker,teknisyen,mühendis sen kalkıp eğitimciyim diyorsun o zaman iki yıllık elektrik mezunları da ben mühendisim desin ne ala memleket oh oh oh ohhhhhhhhhh

bizler kavga çıkarır durumda değiliz ki! ben buraya hakkımızda olan gelişmeleri yaıyorum sonuçta burası bir okul öncesi eğitimi sitesi ve elbet ki önlisans mezunlarıda vardır diye düşündüğümden burayada yazıyorum ancak yazdıklarıma çirkin bir şekilde ağır kelimelerle saldırıda bulunanlar aöf öğrencileri dikkat ediniz!!

ayrıl diyen yok zaten sende gel bakıcı abla ol o kadar seviyorsan çocukları:D:D:D:D:D:D:D:
evet canım çok seviyoruz çocukları!en önemlisi eğitimi seviyoruz.senin de ne kadar çok sevdiğin her halinden belli oluyor.4 yıllık okuyanlar böyle egolarına mı mahkum oluyolar?paylaşım bu mu?burası bildiğim kadarıyla paylaşım sitesi?sen de epey bir seviyorsun paylaşımı anladığım kadarıyla?anlamını biliyor musun peki?sadece materyal üzerine paylaşım mı?benim anladığım bu değil.keşke biraz daha sakin kalıp,meslektaşlarınızı destekleyebilseniz.351 puan alıp da 4 YILLIK okuyan bir eğitimciye bu yakışırdı bence?PAYLAŞMAK GÜZELDİR..DUYGULARI DA..inşallah o minicik çocuklara da bunu öğretiyorsunuzdur.tüm eğitimci arkadaşlarıma sevgiler saygılar...:):)

bizler kavga çıkarır durumda değiliz ki! ben buraya hakkımızda olan gelişmeleri yaıyorum sonuçta burası bir okul öncesi eğitimi sitesi ve elbet ki önlisans mezunlarıda vardır diye düşündüğümden burayada yazıyorum ancak yazdıklarıma çirkin bir şekilde ağır kelimelerle saldırıda bulunanlar aöf öğrencileri dikkat ediniz!!

Hocam saldırı diyorsun da hakkımıza saldırıda bulunan sizsiniz biz bu bölüme yerleşmek için sabahlara kadar ders çalıştık sizin gibi arkadaşımızla gezip tozmadık!!!!

evet canım çok seviyoruz çocukları!en önemlisi eğitimi seviyoruz.senin de ne kadar çok sevdiğin her halinden belli oluyor.4 yıllık okuyanlar böyle egolarına mı mahkum oluyolar?paylaşım bu mu?burası bildiğim kadarıyla paylaşım sitesi?sen de epey bir seviyorsun paylaşımı anladığım kadarıyla?anlamını biliyor musun peki?sadece materyal üzerine paylaşım mı?benim anladığım bu değil.keşke biraz daha sakin kalıp,meslektaşlarınızı destekleyebilseniz.351 puan alıp da 4 YILLIK okuyan bir eğitimciye bu yakışırdı bence?PAYLAŞMAK GÜZELDİR..DUYGULARI DA..inşallah o minicik çocuklara da bunu öğretiyorsunuzdur.tüm eğitimci arkadaşlarıma sevgiler saygılar...:):)
İnsan toplumdaki yerini almak ve korumak için eğitilir sosyal statüdür ve bu statüyü hakedenle paylaşır bilmem anlatabildim mi???

İnsan toplumdaki yerini almak ve korumak için eğitilir sosyal statüdür ve bu statüyü hakedenle paylaşır bilmem anlatabildim mi???
o zaman sen çocuklara da böyle öğret!eğer aynı statüdeysen paylaş,yok değilsen salla gitsin!seni tebrik ediyorum!çok güzel hareketti gerçekten!

Hocam saldırı diyorsun da hakkımıza saldırıda bulunan sizsiniz biz bu bölüme yerleşmek için sabahlara kadar ders çalıştık sizin gibi arkadaşımızla gezip tozmadık!!!!
ya arkdaşım sen kahinmisinde arkadaşlarımla gezip tozmadım diyorsun güldürme beni allah aşkına çalışıp okuyan bir yığın insan var ve gündüz çalışıp akşamda 11 lere kadar derse girmenin birde o yorgunlukla nasıl olabileceğini sen tahmin edebiliyormusun? bizde sınavları verebilmek için en azından kendi adıma söyleyeyim sabahın 7 si kesinlikle abartmıyorum o saate kadar ben sınava çalıştığımı biliyorum ayrıca şunu tekrar tekrar söylüyorum AÖF YE SINAVSIZ OLARAK GEÇİŞ OLACAĞI KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE BELLİ DEĞİL O.Ö.E.G.M SAYIN MAKBULE ŞİMŞEK HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN İLLE SINAVSIZ GEÇİŞ OLMAYACAK SINAVLADA GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ DEDİ daha ortada fol yok yumurta yok bi tuttrdunuz hakkımızı yiyorsunuz sınavsız geçiş bilmem ne bizim bilemediğimiz şeyi siz nasıl bilebiliyorsunuz hala anlamış değilim hep birlikte bekleyelim ve görelim ve çok rica ediyorum artık sizlere yakışmayan konuşma biçimlerinden vazgeçinizi!!!

o zaman sen çocuklara da böyle öğret!eğer aynı statüdeysen paylaş,yok değilsen salla gitsin!seni tebrik ediyorum!çok güzel hareketti gerçekten!

tabi böyle öğretecem sen dgsyi geçip yerleşirsen sana tavsiye sende öğret haklarını başkalarına haketmeyenlerle paylaşmasınlar!!!

ya arkdaşım sen kahinmisinde arkadaşlarımla gezip tozmadım diyorsun güldürme beni allah aşkına çalışıp okuyan bir yığın insan var ve gündüz çalışıp akşamda 11 lere kadar derse girmenin birde o yorgunlukla nasıl olabileceğini sen tahmin edebiliyormusun? bizde sınavları verebilmek için en azından kendi adıma söyleyeyim sabahın 7 si kesinlikle abartmıyorum o saate kadar ben sınava çalıştığımı biliyorum ayrıca şunu tekrar tekrar söylüyorum AÖF YE SINAVSIZ OLARAK GEÇİŞ OLACAĞI KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE BELLİ DEĞİL O.Ö.E.G.M SAYIN MAKBULE ŞİMŞEK HERŞEYE HAZIRLIKLI OLUN İLLE SINAVSIZ GEÇİŞ OLMAYACAK SINAVLADA GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ DEDİ daha ortada fol yok yumurta yok bi tuttrdunuz hakkımızı yiyorsunuz sınavsız geçiş bilmem ne bizim bilemediğimiz şeyi siz nasıl bilebiliyorsunuz hala anlamış değilim hep birlikte bekleyelim ve görelim ve çok rica ediyorum artık sizlere yakışmayan konuşma biçimlerinden vazgeçinizi!!!

olmayacak zaten gerekirse yürürüz böyle saçmalık mı olur sınav gününe bırakırsan tabi sabahlarsın!!!

sahinezgi hocam sizlerde çıkın yürüyün bizlerde çıkıp yürüyelim
2 yıllık okuyan bu meslek için kendini iyi geliştiren çalışan ve şuan meslek yaşantısında başarılı olan öğretmen "statüsündeki"
insanlarda var girdiğim ortamlarda hangi okul mezunusun kaç yıllıksın gibi sorularla karşılaştığımda dikkat ettimde bunu sadece yeni mezunlar yapıyor
altı üstü eğitim fakültesi mezunusunuz diğer fakültelerden farkınız yok fakat çok burnu havadasınız
hangi üni kaç yıllık meslekte kaçıncı yılın v.b sorular basit ve çocukça
şuanda bir ilçede öğretmenlik yapmaktayım ve okulun en genç öğretmeni benim
bulunduğum okulda hiçbir öğretmen arkadaş bana hangi üni kaç yıllık gibi sorular sormadı
çünki bunlar kompleksleri olmayan insanlar :)
pardonnn öğretmen değil öğretmen adayıyım
hepimiz için geçerli bu
mesleğinde 10 yılını geçirmiş insanlar bence öğretmen
bizler daha yolun çok başındayız daha çok deneyime ihtiyacımız var bilgiler taze bizler genciz ama yılda çok önemli dimi?

myo mezunu bu işi severek gönülden yapan tüm arkadaşlar gibi bende diyorumki lisans tamamlama şansı verilsin
fakat sınavla verilsin hakkıyla çalışıp yapacağımıza eminim
bizki bu mesleği seven öğretmen adaylarıysak dgs v.b sınavlar bizim içöin engel olmaz :)
yeterki kontenjan yüksek olsun

aöflilerle ne alıp veremediin var burcudeu arkadaşım..!!
2punla ben de örgün kaçırdım ama 2yıllık yerine 4yıllık aöf tercih ettim sırf lisans diploması alabilmk için!!
madem sen de 5-6 puan farkla kaçrdın aöf niye tercih etmedin!!
hadi onu gçtim aöfyi beenmiosan ndn aöf de tamamlamak istiosun bölümünü tezatlıa bak!

ayrıca ben gazi de 2yıllık okuyan arkadaşları da gözlerimle gördüm..
ya derslere bile girmiolar bırak derse girmei staja bile gitmiolar-bazıları dışında- bu mu 4yıllık eğitimde alacaınızı 2yılda almk??
hahhaha çok komik yaa!!

resmen bedavaya üniversite okumak istiolar!!
hem 2yıllıa direkt geç bi de ordan 2yıllıkda bedava oku üstüne de lisans diplaoması ohhh ne ala memleket!
helal olsun sana....ne güzel yazmışsın yürekten seninleyim

teknik eğitimde şöyle terimler vardır tekniker,teknisyen,mühendis sen kalkıp eğitimciyim diyorsun o zaman iki yıllık elektrik mezunları da ben mühendisim desin ne ala memleket oh oh oh ohhhhhhhhhh
vallahi benim tanıdığım bir turizm mezunu var 2 yıllık ozamn oda TURİZM ÖĞRETMENİ OLSUN.... ARKADAŞLAR BAŞKA SİTELERE girerek bunları pprotesto etmenin zamanı geldi..yada başka şeyler...bilemiyorum arkadaşım biz yata yata kazanmadık ki bu bölümü...sende çalış dgs yi kazan. dgs zor yazmışsınız ne zoru siz alışmışsınız kolay yoldan gelsin para.

2punla ben de örgün kaçırdım ama 2yıllık yerine 4yıllık aöf tercih ettim sırf lisans diploması alabilmk için!!
hadi onu gçtim aöfyi beenmiosan ndn aöf de tamamlamak istiosun bölümünü tezatlıa bak!
ya ne kaçırcak 5 yada 6 puanla sende inanıyormusun ya..belli ki kazanamadıkları için 2 yıllığa geçtiler.ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar.sana katılıyorum canım

hop dedik yazdıklarını okuyarak o tuşa bas.ne ağır kelimesi sana küfür edenmi oldu. ayrıca bu sitenin avukatı senmisin.kim kavga ediyor sizinle. sadce güzelim yatarak gezerek bizde bu bölümü kazanmadık isteseydik tercih etseydik 2 yıllığa giderdik aaaaaaa cayip puanlarla girenler oldu bölüme.bende kaçıncı denemem de tutturabilidm. ama ben sadce 4 yıllık tercih ettim. sizde çalışın bir daha giren öss yada ygs ye yada dgs kardeşim...

bencede....

neden Aöf mezunları bu kadar gocunuyor anlamadım.Onlarda örgün okumadan sadece sınavlara girerek lisans diploması alıyorlar peki onlara Örgün lisans mezunları sizin lisans diploması almanız haksızlık diyorlar mı? ve dedikleri için aöf okuyanlar okullarını bırakıyorlar mı? bizlerden ne istiyorsunuz anlamıyorum.Tek marifetiniz öss de aldığınız puan ki bizlerde hiç düşük puanlar almadık... Bizler de önlisansımızı hakkımızla okuduk ,okuyoruz.. bırakın bizimle uğraşmayı...Herkes kendi işine baksın... UNUTMAYIN BİZLERDE SİZLER GİBİ BU MESLEĞİN EĞİTİMİNİ ALIYORUZ... SİZLERDEN HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ FARKIMIZ YOK...bukadar da ukala olmayın...Bu laflarınızı 60 saatlik eğitimle veya birkaç seminerle Okul öncesi öğretmenlik yapanlara sarf edin...Yeter artık bu tavrınız bizim hakkımızı aramamıza engel olmayacak unutmayın!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri