Okulun ilk günleri ne yapıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
ARTIK BENİ BİR YERE VERSİNLER İSTEMİYORUM BU SAATTEN SONRA BEN ARA ATAMAYI BEKLEYECEĞİM ARA ATAMADA SÖZLEŞMELİ GİDERİM GELENLER AF İLE GELMİŞLER ZATEN CEZALARI VARMIŞ AF ÇIKMIŞ SİSTEMİ BU HALE GİTERNLERE NE DEMELİ BİLMİYORUM BEN YARIN TEKRAR GİDECEĞİM OKULA ÇOCUKLARI BİR DAHA GÖREYİM

Haklısın saçma bir sistem insanların hakkını yemek bu kadar kolay olmamalı hemde cezalı olarak gidip afla geliyorlar okul öncesi öğretmenliği yapıyorlar bu sistem böyle olduğu sürece eğitimin kalitesi yükselemez.

çok üzüldüm gülşahçım inşallah ara atamada atanırsın ve bu tür olaylarla karşılaşmazsın bi daha... yolun ve şansın açık olsun :)

ÇOK SAOLUN ARKADAŞLAR SİZDE OLMASANIZ BEN NE YAPARDIM BEN O KADAR ALIŞAYIM ALIŞTIRAYIM YAPILIRMI ŞİKAYET ETMEYE HAKKIMIZ BİLE YOK DERDİMİ PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKKÜRLEER

canım benim ya senin adına çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır. zaten sen şubatta kesin atanıyoson mrk etme:D

arkadaşım sınıf mevcudun çok fazla, 10 dan az 25 ten fazla sayıda olamaz. sözleşmede yazıyor bu.

celtocum artık sınıf meccuduma bakmıyorum olsada bir sınıfım 30 kişi olsa bakarım ama yok artık

gulşah inan bana benıde bıktırdılar bosver hepsı yola gelır aldırma çok yuzme tepene cıkartma gecen yıl hepsı tepeme cıkmıstı ama ben artık akıllandım

gecen yıl asla cocuklara ceza vermedım adını degıstırıp uyarı aldınız ben sızı uyarımyorum dusunun dedım bak bu ıyı bır yontem denemelısın bence bırde sabır sen daha hiç bişi gormedın okuldan kacan olmasında gecen yıl benın ıkı cocugum kaçıyordu o ıonde ben arkada kovala dur 2 ay boyle gectı sabretım caba gosterdım annesıde yardımcı oldu ve sınıfın en uyumlu cocuğu oldu ınan sabır cok onemli cnm

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.Öğretmenlikte 4.yılım.Şunu bilki 20 yıl sonra da velilerden şikayet edicez.Çünkü veliler evde göstermedikleri ilgiyi bizden okulda her çocuğa göstermemizi bekliyorlar.Ben zümre toplantısında karar aldırdım.Veliler artık sınıfa giremiyorlar.Çocuklarını almak için geldiklerinde ben dışarıya çıkarıyorum.İlköğretimde nasıl giremiyorlarsa bizim sınıflarımıza da giremezler.Velilere kendini ezdirme.Çünkü taviz verdikçe yenisini isterler.İstekleri asla bitmez.Sen öğretmensin ve kararlı tavrın ve konuşmanla bunları ona göster.Memnun değillerse alsınlar.Ben bir veliye bunu dedim.! gün sonra geldi ve bana çok farklı davrandı.Sakın alttan alma.

yaa nasıl olurmuşki bu atama usta öğretici atamaları atamalar belli olduktan sonra boş kadrolara atanıyor. senin adına çok üzüldüm.malesef başlayıpta böyle işine son verilmesi çok zor bir dururm malesef neyse hayırlısı olsun

arkadaşlar insan işten ayrılınca anlıyor hpsi dayanırdım keşke o kadar şikayetçi olmasaydım ayrılmak çok zor geldi inanın iki haftada o kadara alıştımki annemden ayrılmış gibi üzülüyorum yaaaaaaa

canım üzme kendini her işte vardır bir hayır...

arkadaşlar kısa ve öz yemek duası isteyenlere;
sofra başı nur
kaza bela geri dur
artsın artsın eksilmesin
taşsın taşsın dökülmesin
bizi doyuran Allahım
herkesi doyursun..

deniss cim kan olsun yarasın damarlardaki kan anlamında eğer hoş gelmezse değiştir sende yediğimiz bal olsun içtiğimiz can olsun olsun de

oğlumun sınıfında 15 öğrenci var.yanlız birinde konuşma özrü var.özel eğitim görmüş.öğretmenimizin yardımcısı yok.bu yüzden öğretmenimiz sürekli şikayetçi.çocuklarla başedemiyorum diyor.sizin sınıflarınız gibi kalabalık olsa ne yapardı acaba.öğretmenimiz tüm öğrencilerden şikayetçi.ilk hafta öğrencilerin büyük bir kısmını annelerine şikayet etti.tabi benim oğlumdan da şikayetçi.moralim çok bozuldu.geçen sene anaokulunda sınıfın en uyumlu çocuğuydu.öğretmeni şikayet etti ve canım çok sıkıldı.sizce ilk haftadan öğrencileri şikayet etmek ne kadar doğru?doğrusu bu kadar çok şikayet etmesi benim hoşuma gitmedi ve ilk günden öğretmenden soğudum.şimdi oğlumu sormaya gittiğimde de ilk günler uyum sorunu oluyor artık çocuklar okula alıştı diyor.madem bu okula alışma evresiydi niye şikayet etti anlamadım.

peki arkadaşlar ben napim:) benim 24 öğrencim var ve bunlardan 3 tanesi özel eğitim alıyor. bi tanesi zarar veriyo çocuklara falan.ilk hafta benim elimi ısırdı:( elimde hala izi var...işte durum bu...

canım çok sağol..yardımcım sağolsun bana destek oluyor..bide zarar veren çocuğum kısıtlı geliyo..tam gün kalmıyor..o yüzden artık eskisi gibi zorlanmıyorum...zamanla alışacağız inşallah.ama asıl canımı sıkan bazı çocukların beni dinlememeleri...çok yaramazlar yaa:D ama çok tatlılarrr

arkadaşlar sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatladım halime şükrettim doğrusu :) :)
ben de 13 tane var. ama tekim. müdürle konuştum, okulları arayıp stajyer arıyorum şimdi. inşallah bulabiliriz...
benim de bi öğrencim ilk defa dün geldi. annesinden ayrılmıyo, ağlayıp duruyordu. konuştum o kadar olmadı, ağlamazsa, beni, annesini üzmezse ona çikolata alcağmı bile söyledim yok yok yok banane lafından başka bişey çıkmıyodu ağzından! sonra annesiyle zorla sınıfa soktuk. annesini çıkarıp gözükmeyen bir yere git dedim. çocuğu zor zapdettim, tutmasam çıkmak istiyodu, zaten ağlayıp duruyordu. sonra kahvaltıya gittiğimizde fırladı kaçtı annesinin yanına...
bi tane daha var bide. onu görünce o da başlıyo ağlamaya! baktım olmuyo onlarla uğraşmaktan diğerleri kuduruyo.
çok ağlayan, günü kapıda annelesinin yanında geçirdi. öbürü de biraz biraz alışmaya başladı. oyunlarda onu baş seçtim. her oyun bitiminde kapıyı açıp annesinin orda olup olmadığına baktık.
bugün annesinden olumlu şeyler işittim. çocuk bugün daha iyiydi. daha az annesine bakmaya gitti.
ama öbürü bugün gelmedi :( gelirse de napçaz bilmiyorum...  sizce başka napabilirim??? :10:

ARKADAŞLAR KABUL ETMEYİN 30 ÖĞRENCİYİ KAVGA EDİN.BENCEDE ASLA SINIFA ANNE ALINMAMALI BİR KERE YAPTIM O HATAYI DIŞARDA KONUŞSUNLAR İKNA OLUNCA GELSİNLER ÇOK YUMUŞAK OLMALI HİÇ YÜKSEK KONUŞMAMALI VE ANNELERİ SINIFA SOKMAMALI EN AZ SORUN İÇİN

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri