Okulöncesi kontenjan 1153

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan özgelinkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
millet kuduracak yine taban 30 diye ama malesef bir işimize yaramaz bence 60 veya 58 de kalır

evet 30 kadar düştü hala atanamadın mı diye soracaklar gel de çıldırma

ee hocam açıkçası benim düşüncem tabanı düşük tıutularda el altından daha rahat atıcaklar yakınlarını başvuru yapabilsinlerde yeter hocam yerleri bellididr

ee hocam açıkçası benim düşüncem tabanı düşük tıutularda el altından daha rahat atıcaklar yakınlarını başvuru yapabilsinlerde yeter hocam yerleri bellididr

nihayet benmgibi düşünen biri daha ..puanı dahadüşük olup torpil yapacakları kişileri rahatlattılar..örneğin taban 50 olsa puanı 45 olan birine torpil yapamayacaklardı ama şimdi kılıfını hazırladılar tabanı geçmiş mi? geçmiş! olay bu ..torpil yelpazesini genişlettiler.

evet arkadaşlar geçen yıl bir arkadaş 29 puanla atandı.buyıl yine birsürü kişi torpille atanacak kimsenin ruhu bile duymaz

geçen sene 38 le atananda duydum

ayy hocam aynı şey i düşünüyorum ama ilahi adalet diyorum başkada bişey demiyorum ben belki bunlar kadar din düşkünü değilimdir ama onlardan daha çok kul hakkından korktuğum kesindir eğer benimde hakkım yenmiş se artık er ya da geç çıkar benc bize yemeyi kısmet etmesin Allah kimsenin hakkını

evet arkadaşım ben de aynen böyledüşünüyorum bu saate kadarbilerek kimsenin hakkını yemedim bu saatten sonrada asla kendime yakıştırmıyorum ..benim hakkımı yedilerse de ellerim yakalarında değil boğazlarında olsun öbür tarafta!

ArkadaŞlar kadrolu atama,68 69 da kalmiŞken,30 taban puan neden?bu dİlİm arasinda ne kadar kİŞİ vardir?Ümİtlenİp,hÜsrana uĞramanin acisini Çok tatdim,kaÇ kere tercİh yapip,gÖz yaŞi dÖktÜm,sonunda 26.tercİhle atandim ama yaŞadiklarimi asla unutamam

arkadaşlarında yazdıgı gıbı kendı adamlarını yerlestırmek benımde ıkı elım ıkı yakalrında degıl bogazlarında olacak şahnur 123 hocam kac puanla atandınız?

arkadaslar bu 29 -38 ıle atananların tclerı sızde yokmu ispatlamak gerek bıze haksızlık yapılmasın bendede bır tc var mesela bu kısı 90 puan almıstı ıptal olunca gecen senekı puanına dusmus yanı 69a ama onunlada ılahıyat mezunu dın kultur ve ahlak bılgısı öğretmenlıgı ıcın basvuru yapmıs buyuk ıhtımal atandı sınırıme gırıpte bır daha bakmadım ama tcsını yazarım incelemek ısteyen kendı gozuyle gorur yapılan haksızlıgı

ya arkadaşımgörsek ne oluyor ispat etsek ne seğişiyor ki?düşünsene kopya iddiası dendi kanıtlandı adamlar öğlenkisınavı iptal etti(sabah kopya çekilmedi sanki ya)ceza sana banaverildi 20 net fazlam var 3 puan puanımdüştü iki dilekçe yazdım lutfedip cevap bile vermediler!sabahki sınvı baza aldılar babalar gibikopyacıları atadılar bize de ciğerci kedisi gibi bakmak kaldı!o çektikleri maaşta tüyü bitmedik yetimin bile hakkı var bizi söylemiyorumbile...allah huzur vemutluluk içnde yemeyi nasip etmesin kuruşunu bile!

benimde puanım düştü bende ılkınde dilekce yazmıstım ama sınav gunu gectı bır yazı gondermısler sınavınız var puanınızda hata yoktur dıye bunların yapacagı iş bu kadar hep uyutuyorar ama bir sekılde ortaya cıkmalı bende kesınlıkle hakkımı helal etmıyorum

nihayet benmgibi düşünen biri daha ..puanı dahadüşük olup torpil yapacakları kişileri rahatlattılar..örneğin taban 50 olsa puanı 45 olan birine torpil yapamayacaklardı ama şimdi kılıfını hazırladılar tabanı geçmiş mi? geçmiş! olay bu ..torpil yelpazesini genişlettiler.

nereden biliyorsunuz elinizde delil varmı?meb atamadan sonra minimum puanları açıklıyor.geçen sene puan 45 civarındaydı enson kamuoyuna duyuruldu.şimdi 38 ile atanmışsa bir kişi bunun çevresindekiler atandığı okulun müdürü mebi bilmiyecekmi ?okul müdürü okuluna gelen bir öğretmenin kaç puanla atandığını biliyor.çevresindekiler biliyor ortaya çıkmayacakmı hiç?hiç bir yerden patlak vermiyecekmi?elinizde delil yokken insanları ve kurumları zan altında bırakmayın iftira atmayın.varsa elinde delil puan en son 45 iken 38 ile 29 ile atanan varsa savcıya gidersin. yok öyle klavye başında yazıpta iftira atmak.Eskidendi o işler millet meb öğretmen atamaları son derece şeffaf.Adamlar öyle bir şey yapsa minumum puanı açıklarmı.

muharrem ince avazı çıktığınca bağırdı yine bişey değişmedi. öğretmenin birini kpss puanına bakmaksızın geçici görevlendirme usulü almışlar 3 ay geçmeden okulun birine müdür olarak atamışlar. isteyenler muharrem incenin fb sayfasından görebilir.

nereden biliyorsunuz elinizde delil varmı?meb atamadan sonra minimum puanları açıklıyor.geçen sene puan 45 civarındaydı enson kamuoyuna duyuruldu.şimdi 38 ile atanmışsa bir kişi bunun çevresindekiler atandığı okulun müdürü mebi bilmiyecekmi ?okul müdürü okuluna gelen bir öğretmenin kaç puanla atandığını biliyor.çevresindekiler biliyor ortaya çıkmayacakmı hiç?hiç bir yerden patlak vermiyecekmi?elinizde delil yokken insanları ve kurumları zan altında bırakmayın iftira atmayın.varsa elinde delil puan en son 45 iken 38 ile 29 ile atanan varsa savcıya gidersin. yok öyle klavye başında yazıpta iftira atmak.Eskidendi o işler millet meb öğretmen atamaları son derece şeffaf.Adamlar öyle bir şey yapsa minumum puanı açıklarmı.

arkadaşımmardin kızıltepede bir arkadaşım sınava girdi kendisi adını yazmaktan acizdir kopya çektiklerini hatta iki kardeşin aynı sınıfta sınva girdiğinibilmemneyi hepsini kendi anlattı şimdiben bunu nasıl ispat edeyşm bu bir...20 net fazlayı bir yerimden uydurmadımresmi sitede açıklanana göre 20 net fazlam var yoksa bana göre daha da fazla ona rağmen puanım düştü,dersaneden bir arkadaşla birlikte baktık sonuçlarımıza kızın netleri benden düşük olmasına rağmen(üstelik eğitim de düşük gk -gy de düşük) benden 3 puan da fazlası var itiraz dilekçesiiki adet yazdım sonuncusunu elden götürdümparayı yatırıp 20 günü geçti tık yok!ben de klavye başında sallıyor oluyorumşimdiöyle mi?sen banaşefaflığı ispat edebilir misin? hanikopya da yokdemişlerdi baştan ne oldu?ayrıca kopya çekildiği ispat edildi de oldu?ayrıca atananlar şu puanlaatandı diye yazı gitmiyor okulmüdülüğüne

arkadşımbende lider partiyi destekliyorum sonuna kadar hemde ama konyada beni kim gördüyse ya 45 le atanamadın mı hatta söyleyim güya muğla köycegize 10 bin atama da biri hiçkimse yazmadıgı için 4241 puanla atanmış torpili vardır demiştim ki bunuda söyleyim ben hakkımı helal ediyorum torpille gidene çükü buna kimse hayır demez keşke bim olaydıda bende gideydim diyorum yok diye mırdar demenin anlamı yok bence herkez önüne böyle lokma gelse yer sorular bana gelseydi ben kopya çekmiyorum günah dermiydim acaba bu soruyu sormamız lazım kendimize aneyse , çok kişi birkaç kişiyi söyledi özellikle kurumlar çalışanlarını kaybetmiş düşük puanlarla atanmışlar şimdi beni işe almıyorlar senin puanın geçen senekinden yüksek kesin gidersin diye bende ispatlayamam ama insanı yalancı durumuna düşüren de millet kaç kişi dedi bunu anlatamam

lim benim ilkinden 40 net fazlam var ve 2 puan artmış 40 42 olmuş ben geçen senekini kulanacam bu netimin yarısıyla aldıgım 45 i itiraz etmedim bi de ondan ümitlenmeyim diye kabullendim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri