Okul Öncesinde Kıyafet Serbestliği

çk iyi olur mutlu oldum ama hala ses seda yok

yani gitsek hiç birşey olmaz değil mi?İçerik ne peki?

bu sene başında okul öncesi genel müdürü kayseriye seminere geldi. Kıyafet hakkında öğretmenlerin eşofman vb rahat kıyafetler giyebileceğini söyledi.Üstelik 2 hafta önce bununla ilgili yazıda gldi .yazıda rahat kıyafetler ifadesi geçiyor.Ama mili eğitim şube müdürü ve okul müdürüm rahat kıyafetten rahat pantolon sonucuna vardılar ve eşofmangiydiğim için epey söylendiler.

arkadaşlar benim bildiğim bizim sınıf içinde zaten serbest giyinme hakkımız var ama sadece sınıf içinde,mesela müdürün odasına falan gidemiyosunuz yada öğretmenler odasına. Oda zor tabi, sınıf içinde ayrıca soyunma odasının olması lazım ki, devlet okullarında bu imkansız. Çocuklar için iki tane lavoboyu bile zor yaptırdık biz kaldki soyunma odası olacak. Farzedinki oldu bu seferde giyin soyun biraz komik ve yorucu olur.Siz yinede araştırın.

arkadaşlar bu uzun süredir var zaten ben 2 yıldır eşofmanla gidiyorum.Rahat kıyafetlerinizi giyin ve yazının çıktısınıda dosyanızda bulundurun.diğer branş öğretmenlerinin tepkileri çok oluyo onlara gösterirsiniz:)ben öyle yapıyorum

Peki acaba Bayan öğretmenler için takı konusunda herhangi bir kısıtlama war mı küpe kolye pıercıng felan yada döwme ?

bende esortman gıyıyorum herzaman değil ama özellıkle bu aylarda çalısmlar yoğun benım mudurum rahat onun odasınada gırıyorum napıyım

Arkadaşlar ilçedeyim müdür bey serbest kıyafet uygulamasının kalktıgını söylüyor .çocuklar bu yüzden kırmızı önlükle okula geliyor önlügü mecburi tutuyor. Bu nasıl iş anlamadım aynı gün kaldırldı diyor. Anlam veremiyorum.

Hocam Size kesinlikle katılıyorum... Serbestlik olsun amma onunda kendine göre zaraları var. MAddi durumu ii olan var kötü olan var. MAddiyatı elverişsiz olan kişi illaki eziklik yaşayacaktır... bu vb sebebpler için ben okullarda serbest kıyafet uygulmasına şiddetle karşyım amm afarklı düşünenler de olabilr tabiii.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri