Okul Öncesi Eğitim Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan moryel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
MERHABA 2003 MEZUNUYUM.ÇANAKKALE'Yİ ÇOK ÖZLÜYORUM.2003 MEZUNU OLAN VAR MI ARANIZDA

merhada arkadaşlar bende 2002 mezunuyum çanakkaleyi çok özledim :36_3_12:

merhaba ben de bu siteye yeni üye oldum.1999 Çomü mezunuyum.NUSYA 57 seninle görüşmek istiyorum.Mesajını bekliyorum.

merhaba bende 19 haziranda mezun oldum..

özgehan ben hicran

[size=medium]Ben de 2004 mezunuyum.[/size]

Ben de 2004 mezunuyum.Var mı acaba tanıdık ??

2005 mezunuyum . birinci ögretim. murat karakaya ben. 1. ögretimin tek erkeği. kiliste ögretmenim anaokulunda . tüm arkadaşlarıma ve çömülülere slmlar:)

mrb mavi çocuk bende 2003 2.öğretim mezunuyum....sen?

hicran nbr?siteye geldiğinde özel msj at iyi mi...ben genelde buralardayım;)öptüm çok

slm arkadaşlar bende 2005 okulöncesi mezunuyum murat karakaya sınıfımın tek erkeğiydim. beni bilmeyecek yoktur o yıllara dair. bütün arkadaşları bekliyorum ama maalesef foruma duyarsızlar galiba...

slm ben burcu bende 2005 çomü mezunuyum.

slm burcu bende murat bende 2005 mezunuyum 1.ögretim.....kiliste anaokulu ögretmeniyim...sen hangi burcusunnnn ,tanışalım...ok ....hayatta kolaylıklar :):)

nusya 57 den cevap bekliyorum

SLM BURCU SİNEM BEN 2005 MEZUNUYUM BENDE 2. ÖĞRETİM

sevil birinci öğretimmiydin

sinem ben 1. öğretimdim

rengim sen burcu karammısın ? ben de 1. ögretimden murat 2005 mezunu okulöncesinden.

mavi çocuk' Alıntı:
MERHABA 2003 MEZUNUYUM.ÇANAKKALE'Yİ ÇOK ÖZLÜYORUM.2003 MEZUNU OLAN VAR MI ARANIZDA
merhaba bende 2003 mezunuyum.1.öğretimden Aslı.sizin isim neydi?

gulayunal' Alıntı:
selemlar...
2000 çomü mezunuyum...

acaba ben doğrumu tahmin ediyorum.siz tülayın ablası(2003 mezunu)gülay mısınız?ben onların sınıftan aslı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri