Okulöncesi öğretmenin alımını fazla olmasını istiyorsan destekkkkkkk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dara21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
DEVAM HOCAMBEN BURDAYIMMMMMMMMMMMM tam destek

günaydın kimse yokmu bugün napıyoruz

hocam sabah sabah her yeri mail yamuruna tuttum bi hırsalndım:))

destek...................

günaydın arkadaşlar bende burda olmamam rağmen mail attığım için cvp yazamadım durmak yok yola devam

günaydın bend eburdayım mail atalımda şu ücretli alımalrının da durdurulması için atalım........

sabah meb tarsus haberlerine baktım önlisans ve 3. 4.sınıflarda başvurabilir diyor arkadaşlar bence onlarla doldurup bizi aç bırakacaklar yasalmı ya onun üzerine gidelim açın bkın tarsus meb duyurulara girin

ya zaten ancak bunu üzerine gidersek sözleşmeli alımları fazla yapmak zorunda kalırlar yoksa yapmazlar bir de arkadaşlar her sabah çok erken kalkamıyoruz malum oruç falan .şu aramalaı mail bombardımanını akşam ana haberlerine yapsak olmaz mı belki daha fazla katılan olur.zaten günün belli saatlerinde elimizdeki mailleri atıyoruz.akşam mesela aynı anda yollıyalım mı tüm haber kanallarına?

ArkadaŞim ben ankaradayim gelemye hazirim tam destekkkk

arkadaşlar irfan beye bu msj ı yollamaya başladım baskı yapalım belki bu sefer okur
İRFAN BEY GÜNAYDIN SİZE OKADAR ÇOK MAİL ATTIKKİ BİRİNİ BİLE DİLE GETİRMEDİNİZ, BİZİM TEK İSTEĞİMİZ HAKKIMIZI ALMAK BU KONUDADA KARARLIYIZ VE SİZİN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ BİZ ATANAMAMIŞ ANASINIFI ÖĞRETMENLERİYİZ SAYIN BAKANIMIZ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMUYOR BİZE BİZİ SÖZLEŞMELİ ALMAK YERİNE ÜCRETLİ ÇALIŞTIRMAK İSTİYOLAR BİZ HAKKIMIZI İSTİYORUZ BUNCA YIL ZATEN ÜCRETLİ USTA ÖĞRETİCİ OLARAK SÖMÜRÜLDÜK BU YIL 57 İL ZORUNLU OLDU VE BİNLERCE AÇIK VAR BİZLER ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURMAYINCA BİZLERİN YERİNE İKİYILLIK FAKÜLTE MEZUNLARINI 3.-4. SINIFTA OKUYAN ÖĞRENCİLERİ GÖREVLENDİRİYOLAR BUDA YETMEZMİŞ GİBİ SERTİFİKA ALAN SINIFLARIMIZA GİRİYOR EĞİTİMİN İLK YILININ NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU BİLİYOR VE BU EĞİTİM YILINDA SİZ MEDYANINDA YARDIMLARIYLA ÖĞRENCİLERİMİZE KAVUŞMAYI İSTİYORUZ LÜTFEN BU FERYADIMIZI DUYURUN DİĞER MSJ LARIMIZ GİBİ GÖRMEZDEN GELMEYİN

hadiii yardım 6 tane yollladım farklı adreslerden giderse belki okur

ben zamanım olmadığı için bebeğimle uğraştığım için çok k giremiyorum ama destek veriyorum gerekli yerlere mail atıyorum umarım sesimiz duyulur...

arkadaşlar dün form siteye giremedim bugünde rahatsızdım telim kapalıydı yazamadım ama şimdi haber aldım hani basından sesimizi duyuralım diye,bir arkadaşımın basında akrabalarından biri var demiştim,işte dün durumumuzu anlatmış arkadaş, referans gazetsinde yazımız şıkmış yani ben henüzalmadım önce siteye bi yazayım dedim.sitedeki üç dilekçe örneği vardı ya onları yollamıştım arkadaşıma o da telden anlatmış işte direkt okumuş kısacası bugn referans gazetesinde 3 sayfa da olduğunu döylüyor.

üctretli öğrtmenliğe hayır-ve 10 bin alım istiyoruz adlı sitedeki yazılarımız (aynen mi harmanlanmış mı bilmiyorum ama)bugün referans gazetesi 3.sayfada çıtı dedi.Birde yazıyı çıkaranla arkadaşım arasında şöyle bi konuma geçmiş.bu yazı şikayet mahiyetnide 3- 5 kişinin yadığı bi yazı gibi yani eğitimsen gibi kurumsal yönden bize destek veren bi kurumla olsaymışız (sendikamız yok ya henüz) dahaçok ses getirirmiş vs.

arkadaşlar cümle devrik olmuş mazur görün heyecandan bulabilirsem gazeteyi almya gidicem şşimdi..

şimdi aldım baktım evt beklediğim gibi bi haber değil,olmamış off ya kpss konulu bi haberin içinde geçmişler:( oda açıklamalı olarak değil,bi kaç cümleyel bildiğimiz şeyler yani..üzgünüm:(

10 tane mail attım ,iftar yaklaştı çıkmam lazım hepimize bol şans...dua edin arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri