Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar ben de aynı durumdan müzdaribim ilk gün listem haricinde başka sınıftan kaçan çocuk benim sınıfıma gelmiş listeye ekledim bende bilmiyorum eh bide yeniyim 30 öğrenciyi buldu 5 yaş grubu tam gün ağlayan sızlayan öldüm öldüm dirildim.bugün liste işini hallettim şuan kendi sınıfım 23 öğrencim var bugun de ağlayanlar oldu ama genelde ağlayanlar uyum sağladı. oyuncakları hiç bir şekilde toplatamıyorum bir kaç öğrenci dışında bir kaç uyumsuz çok hareketli çocuğum var erkeklerden onlar çıldırtıyor beni ötekilerde onlara uyuyor hiç bir sözümü dinlemiyor bu öğrenciler naptımsa katamadım sabahtan akşamam kadar konuşuyor hatta benim ağız hareketlerimi bile yapıyor sert davranıyorum bazen yine olmuyor uyum sağlayan çocuklar zor durumda kalıyor bu sefer onlarla ilgilenemiyorum ve sıkılıyorlar.napcamı bilemiyorum:S tam gün çok yorucu 5i buluyor çıkmam sabah 8buçuk akşam 4 yardımcım da yok küçük yaş grubu çıldırmak üzereyimyerimizi değiştirme gibi bir imkanımız var mı?nasıl yapıcaz eğer böyle bir imkanımız varsa kpssye çalışamıcam yoksa böyle çok yorgun geliyorum eve
(
arkadaşım ben bugün karar verdim sabır taşıymışım yani bugün yüzüme ve belime yumruk yedim. öğrenciyede kızdım diğer çocuklarada ne kadar ayıp birşey yaptığını söledim ve bütün arkadaşları onu ayıpladı doğrumu yaptım bilmiyorum ama yapacak bişey yok şu an için.kızdım ama yinede kıkır kıkır gülüyo gözlerimi patlatarak kızıyorum aman yok artık yanlış anlaşılmasın bunlar tatlı dillerden ricalardan sonra oldu anlamayınca yöntem değiştirdim. ve bi güzel davranışı gördüm hemen pekiştirdim. uslu durursan sınıf başkanı yapıcam dedim. biraz oturdu yine teşekkür ederim dedimm afferin dedim. uslandı yarın için söz verdi bakalım tırstım valla çocuk değil de canavar gibi sınıfa girmeye korkuyorum