Okulöncesi kontenjan 1153

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan özgelinkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
tabanı bilmiyorum ama ıller ve okullar yazıyor sanrm

mebsis sayfası açılıyormus arkadaslar girin

bana da 1216 görünüyor

arkadaşlar taban 30 kontenjan 1216 fakat anlamadıgımm neden taban 30 kadrolu en son 67 de kaldıı bu kadar insan varken neden taban 30 madem taban 30 alım neden bu kadar az yine insanları ümitlendirip eli boş koyacaklar mantıklı bi açıklaması olan varsa ltf bana yardımcı olun taban neye dayanarak 30 insanların duygularıyla oynayacaklar mesela benim puanım 43.685 ee şimdi ben bu taban puana dayanarak ümitleneyimmii yoksa napayımm kafayı yiyecem ltfen mantık bi açıklama yapın

bi kaç branşında 0 ve onlardan bizim 100 de 1 imizi alıyorlar mantıksız zaten belli

2010 puanım gözükmüyor benim tercih sayfasında

taban 30.ama 55 in altına inmez.55 altı ümitlenmesin.eşim de 53,6 aldı.atanamayacak biliyoruz.sadece tercih yapacağız öylesine.

kontenjan 1,216 taban 30 klavuzda yazan budur

personel meb de taban ve kontenjan yazıyo artık :) ama niye 30 acaba bildiklerimi var yoksa offfffffffffffff

az kişi aloyorlar 60 tan aşagısını görmez gibi ama bılemıyorum......

arkadaşlar taban puan 30 fakat ben aydında boş yer olmadığı için 65,5 puanla açıkta kalıyorum. çocuğum var o yüzden gidemiyorum başka yerlere.. herkese hayırlı uğurlu olsun..

En son kaç puanda kaldı atamalar ki 60 ı görmez?

bence yığılma 50 ile 40 arasında o nedenle taban 30 olmuş olabilir.diğer bölümleri inceledim onların taban puanları kadrolu atamadaki tabanlardan daha gerçekçi mesela sınıf tabanı 72 kadrolu atamada 69 du.demekki bu sefer meb daha gerçekçi belirlemiş tabanları tabi bu benim düşüncem.inş. şubat atamasını yaparda hepimiz gideriz hayırlısıyla..

arkadaşlar lütfen boşuna ümitlenmeyin tabanın 30 olması hiç bir şey ifade etmez aldıkları kişi sayısı çook az düşe bileceği puan en iyi ihtimalle 50 dir. yani 50 ye bile düşmesi bir mucize olur bence...

bence hiç birşey belli olmaz 39 bile gidebilir.. açılan yerlerin hepsi doğu .. oyüzden çok var 26 yı işaretlemicek arkadaşımız.
buda puanların düşmesine neden olacak ve açık yerlere göre mantıklı olanda ağustosu beklemek 55 binden güzel pay alacağımıza inanıyorumm

Resmen alay ediyorlar bizle yanii. 50-55 te kalacagını düşünüyorum bende. Puanım 49 önümde 5000 kişi vardı olması imkansız diye düşünüyorum bos yere ümitlendiriyorlar insanları yaptıkları yetmıyor...Oy fılan beklemesinler hiçççç yazıklar olsun acık cok diyorlar bi de .. En az 3000 olmalıydı alım..

dauozge eğer 26 yı işaretlersen gidersin

Bencede en güzeli agustosu beklemek..mahsus yaptılar böyle 26 yı işaretlersem kendimi ahmak gibi hissedicem bile bile lades yanii....Agustosu beklemeyı düşünüyorum surda kac ay kaldı ki 26 ya hayır diyecegım büyük ihtimal

puanı iyi olanlar için bensede beklemek en iyisi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri