Okulöncesi öğretmeni kız meslekte çalışabilir mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan necla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Görevlendirmeyle geçebilirsiniz ama okulda ihtiyaç varsa..bu işler genellikle kaymakamlıkta biter..kaymakamı ikna edemezseniz bu işi unutun derim..geçerli bir neden sunmanız gerekiyor çünkü..

Uygulama sınıfında görev alabilirsiniz hocam. Eğer çocuk gelişimi öğretmenine ihtiyaç varsa çok küçük bir ihtimal bu o zamanda meslek derslerine grebilirsiniz tabii görevlendirme olarak gidersiniz. Mem'e gidip bilgialabilrsiniz ama bence ilk önce görev almak istediğiniz okula gidip bilgi alıp ona göre davranmanız daha doğru olur.

ben 2 yıl kız meslekte derse girdim gecen sene bi yönetmelik değişikliği yapıldı okulöncesi öğretmenleri sadece 20 saat yani maaş karşılığı derse girebiliyr .onun dışında çocuk gelişiminde eksik yoksa ve müdürünüzde ihityac duymadığı sürece görev yapamıyorsunuz.

Atamaya kaynak olan mezuniyetler önemlidir.Okulöncesi öğretmenliği mezunu olan arkadaşlar ilköğretim okulu ve anaokullarında okulöncesi öğretmeni oalrak görev yapabilir.Kız meslek liselerinde ise uygulama sınıflarında yine okulöncesi öğretmeni olarak görev yaparlar.Çocuk Gelişimi mezunu olan arkadaşlarda kız meslek liselerinde meslek dersi öğretmenliği yaparlar.2008 Ocak ayında mezuniyete kaynak branşlar olarak okulöncesi öğretmenliği ve çocuk gelişimi öğretmenliği ayrıldı.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri