Okulöncesi öğretmenin alımını fazla olmasını istiyorsan destekkkkkkk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dara21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
yine kimse yoookkkk bu atama zor olur

Hocam ramazan İnsanalr İftar hazirliĞi yapiyor sicakalrdan pc baŞind aoturmak zor gelİyor bİrde haftasonu hafta İÇ ÇaliŞanalr bugÜn evİŞlerİne v.s. Bakiyor doĞaldir.hafta İÇİ yÜklenmek daha İyİ..

hayırlısı hocam hep aynı insanları görüyorumda az kişiyiz gibi geliyo bana

Hocam gÜzel bİryazi varid le İkİ tane ama parmakalr 10 tanedİr.parmakalr Çok gİbİ gÖrÜnÜr ama el bÜtÜnlÜĞÜ oluŞmadan bİr İŞe yaramazlar.Öyle dÜŞÜnelİm....

yok hocam az değili zherkez iftarı bekliyor iş güç vardır

sayın büyüklerimiz,
size büyüklerim diyorum hem yaşça hem de makamca bizden çok büyük kişilersiniz.bartının bir mahallesinde oturuyorum ,1 kızım var ,kızıma iyi bir gelecek sunmak için bu yıl işimi gücümü bırakıp kpss ye hazırlandım.iyi mi oldu hayır..geçen sene puanlar yerlerde gezerken ve bu yılda bu kadar okulöncesi öğretmenine ihtiyaç varken ..alınmıyoruz.ve sertifika verdikleri bir yığın sınıf öğretmenlerini ücretli çalıştıracaklarında bu yıl sözleşmeli sayısını az tutacaklarmış.sayın büyüklerim bizim bu millet evlatlarına bu milletin evlatları da bizim gibi genç aydın öğretmenlere ihtiyaçları vardır.umarım yazdıklarımı okumadan atmazsınız..bizim sesimiz soluğumuz olursunuz.umarım benim gibi dişini tırnağına takıp sadece öğretmen olmak isteyenlere çok şey istemiyoruz insanların beğenmediğii sözleşmeli öğretmenliği biz beğeniyoruz hakkıyla da yapacağımıza söz vererek mesleğimizi sizden istiyoruz..2308 kişi çok az usta öğreticilik yada görevlendirme yok artık sözleşmeli istiyoruz.saygılarımla

yılmadan e mail atmak zorundayız ve alacaklar arkadaşlar.moral bozmak yok.2308 kişiyi kadroya geçirecekler.onların yerlerine de sözleşmeli atayacaklar .peki bu zorunlu olan illere yeni açılan sınıfları kimi verecekler.atayacaklar arkadaşlar hadi yardıma..

atıyoruz arkadaşlar mailleri merak etmeyin p.tesi de telde rahatsız ederiz inşalah yapıcaz bişeyler..

arkadaşlar nerdesiniz kimse yokmu

İnŞ.arakdaŞalr busefer umduĞumdan daha Çok İlgİlene arkadaŞ var .Çoksevİndİm.... :)

destekkkkkkkkkkkk sınıflarımıza başka branşlar girmesin. bizleri atama yapsınlar.

Ben atandim fakat atanamayan kİmse kalmamasi İÇİn sonuna kadar destek verİyorum İnŞ.herkesİn yÜzÜ gÜler herkes gÖnlÜndekİ hayale kavuŞur.dua İle...

Arkadaşlar bu öyle maillerle falan olacak iş değil nasıl ki danıştay kadrosuz usta öğreticiliği mahkeme kararıyla kaldırdı branş mezunu olmayanlarında sınıflara girmesini mahkeme yoluyla engelleyebilir.bu yüzden eğitim sendikaları arkamıza almalıyız.ben attığımız maillerin ne kadarını okuyorlar acaba şüpheliyim.

Evet çok haklısınız kendimizi basite aldırıp pasif davranmayalım.Sonuna kadar destekkkkk...

Dİkkat! Bu yaziyi İlgİlİlere ulaŞtirin
Gerek Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU, gerekse de Okul Öncesi Genel Müdürü Remzi İnanlı yaptıkları tüm açıklamalarda okul öğretmeni açığı bulunduğunu ve üniversitelerden mezun olan öğretmen sayısının açığı kapatmaya yetmediğini belirtmişlerdir. Bu açıklamalardan bazıları şunlardır:

1- MEB yetkilileri bu yıl yaptıkları açıklamalarda önümüzdeki 5 yılda Okul Öncesi Mezunları atama sorunu yaşamayacaklarını belirtmişlerdi.

2- Okul Öncesi Genel Müdürü Remzi İnanlı Haziran 2010 da TRT de yayınlanan "Gelecek Eğitimle Gelecek" programında okulöncesindeki öğretmen açığını kapatmak için sınıf öğretmenlerine kurs verildiğini ayrıca 2 yıllık yüksekokul (okul öncesi) mezunları için YÖK'le anlaşma sağlandığını, bu kişilere 2 yıllık lisans tamamlama eğitimi verilerek açığın kapatılmaya çalışılacağını söyledi.

3-Ağustos 2010 da STV haber kanalına konuk olan Bakan Nimet Çubukçu Okul Öncesi Öğretmenliği alanında açığın fazla olduğunu bu açığı kapatmak için yeni açılan üniversitelerden Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü açmalarını istediklerini söyledi.
Tüm bu açıklamalar Ağustos 2010 atamasındaki 2658 öğretmen ataması ile tezatlık oluşturmaktadır. Amaç ücretli öğretmenlerle sorunu çözmek midir? Özellikle 2 yıllık mezunlara lisans tamamlama imkanının tanınması ve sınıf öğretmenlerine seminer verilmesi dikkat çekicidir. Bu uygulamalar üniversitelerin okul öncesi öğretmeni yetiştiren mevcut bölümlerin vereceği mezunların yeterli sayıda olmadığı ve ihtiyacı karşılayamayacağı endişesiyle yapılmaktadır. Eğer mevcut mezunlar yeterli sayıda değilse bu yıl mezun olanların neden yarısı kadar alım yapıldı?

Bizce MEB yetkililerinin açıklamaları ile Okul Öncesi Öğretmenlerine ayrılan kontenjan arasında çelişki vardır. Yapılan açıklamalara göre tüm mezunların bu yıl atanması gerekirdi. bizler Okul Öncesi Mezunları olarak yetkililerde bir açıklama bekliyoruz.

SAYGILARIMIZLA
Okul Öncesi Öğrt. Mezunları

Dİkkat! Bu yaziyi İlgİlİlere ulaŞtirin
Gerek Milli Eğitim Bakanı Nimet ÇUBUKÇU, gerekse de Okul Öncesi Genel Müdürü Remzi İnanlı yaptıkları tüm açıklamalarda okul öğretmeni açığı bulunduğunu ve üniversitelerden mezun olan öğretmen sayısının açığı kapatmaya yetmediğini belirtmişlerdir. Bu açıklamalardan bazıları şunlardır:

1- MEB yetkilileri bu yıl yaptıkları açıklamalarda önümüzdeki 5 yılda Okul Öncesi Mezunları atama sorunu yaşamayacaklarını belirtmişlerdi.

2- Okul Öncesi Genel Müdürü Remzi İnanlı Haziran 2010 da TRT de yayınlanan "Gelecek Eğitimle Gelecek" programında okulöncesindeki öğretmen açığını kapatmak için sınıf öğretmenlerine kurs verildiğini ayrıca 2 yıllık yüksekokul (okul öncesi) mezunları için YÖK'le anlaşma sağlandığını, bu kişilere 2 yıllık lisans tamamlama eğitimi verilerek açığın kapatılmaya çalışılacağını söyledi.

3-Ağustos 2010 da STV haber kanalına konuk olan Bakan Nimet Çubukçu Okul Öncesi Öğretmenliği alanında açığın fazla olduğunu bu açığı kapatmak için yeni açılan üniversitelerden Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü açmalarını istediklerini söyledi.
Tüm bu açıklamalar Ağustos 2010 atamasındaki 2658 öğretmen ataması ile tezatlık oluşturmaktadır. Amaç ücretli öğretmenlerle sorunu çözmek midir? Özellikle 2 yıllık mezunlara lisans tamamlama imkanının tanınması ve sınıf öğretmenlerine seminer verilmesi dikkat çekicidir. Bu uygulamalar üniversitelerin okul öncesi öğretmeni yetiştiren mevcut bölümlerin vereceği mezunların yeterli sayıda olmadığı ve ihtiyacı karşılayamayacağı endişesiyle yapılmaktadır. Eğer mevcut mezunlar yeterli sayıda değilse bu yıl mezun olanların neden yarısı kadar alım yapıldı?

Bizce MEB yetkililerinin açıklamaları ile Okul Öncesi Öğretmenlerine ayrılan kontenjan arasında çelişki vardır. Yapılan açıklamalara göre tüm mezunların bu yıl atanması gerekirdi. bizler Okul Öncesi Mezunları olarak yetkililerde bir açıklama bekliyoruz.

SAYGILARIMIZLA
Okul Öncesi Öğrt. Mezunları
Ama ilk önce atanmayan okulöncesi mezunu öğretmenleri atasınlar bekleyenler tüm TÜRKİYE ye yeterrrrr

Arkadaşlar haDİ DESTEKKKK maillere devam hakkımızı alallım biz de atanalımmmm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri