Okul Öncesi Çocuk Şarkıları Sözleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iaturgut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 17:50
teşekkürler bencede bilinen şarkılar değil çünkü bizim çocuklarımız her yıl değişiyor.her yıl yeni şarkı çıkmayacağına göre yapılandırılmış değil,ayrıca şunu söyleyeyim 28 yaşındayım anaokuluna gitmiştim ve o zaman anneme söylediğim şarkıları şimdi öğreniyorum

Harika olmuş bende 9 yıllık öğretmenim ve EMEĞE SAYGI DİYORUM..
ELLERİNİZE VE AYIRDIĞINIZ ZAMAN İÇİN KOCAMAN TEŞEKKÜRLER...

hocam bu şarkıların bi çoğunu bilmiyordum teşekkür edrim yardımınıza.bu tuhaf sözleri yazan arkadaşın cevabını da hala göremedik zaten.kendileri üretkenliği ile sitemizi aydınlatsın da biz ona çamur atmayıp emek verdiği için teşekkür edelim. Daha yolun başında olduğu için biraz heycanlı galiba???

hocam ellerinize sağlık paylaşım için çoooook teşekkürler diğer kişilerinde lütfen sözlerine aldanmayın bu şarkılar bilindik de olsa çocuklar hersene öğrenmiyolar okul öncesinde öğreniyolar.........

Benim de bilmediğim şarkılar vardı içinde,aldım.Çok teşekkürler paylaşımın için.

Çok teşekkür ederim (:

kendinin çok bildiğini zannedenler 1-2 döküman eklesinler mümkünse...ellerinize sağlık...ne de olsa bu şarkılar müzik etkinliklerinin bel kemiği...değil mi?!!(boşa laf sarfetmeyin arkadaşlar..kimsenin kimseden üstünlüğü yok..!)

çok güzel,teşekkür ederiz,bu şarkılar çok eğitici ve de her zaman çok sevilen şarkılar,bilmediğim sözler vardı,hemen kaydettim.O boş konuşan öğrenci arkadaştan da hala bi ses yok,daha yaratıcısını bulamadı galiba:)))

çok çok çok teşekkür ederim

Evet Arkadaşim Benimde Bilmediklerim Vardi öğrendim Ve Stajimda Kullanmak Istiyorum.çocuklar Dramatizasyon Oyun şeklinde Ve Hareketlerini Yaptiklari şarkilari Seviyor Ve çabuk öğreniyorlar.herşeyi Onlara Oyun şeklinde Vermek önemli.teşekkürler Kopyaladiklarim çok Oldu.

paylaşım için teşekkürler :) bu parçaların bi çoğunu bilmiyorum bunların notaları var mı acaba ?

Bence çok Güzel Ben Bazilarinin Sözlerini Unutmuştum Iyi Bir Paylaşim Elinize Saglik

teşekkürler

ya ben çoğunu bilmiyorum melodilerini nasıl öğrenebilirim

bunların notaları yokmu acaba

melodileride olsa keşke:(teşekkürler canım

hocam elinize sağlık çok güzel şarkılar bunlar :)

güzel paylaşım için teşekkürler

çoğu bildiğimiz şarkılar tanıdık olmasına karşın kulağa çok hoş gelen ve söylemekten sıklmadığımız şarkılar ki çocuklar ayrı bir zevk alıyor dinlemekten de söylemektende ben mesala"bir dünya bırakın biz çocuklara şarkısını kullancağım" önmli olan müzik etkinliğini kuru kuru değilde zenginleştirerek vermek emeğine ve paylaşımına sağlık hocam teşkrler

çok teşekkürler:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri