Okul Öncesi Eğitim Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan moryel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
merhaba arkadaşlar ben hala çomü de okuyorum ikinci sınıfım

selamlar ben çomü 3. sınıftayım. :36_3_3:

:36_15_4:    merhaba ben çomü 2. öğretim 2003 mezunuyum...beni tanıyan ve tanımayan tüm meslektaşlarıma selamlar.

slm ben çömü 2003 mezunuyum. şuanda bayburt'ta çalışmaktayım. beni tanıyan herkese slmlar...

slm sinem iyiyim sen nasılsın?neredesin,atandın mı?

teşekkür ederim iyiyim halen atanamadım usta öğreticilik yapıyorum kırşehirdeyim

heyyy 2003 mezunu arkadaşlar...sesimi duyan yokmuuuu....siteye üye tüm arkadaşlara selamlar...

merhaba hoşgeldiniz...

ben canakkalede okuom busene 2.sınıfım..insallah mezun olcam:) sımdı sızler calısıomusunuz mezun olanlar?

moryell slm bende 2005 çanakkale birinci ögretim mezunuyum. birinci ögretimden murat :) sen kimsin :) görüşelim ok.
ŞUAN GÜNEY ANADOLUDA KÜÇÜK BİR ŞEHRİN KÜÇÜK BİR İLÇESİNDE ANAOKULU ÖGRETMENLİĞİ YAPIYORUM... ÇANAKKALE MEZUNLARIYLA İLETİŞİM KURMAYI ALANLA İLĞİLİ SORUNLARI, GÖRÜŞLERİ PAYLAŞMAYI İSTİYORUM ...

gulayunal' Alıntı:
selemlar...
2000 çomü mezunuyum...

Bende senin gibi 2000 mezunuyum sevgili sınıf sıra yurt vs. vs arkadaşım. İnek Ebru

selam ben hala çömüde okuyorum... okul öncesi eğitimi öğretmenliği 3.sınıftayım... herkese selamlar

Muratis seni tanıyorum,genelde bizim bölümlerde tek erkek öğrenci oluyordu,tanımak zor olmuyor erkekleri:)sizin sınıftan zeynep benim arkadaşım.ben de sizin bir alt döneminizdeydim.Yani 2006 mezunuyum..Bütün çomü öğrenci ve mezunlarına kucak dolusu sevgiler.Çomü'lü olmak ayrıcalıktır:p

merhaba ben de 2006 mezunuyum okul öncesı egıtım den.canakaleyı cok osluyorum

baaa 1.öğretimmiydin ki,ismin nedir?:)

merhaba arkadaşlar ben de çömü 2006 mezunuyum ç.kaledeyim:)

merhaba arkadaşlar.galiba en eski benim.1998 mezunuyum.meslekte 9 yılım dolmak üzere.

yaa aslııııııııııııı buldum seni şule ben enrde görev yapıyosunnnnnnnn

:36_1_21: ben 2002m mezunuyum

merhaba nusya 57 seni tanıdım .Bir zamanlar çok iyi dostunu sen de tanıyabilecekmisin bakalım?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri