Okul Öncesinde Kıyafet Serbestliği

Okula gidiş gelişlerde spor kıyafet giyemeyeceğimiz ile ilgili bir cümle dikkatimi çekmedi benim,umarım öyle değildir.Zaten benim çalıştığım okulda üzerimi değiştirmek gibi bir imkanım yok.Ama habergerçekten de harika.Bu arada şimdi velilerim buna isyan edeceklerdir"biz boşuna mı aldık bu önlükleri"diye:)

arkadaşlar yazıda sadece sınıfta giyilebilir dye bir ifade yok bence okulada öyle gelebiliriz sadece resm törenlerde gyilmez yazıyo bide dikkat ettiyseniz beden eğitimi öğretmenleri gibi giyleblir yazıyo onların kot giymesi yasak bizde giyemeyiz

ARKADAŞLAR BEN ÖZEL OKULDA ÇALIŞIYORUM. BİZDE KIYAFET SERBEST TABİ.BİZİM DAHA FARKLI SORUNLARIMIZ OLUYOR, " O KIYAFET ÇOK PAHALIYDI, BOYA OLDU VB". AMA SENE BAŞINDA VELİLERİMİ UYARIYORUM. "ÇOK PAHALI- ÇOK SÜSLÜ KIYAFETLER İSTEMİYORUM. ÇOCUKLARI EŞOFMANLA GÖNDERİN, DİĞER KIYAFETLERLE ETKİNLİKLERDE RAHAT OLAMIYORLAR"DİYE. EŞOFMAN İŞİ KURTARIYOR. ÇOCUKLARA DA TEMBİHLEYİNCE, RAHAT OLUYOR. TAVSİYE EDERİM.

Öğretmenler içinde oldukça açık yazı.Beden eğitimi öğretmenleri gibi eşofman veya bol kumaş pantolon.Okula da bu kıyafetle gidip gelinecek.

sengun' Alıntı:
Öğretmenler içinde oldukça açık yazı.Beden eğitimi öğretmenleri gibi eşofman veya bol kumaş pantolon.Okula da bu kıyafetle gidip gelinecek.

Öyle bir ibare yok.Kesin şoyle olacak diyemeyiz.Müdür müsamma gösterirse belki gelinebilir ama sanmıyorum oyle gelinebileceğini.

seraziz' Alıntı:
Ben bazen çocukların serbest gelmesini istiyorum. (okul açıldığından beri 2 kere serbest geldiler) çok hoşlarına gidiyor. en güzel kıyafetlerini giyip geliyorlar birbirlerine gösteriyorlar. ama bu sürekli olursa nasıl olur bilmiyorum. Aslında iyi olur ama benim bi tane öğrencimin durumu fazla iyi değil, babası yok.şimdi diğerleri en güzel kıyafetlerini giyerken o ezik kalmaz mı??
karışık bi durum yaa

ÇOK HAKLISIN BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM! ÖNLÜK İLE BENCE EŞİTLİK OLUYOR!:10:

Arkadaşlar öğrencilerin ailelerinin ekonomik durumlarına göre hareket etmede fayda var.Benim öğrencilerim için problem olmayacağından sene başından beri serbest geliyoruz.Formaları var ama kendileri rahat hissetmedikleri için giymiyorlar.

bize okul öncesi öğretmenlerinde kıyafet serbestliği yazısı geçen hafta geldi hatta imzaladık sonra da müdüre çıktık işin aslını öğrenmek için... müdür kot giyemeyeceğimizi ama spor pantolon, eşofman giyebileceğimizi söyledi. ama öğretmeni için en güzel kıyafetin de önlük olacağını vurguladı :D
yazın için spor pantolonlar iyi olacak :thumbsup:

evet serbest resmi yazı çıktı ......................bizlerede serbest

zeysim' Alıntı:
evet serbest resmi yazı çıktı ......................bizlerede serbest

Hocam bir kaç sayfa geriye giderseniz bizim bunu yayınladığımızı görebilirsiniz.Adres vermeye gerek yok.

arkadaslar butun okullara gıttımı yazı bızım okula daha gelmemeıste

ARKADAŞLAR ŞU AN EŞOFMAN GİYMEYE BAŞLAYAN VAR MI?RESMİ KANALLARDAN EŞOFMAN GİYİLEBİLECEĞİNE DAİR BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI ACABA?ÇÜNKÜ YÖNETMELİK RAHAT KIYAFET DİYE BAHSETMİŞ, AYRINTILI BİR YAZI YOK.

O kadar yoruma açık ki gelen yazı.Ben yazıyı söylediğimde tabi hocam sizin zaten bu şekilde giyinmeniz gerekirdi nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin dendi.

selcukaydin' Alıntı:
Öyle bir ibare yok.Kesin şoyle olacak diyemeyiz.Müdür müsamma gösterirse belki gelinebilir ama sanmıyorum oyle gelinebileceğini.

Demiştim...

bana yazı gelmedı arkadaşlar.sadece öğretmenler mi yoksa öğrenciler ve öğretmenler mi ?bana arkadaşım söyledi önlük kalktımı yanii kesin olarak ???

arkadaşlar bilen yokmu cuma toplantım var ona gore soylemem gerekıyor....önlük kalktımı??

Dün gelen müfettişler ve daha öncesinde gelen yazıya göre çocuklara da öğretmenlere de kıyafet serbest.Eşofmanla gelebilirsiniz dedi müfettiş.Çocuklara da önlük veya önlük benzeri tek tip kıyafet olmayacak.

teşekkür ederim arkadaşım.

Rica ederim:36_1_6:

Arkadaşlar bu 3. heralde yazışım.İlgili yazı bu konunun bir kaç sayfa öncesinde var ekledim.Hala yazı nerede diye sormayın lütfen :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri