Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Sözleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 17:50
turgut hocam allah razı olsun su an ılaç gıbı geldı ınanın ..hatırlayamadıgım seyler vardı ..

tesekkur ederım

teşekkürler arşivime ekledim hepsini

Canınızı sıkmayın şarkılar çok güzel teşekürler

bu şarkıların bir de seslendirilmiş hallerini dinlesek çok iyi olurdu çünkü ben bazılarını bilmiyorum...

elinize sağlık

şarkılar çokk güsel emeğinize sağlık
o arkadaş madem yaratıcı olunması gerektiğini düşünüoo kendi olsun o zaman ii günlerrrr

çok teşekkürler şarkılar çok güzel :) emegine sağlık

arkafaşalr bu şarkının müziğini nereden bulabilirim?? çok ihtiyacım var. bu rondu 23 nisan da yapmayı düşünüyorum.

bence de gusel şarkılarrr, tsk ederız

Bu mesajlar yayınlandıktan üç yıl sonra bile!!! çocuklar bu şarkılara bayılıyor, iyi ki yayınlamışsınız, gelişim diye diye çocuk ruhunu görmezden gelmek ne büyük bir yanlış, yazan ellere ve emeğine sağlık:)

ben bu şarkıların melodilerini bilmiyorum nasıl öğreteceğim çocuklara bu qüzel şarkıalrı :(

yarıın sınıfımı köşelerini çekcem.çok faydalandım etkinlikleerden.çok teşekkür ederim böyle bi site oluşturdugunuz için

arkadaşlar bence paylaşımları beğenmiyorsak eğer daha iyisini ve daha yaratıcı olanlarını ortaya koyalım sonra konuşalım.Boş yere insanlara saygısızlık etmeye gerek yok bence.Paylaştıklarınızı bilmeyen yeni arkadaşlar mutlakavardır.Teşekkür ederim gayretiniz için:)

ellerine sağlık ALLAH razı olsun...

arkadaşlar ben bu şarkıları dinlemek istiyorum ne yapmalıyım

teşekkür ederim hocam sağolasın düşünüp duruyordum aklıma birşey gelmiyordu çok yardımcı oldun sağol sağol sağol

miki farenin melodisni bilen yada elnde oln varsa yükleyebilir mi lütfennn!!!!!

paylaşımınız için teşekkürler. gördüğümde unuttuklarımı hatırladım.

çok tesekür ederm

şarkılar çok güzel çok beğendim peki nasıl dinleyebilirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri